Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7728 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

***עריכת הנהלה - הגיוני לכתוב בכותרת "כתבה על בוגאטי ויירון" ובתוך ההודעה לכתוב היכן היא, ולא הפוך, להבא...***

כתבה של אודי עציון על הבוגאטי ויירון

קראתי אותה והיא מאוד מומלצת

כמו כן בעיתון עצמו סופר על הזמנות לדגמי 2006 של מכוניות יוקרה

הוזמנה M6 אחת ופורשה קאיין ב1.5 שקל ועוד שלל דגמי יוקרה

מומלץ לקרוא

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

גם אני הזמנתי קאיין ב 1.5 שקל , אבל הוא יגיע רק אחרי ה M6 שהזמנתי (שאגב עלתה 1.8 שקל).

:wink:

Chimpo.

מהירות האור גדולה ממהירות הקול, זו הסיבה שאנשים נראים חכמים עד שהם פותחים את הפה.

פורסם

מליון יורו לפני מיסים!!!

ב-18 מליון ש"ח הייתי חוטף הבעיה שהם לא ייבאו אותה לארץ כנראה כי הם אמרו שרק אם בשוק יקנו בסביבות ה-5,6 מכוניות רק אז שווה להם לייבא ופה יש רק 1 :)

(סתם תירוץ, הם לא רצו את כל התיקונים באחריות אחרי הנזק מכביש הארץ המצויינים)

פורסם

אם אני לא טועה בגליון הראשי הייתה כתבה של התאוששות שוק רכבי היוקרה ועל "מאות הזמנות" לרכבים מעל 400 אלף שקל..

בין היתר נתנו דוגמא ל70 (שוב, אם אני לא טועה) הזמנות לML החדש של מרצדס..

להזמנות של BMW סדרה 5 ו 7 ואודי A6 ו A8..

בין היתר ציינו כי לקוח פורשה ותיק, בעל אחת ממכוניות הספורט שלהם - החליט להתחדש בפורשה קאיין טורבו עם כל התוספות, כולל גג שקוף - ועבור התענוג הוא ישלם מחיר צנוע של 1.53 מליון ש"ח.

כמו כן ציינו כי הוזמנה יחידה אחת של הM6...

מי אמר שאין מכוניות שוות בארץ? :wink:

עכשיו צריך רק סוכנות של פרארי.. בנטלי.. למבו.. רולס.. מאזארטי.. פאגאני.. קוניגסג.. ועוד כמה נסיכות :)

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

אם כבר מדובר על יוקרתיות + בארץ

צא לי לא מזמן לקרוא על איש זקן, עם משקפיים (ידיעות אחרונות), שרכש רכב הכי יקר במדימה - לפי העיתו ןכמובן- שזה אודי A8 קוואטרו, עם כל התוספות המבוקשות, מסדרו תהלונג (LONG), עם מתקנים למשקאות - בר - בתוך הרכב ועוד.

יפה לדעת, המחיר הוא: 2.5 מליון ש"ח.

פורסם

אכן.. אחד מהאחים עופר קנה אודי A8 קוואטרו ב2.5 מיליון שקל,

האוטו עצמו עלה כ 1.25 מיליון שקל והתוספות עוד 1.25 מיליון שקל.

פורסם

לידיעתכם, כל הA8, פרט לזו עם המנוע הכי קטן - 3 ליטר - בעלות מערכת הקוואטרו..

מן הסתם אתם מדברים על הA8L W12 6.0 liter

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

• תוכן חדש...