Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1112 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, מבקש לשאול האם המיילים (עד עתה הגיעו ארבעה) שהגיעו אלי נשלחו אכן מפייסבוק או שזו עקיצה כלשהיא? ההודעה: "XXXXXX (מספר בן 6 ספרות) הוא קוד שחזור החשבון שלך בפייסבוק "(המלל בעברית). מכיוון שלא ביצעתי כל פעולה ולא ביקשתי לשחזר את החשבון, מכיוון שהוא פעיל,  עלה בי חשד שאולי זה משהו מפוברק. אשמח לשמוע אם מישהו נתקל בדבר כזה.

==

פורסם

שמעתי על ניסיונות (שהצליחו) לפרוץ ככה לחשבונות

הם פורצים לחשבון של מישהו שאתה מכיר

ואז שולחים לך הודעה בתור מישהו שאתה מכיר שתעביר להם את הקוד שאתה מקבל (כשהם עושים שחזור סיסמא) כדי שהם יוכלו לעשות XYZ בחשבון שלהם (כן כן, אנשים נופלים בזה בפח)

• חברי המעגל הראשון
פורסם

"מכיוון שלא ביצעתי כל פעולה ולא ביקשתי לשחזר את החשבון,'

עקיצה.

פורסם

או ניסיון השתלטות עויין. 

ממליץ לך להוסיף מנגנון אימות דו שלבי (אם ניתן, לא יודע אם אפשרי בפייס). 

ההנחה שלי- מישהו מנסה להשתלט לך על החשבון. 

אישרת הצעת חברות מגברת נאה בלבוש מינימלי בלי כמעט מידע בפרופיל בזמן האחרון?...:lol:

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

אני מניח כי בנוסף לקוד, יש גם קישור ל"אתר של פייסבוק" שם תידרש להכניס את הקוד -> יש טעות, נא להכניס גם סיסמא -> מסרת פרטי חשבון לתוקף..

פורסם

כלל האצבע- תמיד!!!! כשמקבלים הודעה מאתר לגבי פרטים מזהים כלשהם, לא!!! למסור כלום בגוף ההודעה שהתקבלה. 

אם יש חשש שמדובר על משהו אמיתי, לגשת לאתר עצמו מתוך רשימת המועדפים שלכם בדפדפן.

אם זה אמיתי, תוכלו לסדר את הבעייה משם. 

אם זה מזוייף, חסכתם לעצמכם בעייה לא פשוטה. 

לא. ללחוץ. על. לינקים. שמגיעים. בהודעה. כלשהי. נקודה.

ולא. למסור. פרטים. מזהים. למקום. שלא. אתם. יזמתם. את. הקשר. איתו. נקודה.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
לפני 3 שעות, ברווז כתב:

לצערי, אפילו לא קיבלתי הצעה כזו.... אבל תכל'ס לא, לא קרה. אני די נזהר בקטעים האלה.

אישרת הצעת חברות מגברת נאה בלבוש מינימלי בלי כמעט מידע בפרופיל בזמן האחרון?...:lol:

לפני שעתיים, guya72 כתב:

אני מניח כי בנוסף לקוד, יש גם קישור ל"אתר של פייסבוק" שם תידרש להכניס את הקוד -> יש טעות, נא להכניס גם סיסמא -> מסרת פרטי חשבון לתוקף..

לא, לא ראיתי קישור. מכיוון שזה נראה לי "פישי" מההתחלה, לא נכנסתי, לא פתחתי וכו'. יתכן שאם עושים זאת, מגיעים למה שציינת. 

• תוכן חדש...