Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1001 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי!

אני שוקל לקנות איביזה ידנית דגם

Seat Ibiza 2017 Reference 1.2 tsi

ראיתי מחיפושים בגוגל שהמנוע הזה עובד אחלה עם סטייג׳ 1 ומקבלים תוספת של כ40 כ״ס (מ90 ל130) וקצת מומנט, ושהמנוע מחזיק יפה מהבחינת אמינות למרות השיפור.

למישהו יש ניסיון עם תוכנה למנוע הזה? האם כדאי לדעתכם לעשות? וגם - איפה כדאי לי לעשות שיפור כזה? 

תודה רבה!

פורסם

יצרתי איתם קשר והייתי נעול על לעשות אצלם את התוכנה, אבל הנציג שם המליץ לי על תוכנה לגיר....

ציינתי מספר פעמים שהגיר ידני ושאין בו מחשב אז אני לא מבין איפה עושים תוכנה אבל הנציג עמד על שלו שיש תוכנה לגיר ידני ב2000 שח ושהוא ממליץ עליה.

למיטב הבנתי גיר ידני זה בסך הכל כמה גלגלי שיניים שעובדים ביחד ולא כל כך הבנתי איפה נכנסת התוכנה פה, אולי הנציג התבלבל?

בכל מקרה למישהו פה יש ניסיון עם פיט סטופ והם מקצועיים?

פורסם (נערך)

אין שום תוכנה לגיר ידני, כל מה שהולך עם התוכנות האלו מתחיל להראות קצת כמו עבודה על אנשים תמימים. תגיד לבחור ההוא שילך לשתות כוס מים קרים ואל תתקרב למקום הזה.

יש תוכנה למנוע שתיתן לך בערך 30 כוח סוס. ממליץ על מוסך אנרג'י בחיפה, תוכנת SLS. 

עריכה אחרונה על ידי Liran3331
  • אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1
פורסם

היי,

STAGE 1 למנוע בהחלט אני ממליץ, ייתן לך תוספת כוח וזריזות . חשוב לקצר מרווח טיפולים.

בתוכנה לגיר אל תגע, אין צורך, בזבוז כסף. מה גם שאצלך זה ידני אז לא יודע על איזה תוכנה המליצו לך....

תבדוק גם חוות דעת על התוכנה של SLS, שמעתי עליה בעיקר דברים טובים.

פורסם (נערך)

שואל מסקרנות:

מעבר לתוכנה יש מה לסחוט מהמנוע הזה?

להגדיל טורבו או משהו בסגנון?

עריכה אחרונה על ידי Froyne

Life is a journey,

Enjoy the ride...

פורסם

מעבר לתוכנה ואולי סעפות אתה מתחיל להכנס להוצאות מוזרות, ברמה שיותר זול לקחת מנוע אחר, גדול יותר של איביזה ולהעביר... ואז תתחיל להסתבך עם גיר וכו'.

אין המון הגיון לשפר מעבר לתוכנה רכב כשקיים רכב זהה חזק יותר מהמפעל.

• אהבתי 1

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

קיבלתי הצעה ממקס טיונינג לתוכנת קאסטום במחיר ממש סביר (3000 שח), הנציג היה נשמע הרבה יותר מקצועי מהנציג של פיט סטופ שהתבלבל עם ה"תוכנה לגיר ידני".

אני קראתי כל מיני שרשורים על ההתלבטות בין תוכנת מדף לתוכנת קאסטום, יש דיעות לפה ולפה.

אני הייתי נעול על APR אבל עכשיו ממש שוקל קאסטום - מה דעתכם?

• תוכן חדש...