Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1189 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני חודש בערך עשיתי את הדרכון ועדיין אין לי סמס שמודיע על הדרכון שאולי נמצא בדרך אליי.

מה עושים במצב הזה? להתקשר למוקד של רשות האוכלוסין? אוכל לקבל מה את המספר מעקב לחבילה?

האם אזכה לראות את הדרכון בכלל? או שיש שביתה איטלקית בדואר ישראל שאני לא יודע עליה?

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם (נערך)

עכשיו זה עד 7 שבועות מהמפגש המיוחל במשרד הפנים עד לקבלת דרכון.

אם יש לחץ וכרטיסים שולמו, כמה ימים לפני הטיסה ניתן לגשת לכל לשכה וללא תור להוציא דרכון זמני ( כמובן,  בתשלום נוסף, איך.לא...)

עריכה אחרונה על ידי vladclar
  • אהבתי 1

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
לפני כשעה, DareDevil כתב:

לפני חודש בערך עשיתי את הדרכון ועדיין אין לי סמס שמודיע על הדרכון שאולי נמצא בדרך אליי.

מה עושים במצב הזה? להתקשר למוקד של רשות האוכלוסין? אוכל לקבל מה את המספר מעקב לחבילה?

האם אזכה לראות את הדרכון בכלל? או שיש שביתה איטלקית בדואר ישראל שאני לא יודע עליה?

אתה יכול לקבל את מספר המעקב בכול לשכה עם הצגת תעודת הזהות.

• אהבתי 1

איזה כייף לי :)

פורסם

עזוב, אחרי שתקבל את ההודעה נראה אותך מצליח לקבוע תור לדואר כדי לקחת אותו.

• מצחיק 2

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 5 שעות, Night Driver כתב:

עזוב, אחרי שתקבל את ההודעה נראה אותך מצליח לקבוע תור לדואר כדי לקחת אותו.

על זה חשבתי, נשלח לכתובת עם סניף דואר יחסית נורמלי.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

פורסם

כידוע, איתך באתה סירה.

הסמס שהדרכון נשלח+מס' מעקב, הגיע אחרי 5.5 שבועות.

כרגע, 3 ימים אחרי, עדיין מופיע ב MY POST כ"הפריט אמור להשלח אליך", בכלל ללא סטטוס אמיתי של איפה זה.

התקשרנו היום למודיעין של משרד הפנים (הטיסה בסופ"ש הזה) כי רוצים כבר לעשות צ'ק אין, ורציתי לוודא שהדרכון הזמני לא יפוג ברגע שהחדש נלקח או משהו כזה, ואז אני נופל לידיים של וויזאייר עם דרכון שמספרו לא תואם למה שרשום אצלם, מה שבטח יעלה לי בכליה אצלם.

הנציג אמר לי שאני יכול להחזיק בשני הדרכונים (מה שנשמע לי על גבול ההזוי), ובנוסף אני אקבל זיכוי על הדרכון הזמני אם אחזיר אותו ללשכה כשאני חוזר...

*הימור מה עומד לקרות:

הדרכון יגיע לבסוף בזמן שנהיה בחו"ל.

לא נוכל לאסוף אותו, מטעמים מובנים, והוא יוחזר לשולח, ואז אני אצטרך לרדוף אחריו בכל המדינה.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

עד 6 שבועות, עד שזה יוצא ממשרד הפנים ולאחר מכן זה נשלח בדואר. יעני שלושה חודשים במינימום בשביל לקבל את הדרכון.

Ready To Rock
Ready To Rumble

פורסם
לפני 12 דקות, natco כתב:

כידוע, איתך באתה סירה.

הסמס שהדרכון נשלח+מס' מעקב, הגיע אחרי 5.5 שבועות.

כרגע, 3 ימים אחרי, עדיין מופיע ב MY POST כ"הפריט אמור להשלח אליך", בכלל ללא סטטוס אמיתי של איפה זה.

