Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1014 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

ליבי עם משפחות הנרצחים.

אני די מאוכזב מכוחות הביטחון שלא הצליחו לגלות התארגנות כזו וגם לא הצליחו למנוע פגיעה באזרחים.

לא עובר שבוע ואנחנו קוראים על היכולות המופלאות של צה"ל באיסוף מודיעין ושימוש בכלים טכנולוגים ובכלים התקפים שאין לאף אחד בעולם אבל

ברגע האמת אנחנו מקבלים מכה קשה מארגוני המחבלים.

מלחמת יום כיפור חלק 2, הרבה מהקולות חוזרים על עצמם. לא ייאמן.

עריכה אחרונה על ידי מרק10
  • מבאס 1

איזה כייף לי :)

פורסם

התפרסם סרטון של השמדת הטנק בגבול, הטילו מטען מרחפן.

אנחנו באירוע אחר מכל מה שהיה פה, וצריכים לעשות את הסוויץ'. 

וכן, כל ההתרברבות של "מי שיתקוף אותנו ישלם" שיוצאת פה כל שני וחמישי, או להכניס 3 חטיבות לג'נין לא הרשים את חמאס יותר מדי.

עשו לנו בית ספר.

המשפט על חרפה ומלחמה מתאר בול את המצב.

פורסם

אירוע מחריד, ברמה שאני לפחות עדיין לא קולט אותו כי אני מסרב להיכנס לכל מיני רשתות ולנסות לסנן אמת מול מלחמה פסיכולוגית או סתם דיווחי שקר. 

כרגע, מחדל חמור מאוד של צה"ל וכל יחידות המודיעין.

פורסם
לפני 8 דקות, יובל .מ. כתב:

אנחנו באירוע אחר מכל מה שהיה פה, וצריכים לעשות את הסוויץ'. 

אכן אירוע אחר לגמרי ממה שאנחנו מכירים. יש גם לפחות חטופה אחת. 

אני מקווה שהסוויץ' במערכת הבטחון כבר קרה ולא נראה שידור חוזר של כל מה שקרה בין 2006 (כולל) ל-2023.

פורסם (נערך)

דווקא מאז 2006 החיזבאללה חטף כזאת מהלומה שהוא לא העז לעשות שום דבר חוץ מלאיים. לתושבי גבול הצפון יותר שקט מאז 2006 ממה שהיה לשאר תושבי המדינה.

עריכה אחרונה על ידי bobi
פורסם (נערך)
לפני 11 דקות, MiniMiz3r כתב:

אכן אירוע אחר לגמרי ממה שאנחנו מכירים. יש גם לפחות חטופה אחת. 

אני מקווה שהסוויץ' במערכת הבטחון כבר קרה ולא נראה שידור חוזר של כל מה שקרה בין 2006 (כולל) ל-2023.

לפי מה שרץ בטלגרם (לא רואה סרטונים מתעדכן מאבו עלי שמדגיש שהפצה פוגעת בנו), יש ברשתות הערביות סרטונים של עשרות אזרחים וחיילים חטופים. עשרות.

שיעשו עסקה, שישחררו את כל האסירים הבטחוניים מבחינתי. בכיף.

שנייה אחרי השחרור טילים על כל האוטובוסים שלהם.

עריכה: יש הערכה שבמהומות האחרונות שהיו על הגדר הטמינו מטענים בשביל הפרצות.

כל המערכת הלכה לישון.

עריכה אחרונה על ידי יובל .מ.
פורסם

זה ברור שיש פה יד מכוונת, ברור שזה גם מגיע בסיוע של אירן.

האם לא נחצה פה קו אדום שאומר שהגיע הזמן להגיד לאייטולות ולמשמרות המהפיכה שהם לא יכולים לתקוף את ישראל במלחמת פרוקסי ולישון בלילה בכיף בטהרן?

האם לא הגיע הזמן ליצור משוואה חדשה ששליחת מתקפות על ישראל בהכוונת טהרן תענה בתקיפת מטרות באירן?

• אהבתי 1
פורסם
לפני 3 דקות, יובל .מ. כתב:

לפי מה שרץ בטלגרם (לא רואה סרטונים מתעדכן מאבו עלי שמדגיש שהפצה פוגעת בנו), יש ברשתות הערביות סרטונים של עשרות אזרחים וחיילים חטופים. עשרות.

עריכה: יש הערכה שבמהומות האחרונות שהיו על הגדר הטמינו מטענים בשביל הפרצות.

כל המערכת הלכה לישון.

עוד אופציה - שלא ישאירו מחבלים חיים. למה להשאיר אותם אצלנו אם אין בהם ערך מודיעני? שיהנו מאיזה עסקה בעתיד? כיף לחלום..

לגבי הגדר, יש סרטון של טרקטור.. ויש שיירה ענקית מאחוריו. אין תצפיתניות? אין גדסר? אין מזלטים? מה כן יש? יש סרטון נוראי מאוגדת עזה  שכנראה ישאיר אותי ער בלילה.

לפני 1 דקה, bobi כתב:

זה ברור שיש פה יד מכוונת, ברור שזה גם מגיע בסיוע של אירן.

האם לא נחצה פה קו אדום שאומר שהגיע הזמן להגיד לאייטולות ולמשמרות המהפיכה שהם לא יכולים לתקוף את ישראל במלחמת פרוקסי ולישון בלילה בכיף בטהרן?

האם לא הגיע הזמן ליצור משוואה חדשה ששליחת מתקפות על ישראל בהכוונת טהרן תענה בתקיפת מטרות באירן?

קשה לתקוף באירן כשאתה לא מסתדר עם ארגון קיקיוני שפשוט חתך גדר וחטף לך אזרחים…

• אהבתי 2
פורסם
לפני 5 דקות, יובל .מ. כתב:

שיעשו מה שהרוסים עשו במקרה של חטיפה. לחטוף את בכירי ארגוני הטרור ואת הפעילים או/גם את המשפחות שלהם ולשלוח להם סרטון משפחתי.

פורסם
לפני 2 דקות, MZN כתב:

לגבי הגדר, יש סרטון של טרקטור.. ויש שיירה ענקית מאחוריו. אין תצפיתניות? אין גדסר? אין מזלטים? מה כן יש? יש סרטון נוראי מאוגדת עזה  שכנראה ישאיר אותי ער בלילה.

זה מה שמפתיע אותי. איפה המזלטים/הרחפנים והתצפיות היו בשעות הקשות ?

• אהבתי 1

פורסם
לפני 1 דקה, bobi כתב:

סבבה. קלי קלות. אתה מתנדב להיכנס למנהרה בעזה ולהוציא אותם משם?

ברור שזה לא קל ופשוט. אם הייתי לוחם בעל הכשרה מתאימה הייתי מתנדב לפעולה כזו כמו שכירי החרב הרוסים. תופס אותם עם סכין צמודה לגרון.

פורסם (נערך)

לא נראה לי שמוחמד דף שולח את אחותו לטיפול בישראל. יש אלפי אסירים ביטחוניים כבר עכשיו בבתי הכלא בישראל, מה ההבדל?

עריכה אחרונה על ידי bobi
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1014 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...