Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1148 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 27 דקות, Mark Lvovsky כתב:

קיבלתי הצעה, מתקשה להחליט. 
לעזרה אודה מאוד.

בדקת הצעות מחברות אחרות, גם ישירים וגם דרך סוכנים ?

קח כמה הצעות, תשווה גם מחיר וגם מה בפוליסה,

עיין בטבלה החשובה של הפיקוח על הביטוח שנותנת נתוני אמת על רמת השירות בלי משוא פנים ובלי סיפורים, ויהיה לך הרבה יותר קל להחליט.

כשאני קניתי יונדאי חדשה לפני חצי שנה, ההצעה של כולמוביל היתה הצעה לביטוח בחברת AIG, על כל מה שזה אומר לטוב ולרע.

לפני 31 דקות, Mark Lvovsky כתב:

קיבלתי הצעה, מתקשה להחליט. 
לעזרה אודה מאוד.

הנה הקישור לנתונים מהפיקוח על הביטוח, השוואה טובה ומועילה מאוד :

https://www.gov.il/he/Departments/General/madad2020_rehush

• אהבתי 1

יונדאי i-20 ,  שמח שלא הקשבתי לשונאי הגיר הרובוטי.

פורסם
לפני 19 דקות, harhanegev כתב:

בדקת הצעות מחברות אחרות, גם ישירים וגם דרך סוכנים ?

קח כמה הצעות, תשווה גם מחיר וגם מה בפוליסה,

עיין בטבלה החשובה של הפיקוח על הביטוח שנותנת נתוני אמת על רמת השירות בלי משוא פנים ובלי סיפורים, ויהיה לך הרבה יותר קל להחליט.

כשאני קניתי יונדאי חדשה לפני חצי שנה, ההצעה של כולמוביל היתה הצעה לביטוח בחברת AIG, על כל מה שזה אומר לטוב ולרע.

המון תודה!
במילים אחרות באותו כסף (במקרה הטוב) אני אקבל ביטוח ללא סוכן. ולפי הטבלה AIG היא לא איאיאי...
-----
איך ה-20-I שלך? גם אני הזמנתי.

• אהבתי 1
פורסם

אני מבוטח ב AIG ולפני הרבה זמן כשפגעו בי הם היו 100%. 

כיום מבוטח ב AIG עם שתי מכוניות. 

• רעיון טוב! 1

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
לפני כשעה, Mark Lvovsky כתב:

המון תודה!
במילים אחרות באותו כסף (במקרה הטוב) אני אקבל ביטוח ללא סוכן. ולפי הטבלה AIG היא לא איאיאי...
-----
איך ה-20-I שלך? גם אני הזמנתי.

אני מרוצה מאוד מה I-20, נכון לעכשיו היא מספקת לי את מה שציפיתי ממנה:

גודל שמתאים לצרכים שלי, לא פחות ולא יותר,

אמצעי בטיחות ונוחות ברמה גבוהה מאוד (בקרת שיוט אדפטיבית, תיקון אקטיבי של סטיה מנתיב, אזהרות בנסיעה אחורה, אורות אוטומאטיים, בלימה אוטונומית קדימה ואחורה וכו'),

צריכת דלק כמעט זהה לצריכה המוכרת לי היטב מהפיקנטו וה I-10 (לא היו בבעלותי, שכרתי כאלה אינספור פעמים),

כח מנוע מספיק נמרץ לצרכים שלי,

הרגשה טובה ובטוחה בסיבובית גם מחוץ לעיר,

והרגשה כללית נעימה בנהיגה.

מתוך הסוגים השונים בחרתי SUPREME PLUS, הזמנתי לפני קצת פחות משנה וקיבלתי אחרי 5 חודשי המתנה.

השירות של גיל קאר בהרכבת המצלמה הקדמית+אחורית היה מחפיר (מצלמה אחורית מכוונת למעלה והפוכה, סירחון של הלחמות ללא אוורור, הם החליטו בשבילי שאני לא רוצה את האריזה ואת המדריך למשתמש, כשפניתי אליהם לא ממש התלהבו לעזור), אבל אחרי שפניתי לנציג המכירות בכולמוביל כדי שהתלונה תגיע מהלקוח הענק שמשלם להם הרבה כסף - הם מהר מאוד התיישרו ודאגו לעשות כל מה שצריך.

זו המכונית הראשונה שאני קונה אי פעם אחרי קצת יותר מ-25 שנה שיש לי רישיון נהיגה.

ב 2-3 שנים האחרונות הרביתי יותר ויותר לשכור מכוניות מידי פעם, עד שזה הגיע לשלב שכבר כדאי לקנות רכב פרטי משלי.

היות וחברות ההשכרה נותנות כל פעם בהפתעה רכב אחר, זכיתי להתנסות בהרבה מאוד סוגים ולהבין מה יותר חשוב לי ומה פחות חשוב לי (פעם אחת אפילו השכירו לי ב.מ.וו. במחיר של קורולה :-) ).

• רעיון טוב! 1

פורסם

עשיתי ביטוח בליברה

רכב שני כבר

מחיר טוב, פוליסה מקיפה. לא התנסיתי איתם מעבר. 

על אף שיש לי אלרגיה לנותני שירות שהכל אצלם אך ורק אונליין. מיושן הנני.

