Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1139 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 3 שעות, boazc כתב:

תדומם את המנוע

זאת אפשרות. אבל רק בחורף. להיות בלי מזגן 5 דקות בקיץ זה קשה

לפני שעתיים, Tom_22 כתב:

זיהוי של מה? חניה?

אין כפתור כזה?

opel_corsa_front_rear_parking_assist_544.gif.f255f1a1e95e3cf2abd25339ac50f7a0.gif

יש ברכב חיישנים היקפיים שמתריעים כשהרכב מתקרב למשהו.  אז במנהרת שטיפה הם כל הזמן מצפצפים

פורסם

חפש את הכפתור שציינו פה. יכול להיות פיזי ויכול להיות במולטימדיה, בד"כ מופיע כשנדלקת מצלמת חניה 

STI 2004

פורסם

הכי פשוט, אל תיכנס למנהרת שטיפה. לא מומלץ בכלל לשמירה על הצבע של הרכב.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם
בתאריך 1.6.2023 בשעה 20:03, Tom_22 כתב:

זיהוי של מה? חניה?

אין כפתור כזה?

opel_corsa_front_rear_parking_assist_544.gif.f255f1a1e95e3cf2abd25339ac50f7a0.gif

צדקת! הכפתור באמת משתיק את החיישנים.  המון תודה!

לפני 5 שעות, mh53 כתב:

חפש את הכפתור שציינו פה. יכול להיות פיזי ויכול להיות במולטימדיה, בד"כ מופיע כשנדלקת מצלמת חניה 

זה באמת הכפתור שהראו לי פה.  תודה.  

לפני 4 שעות, amosbmw כתב:

הכי פשוט, אל תיכנס למנהרת שטיפה. לא מומלץ בכלל לשמירה על הצבע של הרכב.

אני מודע לעובדה הזאת, ובהתחלה באמת קניתי בתחנת רחיצה מנוי של שטיפה ידנית, אבל אחרי כמה פעמים שהשתרך אחרי תור ארוך של מכוניות שמחכות לשטיפה אוטומטית ומתעכבות בגללי, החלטתי לוותר על זה. 

וללכת במיוחד למקום שעושה רק שטיפה ידנית, מורכב לי מדי מבחינת לוח זמנים.  

• מעניין 1
פורסם
בתאריך 1.6.2023 בשעה 19:12, boazc כתב:

תדומם את המנוע

הסביר לי פעם הבחור, שלא לדומם כדי שההגה לא יסתובב קיצונית וינעל בטעות. הראיתי לו שלפחות אצלי, לנעול הגה צריך לסובב ברמה כזו שאין סיכוי שהמנהרה תגיע לזה. אבל אולי היו דברים מעולם. 

כשאתם עוקפים גולף 1995 ידנית בצבע בורדו תנפנפו לי לשלום

• תוכן חדש...