Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיית הנעה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1278 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב יונדאי אלנטרה 2007 מנוע 2.0

בזמן האחרון יש לי בעיה בהנעת הרכב. 

כאשר אני בא להניע את הרכב בשעות הבוקר המוקדמות, בניסיון הראשון הרכב מנסה וההנעה נכשלת, ובניסיון השני מניע כמו שצריך. 

זה כבר נהיה קבוע ככה כל בוקר. 

ובהנעות בשאר חלקי היום אין שום בעיה. 

אני מבין ומעריך שזה קשור לפחות ברובו לקור שיש בשעות הבוקר המוקדמות. 

אבל לא הבנתי איך ניסיון אחד של הנעה שלא הצליחה שעדיין לא חיממה את השמן פתרה את הבעיה, והרכב מניע לאחר מכן כרגיל?  

ובגלל זה אני תוהה אם זה קשור לבעיות אחרות כמו סטרטר גלגל ההינע ש"שנתפסו" מהקור? 

פורסם
לפני שעתיים, רוכברכב כתב:

הרכב יונדאי אלנטרה 2007 מנוע 2.0

בזמן האחרון יש לי בעיה בהנעת הרכב. 

כאשר אני בא להניע את הרכב בשעות הבוקר המוקדמות, בניסיון הראשון הרכב מנסה וההנעה נכשלת, ובניסיון השני מניע כמו שצריך. 

זה כבר נהיה קבוע ככה כל בוקר. 

ובהנעות בשאר חלקי היום אין שום בעיה. 

אני מבין ומעריך שזה קשור לפחות ברובו לקור שיש בשעות הבוקר המוקדמות. 

אבל לא הבנתי איך ניסיון אחד של הנעה שלא הצליחה שעדיין לא חיממה את השמן פתרה את הבעיה, והרכב מניע לאחר מכן כרגיל?  

ובגלל זה אני תוהה אם זה קשור לבעיות אחרות כמו סטרטר גלגל ההינע ש"שנתפסו" מהקור? 

זה לא נראה סטרטר, כי אם זה היה בעיה בסטרטר אז הוא פשוט לא היה מסתובב או שהיה מסתובב בקושי.

תנסה לפתוח סוויץ לכ- 5 שניות ולסגור פעמיים שלוש ואז תנסה להניע.

• רעיון טוב! 1
פורסם

בן כמה / מה מצב המצבר? אם הוא חלש גם ככה, אז עוד יותר כשקר לו. הניחוש שלי שהחלפת מצבר תפתור את הבעיה. 

כשאתם עוקפים גולף 1995 ידנית בצבע בורדו תנפנפו לי לשלום

פורסם
בתאריך 15.12.2022 בשעה 22:28, Deutz912 כתב:

זה לא נראה סטרטר, כי אם זה היה בעיה בסטרטר אז הוא פשוט לא היה מסתובב או שהיה מסתובב בקושי.

תנסה לפתוח סוויץ לכ- 5 שניות ולסגור פעמיים שלוש ואז תנסה להניע.

תודה לך 

ניסיתי את העיניין עם הסוויץ כמה פעמים, ובאמת לא היה את הבעיה. 

היה לי גם שכבה עבה של קורוזיה סביב מחבר המינוס של המצבר. וניקיתי את זה, זה נראה שגם זה הועיל. 

יכול להיות שזה בעיה אחרת בחשמל הרכב או הארקה? 

המצבר כבן שנתיים. 

פורסם
לפני 3 שעות, רוכברכב כתב:

תודה לך 

ניסיתי את העיניין עם הסוויץ כמה פעמים, ובאמת לא היה את הבעיה. 

היה לי גם שכבה עבה של קורוזיה סביב מחבר המינוס של המצבר. וניקיתי את זה, זה נראה שגם זה הועיל. 

יכול להיות שזה בעיה אחרת בחשמל הרכב או הארקה? 

המצבר כבן שנתיים. 

לא נראה שזה מצבר, נראה שזה מחממים.

• תוכן חדש...