Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7710 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

כידוע ברשותי 205 1.1

גיליתי שיש לי נזילה מאיזור הדיסטרבוטור ושיערתי שזה האורינג שם שאוטום יבש וגורם לנזילה.

נסעתי היום למוסך המורשה באיזור ביתי ובמוסך נאמר לי שזה נזילה מהדיסטרבוטור עצמו וזה גובל בלהחליף אותו [כ400-500שקל ללא עבודה רק החלק ללא מע"מ] אחד המוסכניקים שבדק לי את העניין אמר לי שזה שום דבר הנזילה ואין טעם ממשי להחליף עכשיו דיסטרבוטור ושזה בסדר ככה ולא יזיק לרכב . גם אצלו כך המצב והוא לא ממהר להחליף דיסטרבוטור[ואני מאמין שהיותו עובד במוסך מורשה ,הוא בוודאות יודע מה הוא אומר ועל מה הוא מדבר..] מה אתם אומרים ..? יש משהו בדבריו?

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

זה שהוא עובד במוסך מורשה , לא אומר שהוא יודע בוודאות על מה הוא מדבר , אבל במקרה הנוכחי הוא צודק.

אצלי המפלג נוזל גם אחרי הח' או-רינג. אין שום הפרעה מלבד ההפרעה האסתטית.

אווה לך ? אתה תחליט.

פורסם

תודה , [כל עוד אין השלכות מעבר לאסתטיקה אז ממש לא מפריע לי].

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

• תוכן חדש...