Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

7 מקומות בתקציב של 75,000

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1045 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
בתאריך 9.8.2023 בשעה 14:32, פראג כתב:

מה אתה צריך: פיקאסו דיזל

אני לא בטוח ששורה שלישית שם מתאימה לילדים גדולים...

בתאריך 9.8.2023 בשעה 13:37, רכבק2022 כתב:

1) 7 מקומות ( גם לילדים גדולים)

זה מה שהוא ביקש

עריכה אחרונה על ידי Fazer
פורסם (נערך)

וזה מה שמחזיר אותנו לסאנגיונג רודיוס , 2015. .

הרבה מקום, מזגן מפוצל וצריכת סולר סבירה ( יחסית לגודל של הרכב).

לא ראיתי ברשימת הדרישות "רכב יפה"..

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם (נערך)

רודיוס בן 8 שסביר להניח גמע אי אילו ק"מ בחייו, אמינות כבר לא תהיה הצד החזק שלו
תוסיף לזה נדירות יחסית, מה שמקשה על מציאת אקסמפלר טוב, כל חלקי החילוף הקוסמטים קשים מאוד להשגה והמכאנים אולי קצת פחות אבל לא להיט
ככה שבתקציב שלו צריך להתפשר או על גודל, או על אמינות או על מזגן.
אני לא יודע כמה גדולים הילדים שלו ואיך הם נדחקים לשורה השלישית? אבל לטעמי האוטלנדר היא אופציה עדיפה
על צרפתיה מזדקנת טובה ועדיפה ככל שתהיה, הייתי מכין מאגר מזומנים בצד לימים שהיא מתעוררת על הצד הלא טוב של החניה.

עריכה אחרונה על ידי סולל הדרך
קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
לפני כשעה, סולל הדרך כתב:

רודיוס בן 8 שסביר להניח גמע אי אילו ק"מ בחייו, אמינות כבר לא תהיה הצד החזק שלו
תוסיף לזה נדירות יחסית, מה שמקשה על מציאת אקסמפלר טוב, כל חלקי החילוף הקוסמטים קשים מאוד להשגה והמכאנים אולי קצת פחות אבל לא להיט
ככה שבתקציב שלו צריך להתפשר או על גודל, או על אמינות או על מזגן.
אני לא יודע כמה גדולים הילדים שלו ואיך הם נדחקים לשורה השלישית? אבל לטעמי האוטלנדר היא אופציה עדיפה
על צרפתיה מזדקנת טובה ועדיפה ככל שתהיה, הייתי מכין מאגר מזומנים בצד לימים שהיא מתעוררת על הצד הלא טוב של החניה.

הסורנטו לא יותר טוב מהאאוטלנדר?

ראיתי סרטון שה ספייסטורר יש יותר מקום לשורה השלישית משאר הדגמים. אבל יש שטוענים שהסיטראון אמין ויש שטוענים שלא….

פורסם (נערך)

סורנטו רק גם דיזל 2.2 מומלץ .

האמינות של מנוע בנזין 2.4 לא להיט . 

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
לפני 1 דקה, vladclar כתב:

סורנטו רק גם דיזל 2.2 מומלץ.  האמינות.של מנוע בנזין 2.4 לא להיט ( הכוונה לאמינות ). 

אוקיי. מישהו יכול להסביר מהבעיה באמינות של הדגמים החדשים של סיטראון2018+?

פורסם

רק שהוא יצטרך לרדת לשנתונים מוקדמים יותר.

@רכבק2022 אי אפשר לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה אתה צריך להחליט על מה להתפשר. ברירת המחדל היא לרכוש אאטולנדר ולהתפשר על המפרט.

לפני 22 דקות, רכבק2022 כתב:

אוקיי. מישהו יכול להסביר מהבעיה באמינות של הדגמים החדשים של סיטראון2018+?

הספייסטורר שווק כאן עם ארבעה מנועים 1.2, 1.6 בנזין. ו1.5 ו-1.6 דיזל.

ה-1.6 בנזין וה-1.6 דיזל שווקו במספרים קטנים מאד ב-2018 (כ-100 יחידות מכל דגם) ב-1.6 דיזל יש את הבעיה של מיכל האוריאה.

המנועים הרלוונטיים הם 1.2 בנזין 130 כ"ס שידוע לשמצה בשל רצועה התזמון המתפוררת שלו, וה1.5 דיזל 130 כ"ס שסובל מבעיות במיכל האוריאה כמו המנוע הקודם.

כ-2700 יחידות יחידות נמכרו עם מנוע 1.2, כ-1200 עם מנוע דיזל 1.5 בין השנים 2018-2022.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...