Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה על טלויזיה 75"-85"

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 944 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למרחק צפיה הזה הייתי הולך על 85

TCL זו אחת היצרניות הTV הגדולות, הדגם שהומלץ פה P735 הוא אכן בסיסי  , אבל יש דגמים שנותנים הרבה יותר תמורה לכסף (גם באיכות) לעומת LG וסמסונג

מערכת ההפעלה של TCL היא google tv  שזה יתרון

אבל דבר חשוב שלא הוזכר פה - זה השרות הגרוע של היבואן של סמסונג....

• אהבתי 1
פורסם

לא היה צורך להזכיר את השירות הגרוע של סמסונג כי לא הומלצה פה אף טלוויזיה של סמסונג מאותה סיבה + אין להם שום דבר מעניין להציע בטווח הזה ממילא.

אז אם לומר בכל זאת, היבואן של סמסונג זה המיץ של הזבל, ומנסיון אישי עם מספר דגמים האמת שגם המוצר נחות ובעל אורח חיים נמוך מאוד מלבד סדרות בכירות אולי.

• רעיון טוב! 1

Chevrolet Cavalier 1999 - 2012-2015 | Citroen C5 2003 - 2015-2017 | Oldsmobile Alero 2002 - 2017-2017 | Chevrolet Sonic R S2015 - 2017-2024

BYD Dolphin 2024 Design 2024-Unknown

BYD Atto 3 2024 Design 2024-Unknown

פורסם

קניתי לא מזמן tcl75c635

עלתה 3800 בערך.

זאת סדרת ביניים. qled ורמקולים משופרים.

סה״כ היא סבבה. בטח למחיר.

הרמקולים מעולים יחסית לרמקולים של טלויזיה. 

לא מחליף סאונד בר או משהו כזה.

הבאסה היא המערכת הפעלה. זה בסדר. אבל לא הכי מהיר וחלק. 

במחיר שקניתי אותה לא חושב שההפרש מצדיק תוספת למוצר אחר. אבל אם המחיר היה גבוה יותר אז הייתי מעדיף אחת אחרת מ סוני. סמסונג וכו

• אהבתי 2
פורסם

מתעלק... לפני יומיים התחיל פס כחול ורטיקלי לאורך המסך,בדקתי חיבורים,איפסתי הגדרות ואין שינוי.

הטלווזיה 4K בת שש וחצי ואין טעם לתקן. מרחק הישיבה 3.2 מטרים ו65 אינצ מספקים אותי.

ראיתי בלינק של ששלחו מעלי שיש בלאסט פרייס את הTCL65 C835 מיני לד ב4400 שקלים כולל הובלה יבואן רשמי.

יש משהוא עדיף במחיר הזה? הסאונד חשוב אבל לא מאוד כי יש לי סאונד בר איכותי.

פורסם
בתאריך 26.10.2023 בשעה 19:50, blackpolo כתב:

מתעלק... לפני יומיים התחיל פס כחול ורטיקלי לאורך המסך,בדקתי חיבורים,איפסתי הגדרות ואין שינוי.

הטלווזיה 4K בת שש וחצי ואין טעם לתקן. מרחק הישיבה 3.2 מטרים ו65 אינצ מספקים אותי.

ראיתי בלינק של ששלחו מעלי שיש בלאסט פרייס את הTCL65 C835 מיני לד ב4400 שקלים כולל הובלה יבואן רשמי.

יש משהוא עדיף במחיר הזה? הסאונד חשוב אבל לא מאוד כי יש לי סאונד בר איכותי.

tcl זה תמיד יבואן רשמי.

בגדול אני לא ממליץ על לאסטפרייס, אבל אם כבר אתה קונה מהם - תנסה להגיש הצעה נמוכה יותר במכרז יש דווקא מצב לא רע לזכות.

פורסם (נערך)

יש לי בסלון TCL 75 C635 שהחליפו טלויזיה של LG. המחיר שלה היה נמוך מאוד קניתי אותה במבצע סוף שנה בדצמבר האחרון ב3500 שקל ומאז רכשנו עוד 2 TCL קטנות לחדרים.

אחלה VFM

TCL הפכה בשנה האחרונה ליצרנית השנייה בגודלה בעולם לטלויזיות, החדירה שלה לשוק בארץ נעשתה מאוד מאוחר יחסית ובפרסום די עצל.

https://www.ynet.co.il/digital/technews/article/hyif11b4l3

בקיצור, ממליץ עליה בחום אחלה טלויזיה מבחינת איכות. הממשק קצת איטי ומעצבן אבל לא משהו שסטרימר של 200 שקל לא יפתור לך.

עריכה אחרונה על ידי TZR84

פורסם (נערך)

אני קניתי לפני חודש של שיואמי (MI TV Q1 75")

בחרתי בה בגלל מערכת ההפעלה (ANDROID TV).

