Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

כשאתה על 100 בכביש פתוח ופתאום היא יוצאת עליך על 200 

תמלא לי לחץ אוויר בצמיגיייייייייים אאאההההההההההההההה אני עוד רגע מתהההההההההה

וכשהלב חוזר מהתחתונים לחזה - מה יש לך יא דראמה קווין?!?! 

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
לפני שעתיים, lanosforce כתב:

כשאתה על 100 בכביש פתוח ופתאום היא יוצאת עליך על 200 

תמלא לי לחץ אוויר בצמיגיייייייייים אאאההההההההההההההה אני עוד רגע מתהההההההההה

וכשהלב חוזר מהתחתונים לחזה - מה יש לך יא דראמה קווין?!?! 

בc4 שהייתה לי, צפצוף של תקלת מנוע חמורה, וצפצוף של נורה שרופה, זה אותו צליל בדיוק.

כל פעם שהייתה נשרפת נורה הלב היה נופל למצ'תונים

• מצחיק 3

יום טוב גם לך

פורסם
לפני 43 דקות, Igalz כתב:

כל פעם שהייתה נשרפת נורה הלב היה נופל למצ'תונים

אצלי יש את אותו הצפצוף גם כשמפלס הדלק נמוך.

פעם ראשונה הוא מצפצף כשנורת הדלק נדלקת ויש עוד בערך 150 ק"מ עד לריקון המיכל ואז כל בערך 20 דקות יש תזכרות - צפצוף + כיתוב Fuel level is too low. 

אין צורך וגם אי אפשר להסביר את התגובה האינסטינקטיבית לצפצוף הזה. מי שיש לו או היה לו אוטו צרפתי, מבין את זה מצויין 😁

• מצחיק 2

פורסם

חחחח לגמרי. ב3008 אחרי 3 שעות נהיגה רצופה אתה מקבל התראה שצריך לעצור להתרעננות עם ציור של כוס קפה בלוח שעונים, הצפצוף מבהיל וחזק. למרות שהיה לי את זה כבר עשרות פעמים בכביש 6 ממש חוויה מבהילה :) 

פורסם
לפני 41 דקות, TZR84 כתב:

חחחח לגמרי. ב3008 אחרי 3 שעות נהיגה רצופה אתה מקבל התראה שצריך לעצור להתרעננות עם ציור של כוס קפה בלוח שעונים, הצפצוף מבהיל וחזק. למרות שהיה לי את זה כבר עשרות פעמים בכביש 6 ממש חוויה מבהילה :) 

גם ביונדאי החדשות יש את זה, בתוספת מצלמה שמסתכלת לך על הפנים ומחליטה מתי אתה עייף

יום טוב גם לך

פורסם
לפני שעה, TZR84 כתב:

קיים בהרבה רכבים.

היה לי בסקודה ויש גם בוולבו.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אבל בצרפתיות זה מיותר לחלוטין.

ממילא אתה דרוך כל הנסיעה ומתכנן איפה תעצור כשהיא תיתקע.

• מצחיק 7

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

נכנס לרכב ככה: 

image.png.09d3ed00a582f136f57f3be66541bfdc.png

שיהיה למצלמה בהצלחה! ואם אחרי שלוש שעות תגיד לי להתרענן גם שופך כוס קפה על הלוח פיוזים - תפאדלי בייבי. 

• מצחיק 1
  • לא הבנתי... 1

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

כשיש לך רכב סבבה לגמרי (לקחתי נהיגת מבחן על קורולה חדישה להשוואה ולא הייתי מחליף, אשכרה שנמוך) וכאשר אתה משתדרג בשביל להתפנק לא מגיעים קונים רציניים לצרפתיה על אף שהיא במחיר בדיחה וק״מ נמוך ומצב מכאני תקין ובלי תקלות בתקופת האחזקה 🤦‍♂️.

• שבועיים מאוחר יותר ...
  • שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

כשאתה הולך לעשות טרייד אין על דגם חדש והיבואן שוחט אותך במחיר בטענה שזה פיג'ו והמחירון שלו בדיחה. 

3008 דיזל 1.6 2017 צורה חדשה, כביכול הדגם המבוקש ביותר שלהם. 

מחירון היה 75 אלף והוצע 33. 

• מבאס 6
  • מעניין 1
פורסם

כשאתה יודע שאם תמכור היום או בעוד עשור תקבל את אותם 15 אלף שקלים במקרה הטוב.

• אהבתי 1

Pioneer TS-X150

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...