Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1196 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הילדים שלי נוטים לאבד את הטלפונים שלהם, לשכוח מקיומם ולהיזכר בהם אחרי שבוע-שבועיים - ואז הם כבר לא זוכרים איפה הם שמו אותם, וכמובן שהסוללה כבר נגמרה ולכן Find my לא עובד. כמובן שלפעמים הטלפונים נשכחים אצל חברים או בחוג, סתם כי אין להם (עדיין) את ההרגל המעצבן שיש לרובנו להרגיש ערומים אם אנחנו דקה בלי הטלפון, וזה דווקא טוב לי: מבחינתי כמה שילכו פחות עם הטלפון משופצר לת%ת יותר טוב. מצד שני, אני כן רוצה אפשרות לדעת איפה הם שכחו את הטלפון ולאתר אותו, וזה אחרי שהבן שלי שכח את הטלפון באוטו שלי, לא הבנו לאן הטלפון נעלם, הוא קיבל טלפון חדש ושבוע אח"כ הטלפון הישן נמצא.

חשבתי לחבר אירטאג לטלפונים שלהם, אבל גיליתי שאין שום אופציה כזו - אין כיסוי שתומך בזה, וכל מי ששאלתי צחק ואמר שבשביל זה יש Find my בטלפון - אבל כאמור המצב שלי כנראה קצת חריג. אז יש את האופציה הברוטאלית שמערבת שפופרת של אפוקסי, אבל ממש לא בא לי להחריב את הטלפונים ואני תוהה אם יש אופציה אלגנטית יותר. חשבתי גם על דבק דו"צ, אבל אני חושש שזה לא יחזיק והאיירטאג פשוט יפול.

האם בעוף שיודע הכל יש רעיונות (מוכנים או DIY)?

פורסם

לא ציינת באילו דגמים מדובר, אבל אם אלו אייפונים מודרניים יחסית - ישנם ארנקי magsafe עם מקום יעודי ל-airtag. אם מדובר באנדרואיד, הפתרון הפרקטי הוא לרכוש כיסוי זול עם מקום ל-tile slim שעושה את אותה פונקציה אבל בפורמט של כרטיס.

פורסם (נערך)

א. איפון 6?! ואוו.

ב. אם תעשה הרגל ש"משכיבים את הטלפון לישון בלילה" אז יש סיכוי טוב שתגלה כבר באותו יום שעקבותיו אבדו והוא עדין יהיה אוןליין ל find my

אני זוכר שנתקלתי בקייסים לטלפון שמכילים מקום לאיירטג בעליאקספרס אבל אולי לא לדגמים האלה

אופציה כלשהיא, אולי, יש פלסטיקים בגודל כרטיס אשראי שמקבלים לתוכם במרכז אירטג ואז זה יוצא כרטיס אשראי די נפוח אבל לפחות זה בגודל כרטיס אשראי, ככה שזה יושב נח בארנק למשל, אולי תמצא קייס עם מקום לכרטיס אשראי ותשלב את זה עם כזה (אבל שוב, זה יוצא "כרטיס אשראי" די נפוח אז לא לכל החריצים הוא יתאים, צריך לשים לב)

עריכה אחרונה על ידי DrorZi

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם
לפני 15 שעות, DrorZi כתב:

איפון 6?!

6S, אני מבקש... למרות שיש לנו גם 6 פעיל ועובד בשימוש יומיומי.

תודה על כל הרעיונות. יבדקו.

• תוכן חדש...