Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1032 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלומות. 

יצאתי מדעתי כבר בניסיון להשוות בין העוצמות השונות של השואבי-אבק-אלחוטיים (להלן, שאא). 

באתר אחד הנתון מצויין (אם מצויין, גם זה סיפור) ביחמ"ד AW, באחד KPA, באחר בכלל ב-W, קיצר- התחרפנתי. 

נשבר לי הברווZין כבר מהדייסון ומהסיפור עם הסוללה התחליפית ששבקה חיים וטרם קיבלתי התייחסות הולמת מהמוכר ("בבקשה תמתין בסבלנות" זו התשובה שאני מקבל כבר חודשיים, הסבלנות נגמרה- כשיצאתי מדעתי ניסיתי על הדרך למצוא קצת בסופר ולחדש את המלאי, גם להם לא היה). אני לפני פתיחת דיספיוט עם הנבלה.

אני מחפש שאא עם עצמת יניקה דומה\טובה יותר, במחיר שלא ישבור את הבנק כמו הדייסון. 

אודה מאד להמלצות מניסיון. 

תודה לעונים.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם (נערך)

לפני כמה חודשים קניתי באתר של שיואמי עודפים איזה שיואמי-רדמי-שקר V10 כלשהו מעודפים
אאל"ט בשביל 350 ש"ח קיבלתי מוצר שהיה שרוט ומלוכלך, אבל תכלס היה מוצר תצוגה ובאמת לא שאב מימיו
בינתיים חלפו שלושה או ארבעה חודשים, והוא עובד סבבה.
על העוצמה הבינונית שלו הוא שורד מעל ל 25 דקות
על העוצמה הגבוהה 5-7 דקות
יש לו עוצמה סבירה, הוא לא בא להחליף את הקירבי, אבל לשאיבה פה ושם, בעיקר של פירורים ממשטחים או אבק מהפינות... לא הייתי משקיע 2000 ש"ח פלוס בשואב יקר

עריכה אחרונה על ידי סולל הדרך
קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

יש לי את הדרימי v9  כבר כמה שנים, ומאוד מרוצה

רק להקפיד לנקות פילטרים וזהו

לא יודע אם הדגם הזה נמכר עדיין, כנס לאתר שלהם ותתחיל את החפירה (משם לעבור לאתרי השוואות מחירים, לא חובה לקנות ישירות מהם)

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

קנינו שארק  iz251 לפני כמה חודשים. שואב מעולה לדעתי. מגיע עם 2 סוללות ומטען חיצוני. אנחנו בדיוק עוברים עכשיו דירה והוא עשה חיל לנקות את שתי הדירות, אישתי מתעללת בו ללא רחמים. ממליץ..

יום טוב גם לך

• תוכן חדש...