Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1261 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הזמנתי מוצר מעליאקספרס שהגיע מאוד מהר לארץ ולנקודת איסוף. באמת שאפו. א-מה-מה דואר ישראל שם את החבילה בנקודת איסוף ברחוב X בעיר אחרת בכלל. די רחוק ולא נוח לי להגיע לשם. מה אפשר לעשות עם זה?

האם אפשר שהגאונים יאספו את זה מנקודת האיסוף ויעבירו לעיר שלי? יש עם מי לדבר?

תודה!

פורסם

כן. תתקשר לשירות לקוחות.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

קרה לי פעמיים, בשתי הפעמים מספר ימים-שבוע אחרי שהחבילה הגיעה לנק' הלא נכונה היא הועברה לנק' האיסוף שלי. כתבתי אז מייל לשירות לקוחות אבל אני בספק אם מישהו קרא אותו בכלל, מניח שהמערכת שלהם מתריעה אוטומטית אם הפריט נסרק בסניף הלא נכון או משהו בסגנון

פורסם
לפני 12 דקות, Michaelr כתב:

מניח שהמערכת שלהם מתריעה אוטומטית אם הפריט נסרק בסניף הלא נכון או משהו בסגנון

הנחת המוצא שלך שגויה לחלוטין. דואר ישראל פועל עדיין עם DOS בטח בעתיד הרחוק יהיה לו MSDOS

אם אני לא טועה שר התקשורת הקודם התניע מהלך של שינוי השיטה והעברת עוד יותר נפח חבילות לשוק הפרטי אז אולי נראה שינוי לטובה בנושא שילוח החבילות בארץ, לפחות ככה אני מקווה אבל כן צפוי לנו חבלי לידה קשים.

אלא אם הממשלה הנוכחית תפרק את הרפורמה ו"תרכיב" מחדש את אותה רפורמה רק עם כותרת אחרת. למרות שזה לא מפריע לי כל עוד יהיה שינוי חיובי בתחום.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני 37 דקות, DareDevil כתב:

הנחת המוצא שלך שגויה לחלוטין. דואר ישראל פועל עדיין עם DOS בטח בעתיד הרחוק יהיה לו MSDOS

אם אני לא טועה שר התקשורת הקודם התניע מהלך של שינוי השיטה והעברת עוד יותר נפח חבילות לשוק הפרטי אז אולי נראה שינוי לטובה בנושא שילוח החבילות בארץ, לפחות ככה אני מקווה אבל כן צפוי לנו חבלי לידה קשים.

אלא אם הממשלה הנוכחית תפרק את הרפורמה ו"תרכיב" מחדש את אותה רפורמה רק עם כותרת אחרת. למרות שזה לא מפריע לי כל עוד יהיה שינוי חיובי בתחום.

תראה אני לא יודע אם הם עדיין עם DOS או כרטיסיות מנוקבות, מהנסיון המועט שלי הם תיקנו בעצמם את הטעות והחבילות הגיעו בסוף לאן שצריך ובעיכוב לא משמעותי.

ובאופן כללי באמת שכמעט ואין לי תלונות על דואר ישראל, לפחות לא בשנתיים האחרונות. יש לי צמוד לבית אחלה נקודת איסוף וכל ההזמנות מעליאקספרס מגיעות לאן שצריך ויחסית מהר, בחודשים האחרונים בממוצע פחות משבועיים מההזמנה עד שהחבילה אצלי. וכשהזמנה מאמזון נשלחת דרך הדואר אז היא מגיעה באותה המהירות כמו עם חברות אחרות והשליח עולה לדירה בדיפולט ולא מבלבל את השכל עם "אחי בוא תרד אני פה למטה" ועוד מתעצבן כשאני לא יורד תוך דקה כי הוא גם עושה משלוחי וולט ותן ביס במקביל.

