Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1102 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

רוצה לקנות רכב 7 מקומות (5+2) מיד 2, בתקציב של עד 150K.
עומד להשתמש ב-3 כיסאות בטיחות/בוסטרים בשורה 2 בשנים הקרובות.
לאחר הרבה בדיקות, אני מתלבט בין אאוטלנדר, פריוס+ ו-5008, כולן שנתון 2020.

הדעות לגבי האמינות של 5008 סותרות, ויש פער גדול בין מה שאומרים בעלי מקצוע (נגד) לבין הטענות באינטרנט וברשתות החברתיות (בעד).
לכן, בשלב זה אני מעדיף ללכת עם יפנית שתהיה אמינה עם מוניטין.

אאוטלנדר (intense): חזקה יותר, יפה יותר, מרווחת יותר, אבל זללנית (1:11 בממוצע) וצרה יחסית בשורה 2.
פריוס+: חסכונית (1:17 בממוצע), בעלת 3 מושבים נפרדים בשורה 2, אבל פחות יפה, קצת פחות חזקה וקצת פחות מרווחת.

ממה שאני שומע וקורא, יש יתרון קטן באמינות של הטויוטה לעומת המיצובישי, אז אולי אפשר לזקוף את זה לטובת הפריוס+.
מה דעתכם?

שתיהן מציעות את אותן מערכות בטיחות, ושתיהן עולות סביב 140K בשנתון 2020 עד 50K ק"מ.

לא מצליח להחליט.
יש עוד נתון שכדאי לי לקחת בחשבון ושיעזור לי להחליט?

פורסם

אם אתה לא חושש ואין ממה

אאוטלנדר מונעת בגז

מניסיון של כמה חברים

ניתן להתייעץ בכל הנוגע למערכות גפ''מ והסבה - ללא תשלום

בעבר: מיצובישי אטארז' 2015-טויוטה קורולה 2009 GLI מוסבת לגפ''מ

בהווה: סובארו B4 2015 מוסבת לגפ''מ

פורסם

נסעת בשתיהן? אולי זה מה שיקבע. 

בעלי פריוס פנאטים לרכב שלהם. והאאוטלנדר הוא... אוטו. אתה בעצמך כותב שלצורך העיקרי -- שורה 2 מוצלחת - הפריוס לוקחת. נוסף לזה היא חוסכת לך משמעותית בדלק, ושאר ההוצאות דומות. מה ההתלבטות בדיוק?...

• רעיון טוב! 1

כשאתם עוקפים גולף 1995 ידנית בצבע בורדו תנפנפו לי לשלום

פורסם

לצרכים שלך טיוטה עדיפה.
זה נכון, האוטלנדר צרה ולא תתאים!

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

תבדוק תבדוק את ה5008, בעיקר בגרסא 1.6 בנזין 180 כ״ס.

הייתי בהתלבטות בין 5008/אאוטלנדר/אקס טרייל, ה5008 לא רואה אותן ממטר…האאוטחנדר תהיה אמינה יותר ככל הנראה אבל ה5008 זה לא מה שהיה פעם, אין מה להשוות בין מה שאתה מקבל..

• רעיון טוב! 1

Peugeot 5008 1.6T Active 2020

פורסם
לפני שעתיים, Jeka88 כתב:

תבדוק תבדוק את ה5008, בעיקר בגרסא 1.6 בנזין 180 כ״ס.

הייתי בהתלבטות בין 5008/אאוטלנדר/אקס טרייל, ה5008 לא רואה אותן ממטר…האאוטחנדר תהיה אמינה יותר ככל הנראה אבל ה5008 זה לא מה שהיה פעם, אין מה להשוות בין מה שאתה מקבל..

אין ספק שה-5008 מנצחת ברוב הפרמטרים (מרווח, בטיחות, ניראות, טכנולוגיה).
מצד שני, באמינות ובצריכת דלק, שהם 2 פרמטרים חשובים מאוד בשבילי, טויוטה פשוט מנצחת בענק- ליגה אחרת.
אולי צריכות לעבור עוד כמה שנים מוצלחות כדי ש-5008 תיחשב אמינה ברמה של יפנית, ואז היא באמת תהיה מושלמת.

פורסם
בתאריך 2.6.2023 בשעה 11:55, יוגב ח כתב:

אאוטלנדר (intense): חזקה יותר, יפה יותר, מרווחת יותר,

תבדוק שוב את הקטע של המרווח, מה שידוע לי שהפריוס מרווחת ברוב הפרמטרים

פורסם
לפני כשעה, יוגב ח כתב:

אין ספק שה-5008 מנצחת ברוב הפרמטרים (מרווח, בטיחות, ניראות, טכנולוגיה).
מצד שני, באמינות ובצריכת דלק, שהם 2 פרמטרים חשובים מאוד בשבילי, טויוטה פשוט מנצחת בענק- ליגה אחרת.
אולי צריכות לעבור עוד כמה שנים מוצלחות כדי ש-5008 תיחשב אמינה ברמה של יפנית, ואז היא באמת תהיה מושלמת.

איפה רוב הנסיעה שלך? במידה והיא בינעירונית תסתכל על ה5008 דיזל, מאמין שהיא תהיה לא פחות חסכונית מהטויוטה.

Peugeot 5008 1.6T Active 2020

פורסם
לפני 31 דקות, chezik כתב:

תבדוק שוב את הקטע של המרווח, מה שידוע לי שהפריוס מרווחת ברוב הפרמטרים

לא ביצעתי מחקר ומדידות, אבל ישבתי בשניהם.
אאוטלנדר מרגיש מרווח יותר באורך (לכן, למשל, שורה 3 שלו יותר מרווחת), והפריוס+ מרווחת יותר ברוחב (לכן, מתאים יותר לכיסאות בטיחות ובוסטרים).

אתה מכיר נתונים אחרים?
על אילו פרמטרים אתה מדבר?

• תוכן חדש...