Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1040 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים,

חשבתי להיכנס לתחום עסק הדיטיילינג ורציתי לשמוע האם זה שווה או לא מבחינה רווחית?

כמה צריך להשקיע הון התחלתי?

פורסם

תעשה תוכנית עסקית ותגלה האם שווה לך. 

אף אחד לא יודע באיזה איזור אתה גר, כמה שירותי דיטיילינג יש בסביבה שלך, האם צברת עד כה לקוחות וכו'...

Ford Mondeo 2.0T + Bluefin Remap - נמכרה

Infiniti G37 2013

פורסם
בתאריך 22.8.2023 בשעה 16:16, cohen motor 377 כתב:

zaf שם לי קישור באחד השרשורים לקורס כזה שמלמד אותך את כל העניין הזה,  כל הקורס כולל יישום ננו וppfוכל החמוצים האלו באיזור ה 20 אלף ש"ח

שילכו לעשות חמוצים לבד 😂😂😂

בתאריך 22.8.2023 בשעה 09:14, ArikM כתב:

תעשה תוכנית עסקית ותגלה האם שווה לך. 

אף אחד לא יודע באיזה איזור אתה גר, כמה שירותי דיטיילינג יש בסביבה שלך, האם צברת עד כה לקוחות וכו'...

זה ברור לכן שאלתי לפני שאני משקיע משאבים יקרי ערך במשהו ולבסוף הוא לא יהיה ריווחי 

מודל עיסקי הייתי מאוד שמח לעשות אבל אין לי מושג איזה מכונות אני צריך חומרי גלם כמה עובדים בתור התחלה וכו

פורסם
לפני 4 דקות, SupiSuperB כתב:

שילכו לעשות חמוצים לבד 😂😂😂

זה ברור לכן שאלתי לפני שאני משקיע משאבים יקרי ערך במשהו ולבסוף הוא לא יהיה ריווחי 

מודל עיסקי הייתי מאוד שמח לעשות אבל אין לי מושג איזה מכונות אני צריך חומרי גלם כמה עובדים בתור התחלה וכו

תשמע יש אחד שנראה אחד מתחיל נרטה לי קוראים לו דניאל ול"חברה" שלו דיטלזון הוא מאד משקיע בפרסום וסרטונים בנושא הזה.

מה שאמרתי לך באיזור ה 20 אלף זה כולל הקורסים של הציפויים של ויניל וppf  וכו, ובא נאמר אם תשכיר מקום לא חייב משהו גדול ויש כאלו גם בארץ וגם בחול שהם עושים את זה במקום זאת אומרת הם עם מסחרית והם באים עם גזיבו, בקיצור תיקח את העניין ברצינות ותעשה חושבים אולי זה יהיה לך טוב אם אתה אוהב את העניין

משהו כזה

פורסם

שים לב שהגרניקים במכוניות וגם בעסק מקצועי הם על בנזין ולא חשמליים,

מחיר מכונה מקצועית טובה עשוי להגיע ל 9000 שקל.   יש כמובן בפחות אבל הבלאי בשימוש רצוף גבוה. 

איך שלא תסתכל על זה, ציוד וחומרים, שכירת מקום, הוצאות רישוי עסק וכל מה שכרוך בזה אתה עומד בפני השקעה של עשרות אלפי שקלים וזה עוד לפני ששטפת רכב אחד. 

דיטיילינג מלא על פי תורתו של אלטר לוקח כ 10-15 שעות בתלות בגודל הרכב. מחיר שעה 120-150 שקל.

יש כמובן רבים אחרים שמציעים שרות ברמה גבוהה במחירים אחרים, כמו זאוס למשל שמציעים טיפולים בעלות של פחות מ 2000 שקל. 

בשביל אמת מידה - אני מבלה כ 3-4 שעות בעבודה על רכב אחד פנימי וחיצוני. וזה רק תחביב 😄

אההה... ואל תשכח, בתור עסק אתה אחראי לתוצאות. ואם העבודה לא יוצאת לשביעות רצון הלקוח , עשויה להיות השפעה על המוניטין. 

• אהבתי 2

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1040 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...