Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שני סימים על אותו מספר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 936 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אבא שלי עשה את זה פעם. היו לו שני מכשירים.  זה רק עולה כסף. אז לקחו לו 20 שקלים בערך. על הקו הנוסף.

אז קראו להם אורנז.

אני אדם דסלקט ולכן יופיעו שגיאות כתיב וחסר סימני פיסוק    נקודות  מקווה שתקבלו זאת 

תודה🙂

פורסם

היה פעם לפרטנר משהו כזה עם טלפון קבוע ברכב שהיה לו אותו המספר של הנייד. לא יודע אם עדיין קיים.

יש גם אופציה לשייך esim של שעון חכם שמתפקד כמו עוד מכשיר נפרד.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

לאבא שלי היו שני מכשירים. אחד טיפש. שני סמרטפון. בגלל שקיבל מתנה בגיל מבוגר. לא היה בטוח שיסתדר. אז הלך אם שניים.

עד ששלט בסמרטפון.

אני אדם דסלקט ולכן יופיעו שגיאות כתיב וחסר סימני פיסוק    נקודות  מקווה שתקבלו זאת 

תודה🙂

פורסם
לפני שעה, פינדר כתב:

היה פעם לפרטנר משהו כזה עם טלפון קבוע ברכב שהיה לו אותו המספר של הנייד. לא יודע אם עדיין קיים.

קיים, אחד הדברים הנוחים, משתמש עד היום. לא יודע איך זה עבר מהעולם.

זה עובד על דור 2 שהולכים לבטל בעוד שנתיים בערך

פורסם (נערך)

היה לאשתי על דור 3 - וסים דור 3 פועל גם על 4 ו-5.

תיאורטית לשיחות בלבד, אבל אותו סים תמך גם בניווט (כלומר אפשר העברת נתונים, לפחות מוגבלת), והשמועה אומרת כי כן מאפשר דאטה.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

יש לנו כאלו בעבודה, מחברת פלאפון, לטובת מחשבים ניידים/טאבלטים עם נתב סלולרי מובנה. מחליף את הצורך לפתוח נק' חמה ולחסל מהר יותר את הסוללה של הטלפון.

שני הסימים חולקים את החבילה של המנוי.

מה שקורה לפעמים זה שהנתב הפנימי מושך אליו שיחות נכנסות ואז מעשית בעל הקו לא מקבל שיחות, עד שהוא מכבה את הנתב במכשיר (או את המכשיר עצמו) שבו נמצא הסים המשני.

אם אני לא טועה לא ניתן לקבל סמס לקו המשני.

ועוד משהו, זה לא עובד בחו"ל.

• אהבתי 1

לא כל רכב צריך להיות שיא הריגוש, אבל שיהיה משהו. מנוע. אם לא מנוע, עיצוב. אם לא עיצוב, נוחות. אם לא נוחות, לפחות שהגיר יהיה ידני.

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

בסלקום זה עדיין קיים עולה 15 שקלים 

לדעתי גם בפרטנר זה עדיין קיים 

בתאריך 23.10.2023 בשעה 00:02, phpclub כתב:

קיים, אחד הדברים הנוחים, משתמש עד היום. לא יודע איך זה עבר מהעולם.

זה עובד על דור 2 שהולכים לבטל בעוד שנתיים בערך

תומך גם בדור 4 ו5 תלוי מגבלת ציוד (סים תומך דור 3 ומעלה ומכשיר,פחות קריטי בימינו שחלק גדול מהמכשירים כבר תומכים בדור 5)

• תוכן חדש...