• רעיון טוב! 1
פורסם

לפני כחודשיים בדקתי אפשרות לביטוח במספר חברות. ליברה היו חצופים, לא פחות. ההצעה שקיבלתי מהם היתה גבוהה ב-60% מההצעות הסבירות שהיו ביטוח ישיר (בסופו של דבר חידשתי אצלם מאינרציה וכיון שיש להם מוסכי צ'מפיון במוסכי ההסדר), AIG (כנראה ההצעה הטובה ביותר) ואחת החברות המסורתיות, אאל"ט הפניקס.

• מעניין 1
  • רעיון טוב! 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני כשעה, harhanegev כתב:

אני מרוצה מאוד מה I-20, נכון לעכשיו היא מספקת לי את מה שציפיתי ממנה:

גודל שמתאים לצרכים שלי, לא פחות ולא יותר,

אמצעי בטיחות ונוחות ברמה גבוהה מאוד (בקרת שיוט אדפטיבית, תיקון אקטיבי של סטיה מנתיב, אזהרות בנסיעה אחורה, אורות אוטומאטיים, בלימה אוטונומית קדימה ואחורה וכו'),

צריכת דלק כמעט זהה לצריכה המוכרת לי היטב מהפיקנטו וה I-10 (לא היו בבעלותי, שכרתי כאלה אינספור פעמים),

כח מנוע מספיק נמרץ לצרכים שלי,

הרגשה טובה ובטוחה בסיבובית גם מחוץ לעיר,

והרגשה כללית נעימה בנהיגה.

מתוך הסוגים השונים בחרתי SUPREME PLUS, הזמנתי לפני קצת פחות משנה וקיבלתי אחרי 5 חודשי המתנה.

השירות של גיל קאר בהרכבת המצלמה הקדמית+אחורית היה מחפיר (מצלמה אחורית מכוונת למעלה והפוכה, סירחון של הלחמות ללא אוורור, הם החליטו בשבילי שאני לא רוצה את האריזה ואת המדריך למשתמש, כשפניתי אליהם לא ממש התלהבו לעזור), אבל אחרי שפניתי לנציג המכירות בכולמוביל כדי שהתלונה תגיע מהלקוח הענק שמשלם להם הרבה כסף - הם מהר מאוד התיישרו ודאגו לעשות כל מה שצריך.

זו המכונית הראשונה שאני קונה אי פעם אחרי קצת יותר מ-25 שנה שיש לי רישיון נהיגה.

ב 2-3 שנים האחרונות הרביתי יותר ויותר לשכור מכוניות מידי פעם, עד שזה הגיע לשלב שכבר כדאי לקנות רכב פרטי משלי.

היות וחברות ההשכרה נותנות כל פעם בהפתעה רכב אחר, זכיתי להתנסות בהרבה מאוד סוגים ולהבין מה יותר חשוב לי ומה פחות חשוב לי (פעם אחת אפילו השכירו לי ב.מ.וו. במחיר של קורולה :-) ).

גם אני התרשמתי לטובה בנסיעת מבחן-יפה, נוחה, נדמה לי קצת חלשה, אבל זה אחרי מאזדה 2 ואופל של 2.0. בכל מקרה נראה לי מתאים לאשתי.
אני מבין שאתה מדבר על מצלמות דרך שמתקינים בארץ. טוב שהזכרת לי-אצטרך לבדוק.
איזה הלחמה-חוות של מצלמות?

פורסם
לפני 27 דקות, Mark Lvovsky כתב:

גם אני התרשמתי לטובה בנסיעת מבחן-יפה, נוחה, נדמה לי קצת חלשה, אבל זה אחרי מאזדה 2 ואופל של 2.0. בכל מקרה נראה לי מתאים לאשתי.
אני מבין שאתה מדבר על מצלמות דרך שמתקינים בארץ. טוב שהזכרת לי-אצטרך לבדוק.
איזה הלחמה-חוות של מצלמות?

בקשר להלחמה דיברתי על נושא הריח המטריד.

זה שמתקינים ומלחימים בזמן ההתקנה זה בסדר גמור, אבל לא לתת למכונית להתאוורר קצת ולספק ללקוח רכב חדש בניילונים עם סירחון של הלחמות לכמה ימים הראשונים -

זה טמטום מוחלט לדעתי, גם אם מדיניות שימור הסירחון עוזרת למנהלי גיל קאר להיות קצת יותר יעילים במדיניות הסרט הנע.

• רעיון טוב! 1

פורסם
לפני 13 שעות, Mark Lvovsky כתב:

לא בהכרח.

לפחות אצלי, בפורד פוקוס הביטוח שעשיתי דרך דלק רכב (חברת מנורה) היה מאוד תחרותי במיוחד אם בודקים סעיף סעיף.

בדיוק כרגע אני מחדש - והביטוח של מנורה זול יותר בכ-500-1000 ש"ח מהצעות של ביטוחים אחרים וכולל יותר דברים מהם (השתתפות עצמית נמוכה יותר, גבול צד ג' גבוה יותר, ביטול השתתפות עצמית ועוד כמה דברים). לא יודע אם הייתי מקבל את אותם תנאים אם הייתי פונה למנורה ישירות.

• תוכן חדש...