התקשרנו היום למודיעין של משרד הפנים (הטיסה בסופ"ש הזה) כי רוצים כבר לעשות צ'ק אין, ורציתי לוודא שהדרכון הזמני לא יפוג ברגע שהחדש נלקח או משהו כזה, ואז אני נופל לידיים של וויזאייר עם דרכון שמספרו לא תואם למה שרשום אצלם, מה שבטח יעלה לי בכליה אצלם.

הנציג אמר לי שאני יכול להחזיק בשני הדרכונים (מה שנשמע לי על גבול ההזוי), ובנוסף אני אקבל זיכוי על הדרכון הזמני אם אחזיר אותו ללשכה כשאני חוזר...

*הימור מה עומד לקרות:

הדרכון יגיע לבסוף בזמן שנהיה בחו"ל.

לא נוכל לאסוף אותו, מטעמים מובנים, והוא יוחזר לשולח, ואז אני אצטרך לרדוף אחריו בכל המדינה.

במקומך בשביל הפרנציפ הייתי עובר בכל מעבר גבול עם דרכון אחר.

• מצחיק 3

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

מחר יחלפו 6 שבועות מאז שהזמנתי דרכון. לפני שלושה ימים קיבלתי סמס מלשכת האוכלוסין עם מספר מעקב, והיום הגיעה גם הודעה מהדואר עם אותו מספר מעקב. בקיצור לשכת האוכלוסין עמדה ב6 שבועות שלה (בקושי) ונראה כמה הדואר יוסיף לזה.

ביקשתי אז מהפקיד בלשכה לא לבטל את הדרכון הנוכחי שלי כדי שאוכל לטוס, והוא אמר שאצטרך להגיע ללשכה לאחר קבלת הדרכון החדש, כדי לבטל את הישן ולהפעיל את החדש (בלי תור מוזמן).

• מעניין 1
פורסם

יש סיכוי לקבל את המספר מעקב דרך המוקד מידע של הרשות?

יש למה לחכות שעה בטלפון?

Ready To Rock
Ready To Rumble

פורסם

הכנס ל MY GOV, יופיע לך שם הסטטוס של הדרכון שלך.

אם זה עדיין "בתור למדפסת", (רשום שם "נשלח להדפסה....)  אז כמובן שלא יהיה לך שום מספר מעקב.

אם זה יופיע כ"נשלח בדואר" ועדיין אין לך מספר מעקב - אז בהחלט יש טעם להמתין בתור למוקד...

• אהבתי 1

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

לגבי ביטול דרכון ישן - ב-2017 אחד הבנים שלי הוציא דרכון זמני לשנה ודרכון קבוע.

ב-2019 הוצאתי דרכון ביומטרי ונשאלתי אם אני מתכנן נסיעה, השבתי בחיוב והדרכטן הישן נשאר אצלי.

שני הדרכונים ה"ישנים" נמצאים אצלי בלא שאוזניהם קוצצו, שני הביומטריים פעילים בלי ביקור בלשכה.

• רעיון טוב! 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 14 דקות, אורח לרגע כתב:

חם מהתנור...

לפני חודש וקצת הזמנתי דרכון.

לפני 20 דקות קיבלתי הודעה שהדרכון בדרך.

אתה נמצא בטעות הסטטיסטית של שירות מעולה ומהיר, אני נמצא בשירות מחורבן ואיטי כמו שאר הנדכאים בישראל

Ready To Rock
Ready To Rumble

פורסם

יש לי תור ללשכה עוד שבוע לחדש את שלי.

אני לא מודאג במיוחד כי הישן עדיין תקף ויש לי עוד כמה אלטרנטיבות.

בכל הפעמים שחידשתי בשנה האחרונה לילדים, שאלו אם להשאיר את הקודמים שהיו עדיין תקפים פעילים. אמרתי כן ולא היתה שום בעיה. 

אף אחד לא דיבר על ביצוע החלפה כשיגיעו החדשים בדואר.

• אהבתי 1

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

• תוכן חדש...