פורסם

קרה גם לי. רשמתי להם פנייה באתר שלהם, אף אחד לא טרח לענות, אבל כעבור שבועיים בערך קיבלתי סמס שהחבילה ממתינה לי בנקודת איסוף קרובה לבית

Suzuki Alto GLX 1.0 2011 

פורסם

רכשתי שעון ממוכר בירושלים וקיבלתי מספר מעקב,

עבר יותר משבוע אז בדקתי במערב - הוא הגיע לסניף בירושלים ונשלחה הודעה לנמען! (אני לא קיבלתי שום הודעה)

יצרתי קשר טלפוני עם הדואר - טענו שהחבילה לא על שמי.

יצרתי קשר עם המוכר, והעלתי את הטענה בפניו, הוא שלח לי תמונה של החבילה עם הכתובת שלי ומספר המעקב הנכון.

יצרתי קשר טלפוני שוב עם הדואר, הפעם ענתה אישה מבוגרת עם קצת יותר סבלנות, עלתה על הבעיה - באותו היום יצאו שני חבילות עם אותו מספר המעקב, אחת על שמי ואחת של סמי מירושלים.

היא פתחה קריאה ואמרה שיחזרו אליי תוך יומיים.

חזרו אליי במייל - "החבילה לא רשומה על שמך" 🙄

שלחתי להם הודעה שהם טועים עם תמונה להוכחה ויצרתי שוב קשר עם המוכר.

המוכר גם פתח 2 קריאות מול הדואר וקיבל תוצאה זהה.

בסוף המוכר הלך פיזית לסניף הדואר, דיבר עם המנהל, לקח את החבילה ושלח שוב עם חברה אחרת.

רמה נמוכה מאוד של שירות,

אם יש משהו חשוב בחבילה, הייתי הולך לקחת ולא סומך עליהם

כבר חתמתי...

פורסם
לפני 52 דקות, yairw כתב:

אם יש משהו חשוב בחבילה, הייתי הולך לקחת ולא סומך עליהם

בדיוק זה ∆

לפני שנתיים הגיעה חבילה לעיר אחרת, התקשרתי לדואר, אמרו שישלחו אליי.

To make a long story short -

עד היום לא ראיתי את החבילה, הדואר מודים שהחבילה הייתה אצלם והתשובה הרשמית של הדואר הייתה :"החבילה הלכה לאיבוד, לך זדיין ואל תתקשר שוב". בערך.

• אהבתי 2
פורסם

בדיוק מה שקרה לי גם. 

התשובה הרשמית של הדואר  :" האחריות על מסירת הדואר מוטלת על השולח, לא על דואר ישראל"

מצטרף לדיעה שאם זה חשוב, תיסע לבד לקחת. 

פורסם

אני בדיוק באותה סיטואציה, חבילה מעליאקספרס הגיעה לעיר רחובות במקום לבת ים. על החבילה כתובת תקינה + בחרתי מרכז מסירה סמוך לביתי כאשר הדואר שלחו לי מסרון עם בקשה לבחור מרכז מסירה.

עבר כבר למעלה מחודש, פניות כתובות ושיחות טלפון - בכל פעם אומרים "כן, מטפלים", "הנה, אני מזרזת את העניין", אך בפועל סטאטוס החבילה לא משתנה.

אם החבילה הייתה מאוד חשובה לי הייתי נוסע לרחובות, אך זה לא המצב ולא אעשה את הדרך הזאת בשביל אותה חבילה.

פורסם
לפני 22 שעות, davemustaine87 כתב:

בדיוק מה שקרה לי גם. 

התשובה הרשמית של הדואר  :" האחריות על מסירת הדואר מוטלת על השולח, לא על דואר ישראל"

מצטרף לדיעה שאם זה חשוב, תיסע לבד לקחת. 

היא לא חשובה. אבל מה יקרה אם לא אאסוף אותה?

פורסם

החבילה תוחזר לסין. אתה תפתח דיספיוט, השולח יתעלם מהחבילה שחזרה לשנזן והדולרים שלך יעלמו בנבכי המערכת.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...