Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דוח סליקה מה זה אומר?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1050 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב קורולה 2010

112.000 ק''מ

חבר שלח לי את הדוח

אמרתי לו שנראה לי גרוע

אבל אני מעלה אותו כאן לעזרה

image.png.3995642ae5b2d6580395098fa85b930f.png

ניתן להתייעץ בכל הנוגע למערכות גפ''מ והסבה - ללא תשלום

בעבר: מיצובישי אטארז' 2015-טויוטה קורולה 2009 GLI מוסבת לגפ''מ

בהווה: סובארו B4 2015 מוסבת לגפ''מ

פורסם

תשמע יכול להיות שזה גרוע, צריך לקבל פירוט של מה שתוקן בכל תאונה כדי להבין אם זה גרוע או לא.

פחחים יודעים גם להוציא קבלה של 11,000 על החלפת פגוש שזה שטויות.

תכלס רכב מ2010, לא הייתי מסתכל על זה.

הייתי שם דגש יותר על מצב מכני, טסט ארוך.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

כל תאונה בנפרד אולי לא מטרידה, אבל רכב עם הצטברות של 8 תאונות, מרביתן עם ירידת ערך כלשהי נראית לי סימן של רכב שסבל מנהיגה בעייתית.

That said, לי היתה מכונית שספגה 3-4 פעמים חבטות מאחור. חלקן עם נזק משמעותי, חלקן מתחת לסף הפעלת הביטוח.

חייב לקבל דוחות שמאי, או, לפחות, חשבוניות תיקון. כמובן לדעת מה ירידת הערך המצטברת, ואם מחליט לרכוש להוריד אותה מהמחירון.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מצד אחד לא ניראה טוב מצד שני, אולי אותם חלקים הוחלפו כמה פעמים ואז זה פחות משנה.

אם המוכר יכנס לסיפור של דוחות שמאי, אפשר להתעמק, אישית? הייתי עובר הלאה.

• רעיון טוב! 1

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...