Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1016 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מותקנת אצלי מערכת חימום מים בגז שבתמונה למטה.

המערכת מותקנת בטור לדוד (מערכת סולארית מרכזית), ונדלקת אוטומטית כאשר טמפרטורת המים המגיעים מהדוד נמוכה ממה שהוגדר.

בחודשי הקיץ, בכל פתיחת ברז המערכת נדלקת לכמה שניות בודדות עד שמגיעים מים חמים מהדוד - לא נורא אבל מרגיש לי מיותר.

אני מעדיף לכבות אותה בתקופות בהן אני יודע שיש מים חמים בדוד.

קל מאוד לכבות את המערכת, לחיצת כפתור, וכך עשיתי. גם סגרתי את ברז הגז כפי שמנחה המלל שעל המערכת.

השאלה שלי האם יש בעיה עקרונית במערכת הזו לכבות אותה למשך כל החודשים החמים בשנה?

שאלתי טכנאי גז של סופרגז ולא היה לו מושג מה לומר לי..

20230930_095803.thumb.jpg.eda9d1f7bfa588d0738fb68d7fc860ee.jpg

יום טוב גם לך

פורסם

עובד כבר כמה שנים ככה (את ברז הגז אני לא סוגר) עם מערכת דומה של יצרן אחר ללא בעיות. אני לא מצליח לחשוב על בעיתיות בזה, במיוחד כשהמערכת מחוברת בטור ומים זורמים במערכת כל הזמן. במערכת עם משאבת סחרור (עבור חימום רצפתי) אני מניח שהמצב יותר בעייתי.

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1
פורסם

כמו בהרבה בתים בירושלים וסביבתה גם לנו יש תנור חימום על גז, שמחמם את ההסקה ומספק מים חמים בברזים בתקופת החורף.

עברנו שני בתים ו-3 תנורים, של חברות שונות ואת כולם כיבינו בקיץ והפעלנו חזרה בחורף.

רק אציין שאצלנו המערכת היא לא בטור לדוד אלא במקביל. בכל רגע נתון מים מגיעים ממערכת אחת מתוך השתיים. כשרוצים שיהיה מים מהדוד סוגרים את הברז של תנור הגז ופותחים את זה של הדוד ולהיפך כשרוצים שיגיעו מים חמים מתנור הגז. 

• רעיון טוב! 1

לא כל רכב צריך להיות שיא הריגוש, אבל שיהיה משהו. מנוע. אם לא מנוע, עיצוב. אם לא עיצוב, נוחות. אם לא נוחות, לפחות שהגיר יהיה ידני.

פורסם
לפני 9 שעות, innvision כתב:

עובד כבר כמה שנים ככה (את ברז הגז אני לא סוגר) עם מערכת דומה של יצרן אחר ללא בעיות. אני לא מצליח לחשוב על בעיתיות בזה, במיוחד כשהמערכת מחוברת בטור ומים זורמים במערכת כל הזמן. במערכת עם משאבת סחרור (עבור חימום רצפתי) אני מניח שהמצב יותר בעייתי.

כנ"ל,לא נגעתי בברז גז כי הוא ממילא על הגג ולעלות לגג אצלי זה מבצע

תכף כשיתקררו הלילות נפעיל את המערכת חזרה.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

• תוכן חדש...