מאוד מרוצה גם מהטלוויזיה וגם מהשירות של המילטון (היה בעיה במסך הראשון, הגיעו מאוד מהר להחליף לאחד חדש לגמרי בלי שאלות ובלי סחבת, למרות שקניתי מתצוגה).

עריכה אחרונה על ידי `Infinity
  • אהבתי 1

VW Golf GTI 2006 Manual

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אל תקנה טלויזיה 85. למרחק 3.5 מ' קניתי 75 וגם זה מרגיש לי ענק מדי. מעבר לזה אין לי מה לייעץ כי גם ככה אני בקושי צופה.

• רעיון טוב! 2

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

תודה לעונים עד כה.

הוזמנה לפני שבוע הטלויזיה שהומלצה להלן:

שאלת המשך, נא להתייחס כאילו נרדמתי במערה למשך העשרים שנה האחרונות. מה האופציות שלי מבחינת שירותי תוכן? הדרישות שלנו די צנועות. במקור חשבתי על חבילת פרטנר פייבר, אבל יורד מהפרק בגלל עלויות. אני מבין שיש כל מיני חבילות של שידורים אינטרנטיים ללא צורך בציוד כלשהו, בכמה עשרות שקלים בחודש, אשמח להבין מי נגד מי ולמה. מבחינה טכנית, אנחנו עם סיב של פרטנר (תשתית בזק), מאחוריו נתב פרטי שלי, ממנו כבל רשת לטוסיק של הטלויזיה. אין תכנון לציוד נוסף מעבר לזה כרגע.

חזיר דיזל

פורסם

תתחדשו, בחירה מעולה לדעתי.

אם הצריכה בסיסית ברמה של ערוץ 11/12/13 בלבד = תוריד את האפליקציה של כל אחת מהן ותוכל לצפות בשידור החי שלהם ללא תשלום + ספריית תוכן חינמית של התכנים שלהם.

אופציה נוספת זה לרכוש אנטנה ולקלוט את השידור בעידן פלוס, הממיר מובנה בטלוויזיה ונדרשת אנטנה בלבד בעלות זניחה וחד פעמית שמתחילה בסביב 50-60 שקלים.

משהו קצת רחב יותר - סלקום טיוי או פרטנר טיוי אפליקציה בלבד ללא ממירים, אתה פשוט מתקין את האפליקציה על הטלוויזיה ישירות ב69 שקלים לחודש עד 5 מכשירים. לא התנסתי מעולם בפרטנר, אך סלקום יחסית בסדר רק איכות הצפיה בביט רייט די נמוך שלפעמים מעצבן.

תכנים On demand בעיקר בינלאומי = נטפליקס, יש חודש נסיון חינם אז בהחלט כדאי להתנסות ולראות אם רלוונטי לכם.

• רעיון טוב! 1

Chevrolet Cavalier 1999 - 2012-2015 | Citroen C5 2003 - 2015-2017 | Oldsmobile Alero 2002 - 2017-2017 | Chevrolet Sonic R S2015 - 2017-2024

BYD Dolphin 2024 Design 2024-Unknown

BYD Atto 3 2024 Design 2024-Unknown

פורסם

אני התחברתי לפני שבוע להוט פייבר במהירות 300 MB בעלות של 107 שח לחודש לשנה הראשונה. זה כולל את הראוטר, מגדיל טווח, אפליקציה של הוט בשם NEXT בסיסית שמתקינים על הטלויזיה ויש לה כמה ערוצים ו VOD וניתן להתקינה על 5 מכשירים במקביל. לי זה משתלם

NEXT TV - חבילות טלוויזיה, הטבות ומבצעים - כמהזה (kamaze.co.il)

• אהבתי 1

בעבר: טויוטה קורולה 2009 GLI (רובוטית), טויוטה קורולה 2014 GLI

בהווה: BMW 330e 2018

פורסם

תתחדש, האמת שגם אותי הדליקו בשרשור על הטלוויזיה שבחרת, אשמח לשמוע חוות דעת ראשונית.

לגבי תכנים, אצלי בעידן פלוס רואים הרבה פחות טוב מאשר דרך פרטנר טיוי, סתם לידיעה.

אם אתה אוהב ספורט, אז שווה free tv,  בשלושים שח לחודש כל הערוצים כולל ערוצי הספורט, שרק עליהם לוקחים האחרים חמישים שח בנוסף לעלות החודשית.

ליאור.

• רעיון טוב! 1
פורסם

מבחינה טכנית - היום לא משתמשים בשום ממירים ושום קופסאות ושום סיפורי בלהות של טכנאי הוט. היה. נגמר. חלף. פס מן העולם.

נכנס לטלוויזיה ומתקין אפליקציות, ומשלם לפי הצורך למי שבא לך. ליס יש את סטינג טיוי, נקסט שווה בדיקה, למי שחי גם בלי תכנים ישראליים יש את דיסני, נטפליקס... רוטציה זה בריא.

• אהבתי 1

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תוכן חדש...