Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חברת הביטוח של צד ג׳ (AIG) לא משיבה בכלל לתביעה שהגשנו!

שימו לב! השרשור הזה בן 786 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

‏לרכב שלי היה ביטוח מקיף בחברת הביטוח Wesure. ‏ ‏בחודש ספטמבר, בזמן שעמד בחנייה חוקית, נהגת שמבוטחת ב-AIG איבדה שליטה על רכבה ופגעה בו. ‏משטרה הייתה מעורבת, היו פגיעות רק ברכוש, ‏אספתי את כל המסמכים והגשתי תביעה נגד צד ג דרך חברת הביטוח שלי (משרד עו״ד מטעמם).

‏פרק הזמן שבו צד ג אמורים להגיב עובר עוד יומיים, ועדיין אין שום תגובה מהם לחברת הביטוח שלי, התעלמות מוחלטת! ‏

‏מטעם חברת הביטוח שלי הוצעו לי שתי אופציות:
1. ‏להגיש ‏דרכם תביעה בבית משפט, אני משלם את האגרה וזה עלול לקחת כמה חודשים. ‏פה עלול להיות עיכוב גדול, וגם בסופו של דבר הם ישלמו לי את הסכום שהיו אמורים לשלם לי מלכתחילה ולא פיצוי כלשהו על האיחור! 
2. ‏ ‏להגיש תביעה נגד חברת הביטוח שלי, עם עליית הפרמיות ומה שמשתמע מכך, לשאת בעלות שמאי של 1400₪, ואמורים לתת לי כסף תוך 45 ימים. 

כרגע אני בלי רכב, וגם לא יהיה לי אחד לארבע שנים הקרובות (גר במתחם העבודה, רכב של אשתי מספיק לנו) . מתלבט מה יהיה הפתרון הכי נוח ומהיר, בלי טרטור ואנרגיה מיותרת. מניסיון שלכם, חברת הביטוח צד ג יכולה לגרור אותנו באמת לבתי משפט? 

מה הסיפור של חברת הביטוח שלא משיבה בכלל למשרד עורכי הדין! 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא ברור מה חשוב לך יותר.

מצד אחד מריבוי סימני הקריאה נראה שהכי מעצבן אותך זו ההתעלמות וחשוב לך ש-AIG ישלמו לך את מה שמגיע לך.

מצד שני אתה כותב שאתה רוצה פתרון מהיר ונוח.

אלה בדיוק שתי האופציות שהציעו לך, אבל הן סותרות. אז תחליט מה סדר העדיפויות שלך, נוחות ומהירות, או לצאת למלחמה.

כן, הענין יכול להגרר לבית משפט, הם לא חייבים להענות לתביעה, או להענות לה רק חלקית. מה גם שאם לא יגיבו, לא תהיה לך דרך אחרת לאלץ אותם לשלם.

עריכה אחרונה על ידי Be roo
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 13 דקות, Be roo כתב:

לא ברור מה חשוב לך יותר.

מצד אחד מריבוי סימני הקריאה נראה שהכי מעצבן אותך זו ההתעלמות וחשוב לך ש-AIG ישלמו לך את מה שמגיע לך.

מצד שני אתה כותב שאתה רוצה פתרון מהיר ונוח.

אלה בדיוק שתי האופציות שהציעו לך, אבל הן סותרות. אז תחליט מה סדר העדיפויות שלך, נוחות ומהירות, או לצאת למלחמה.

כן, הענין יכול להגרר לבית משפט, הם לא חייבים להענות לתביעה, או להענות לה רק חלקית. מה גם שאם לא יגיבו, לא תהיה לך דרך אחרת לאלץ אותם לשלם.

אני מודה שמאוד מרגיזה אותי ההתעלמות של AIG. התמונה ברורה ואין עוררין שהמבוטחת שלהן אשמה בתאונה, גרירת התשלום לא צודקת ומרגישה לי או שיטת מצליח או מטעמי נוחות (למה לשלם עכשיו אם אפשר לשלם לו עוד כמה חודשים?). 

המחשבה שחודשיים התבזבזו וסתם חיכיתי לתשלום , ועכשיו להתחיל עוד חודשיים המתנה לחברת הביטוח שלי אם אתבע אותה...זה פשוט עקום 

במידה ואתבע את חברת הביטוח שלי, עלולים לצוץ קשיים או בתמונה שהצגתי לא אמורה להיות בעיה מניסיון של חברי הפורום? 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לתבחעת הביטוח שלך מחיר, עם 3 מרכיבים (אפשריים, תלוי בפוליסה ובהתנהלות החברה):

1. תשלום השתתפות עצמית.

2. עלית הפרמיה בשנים הקרובות.

3. עליית מחיר ניכרת, ואף קושי לבטח את הרכב,  אם תתבע פעם נוספת בתוך 2-3 השנים הבאות.

לכן אני מציע לנהוג לפי היקף הנזק ויכולתך הכלכלית:

אם אתה מסוגל לספוג את הנזק באופן זמני - לתקן על חשבונך ולתבוע את הנהגת הפוגעת (ואת הביטוח שלה, או להשאיר לה לצרף אותו לתביעה).

אם סכום הנזק גדול מיכולתך - לתבוע את הפוליסה שלך ולתקן , ואז,להגיש תביעה נגד הפוגעת על ההשתתפות העצמית ועלית הפרמיה.

לשים לב שחברת הביטוח עשויה לתבוע מהפוגעת את הוצאותיה, במצב זה, אם תזכה, יתכן שיהיה אפשר למחוק את התביעה מההיסטוריה שלך - אבל עליך לעקוב אחר ההליך, אפ מתקיים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני שעתיים, sperial כתב:

לתבחעת הביטוח שלך מחיר, עם 3 מרכיבים (אפשריים, תלוי בפוליסה ובהתנהלות החברה):

1. תשלום השתתפות עצמית.

2. עלית הפרמיה בשנים הקרובות.

3. עליית מחיר ניכרת, ואף קושי לבטח את הרכב,  אם תתבע פעם נוספת בתוך 2-3 השנים הבאות.

לכן אני מציע לנהוג לפי היקף הנזק ויכולתך הכלכלית:

אם אתה מסוגל לספוג את הנזק באופן זמני - לתקן על חשבונך ולתבוע את הנהגת הפוגעת (ואת הביטוח שלה, או להשאיר לה לצרף אותו לתביעה).

אם סכום הנזק גדול מיכולתך - לתבוע את הפוליסה שלך ולתקן , ואז,להגיש תביעה נגד הפוגעת על ההשתתפות העצמית ועלית הפרמיה.

לשים לב שחברת הביטוח עשויה לתבוע מהפוגעת את הוצאותיה, במצב זה, אם תזכה, יתכן שיהיה אפשר למחוק את התביעה מההיסטוריה שלך - אבל עליך לעקוב אחר ההליך, אפ מתקיים.

לא דייקתי בהודעת הפתיחה, הרכב הורד מהכביש טוטאל לוס. אני מחכה לתשלום על הרכב לפי מחירון. 

אין לי כוונה לרכוש רכב נוסף, גם לא יהיה רכב על שמי ב-4 שנים הקרובות (אנחנו גרים במתחם העבודה שלי, ויש רכב אחד לשימושנו על שם אשתי). 

לפני שעה, Be roo כתב:

דיברת איתם?

דיברת עם הנהגת?

לפעמים זו סתם בירוקרטיה.

לא ולא.

לא היה קשר ביני לבין הנהגת הפוגעת כלל.

למי לפנות בחברת AIG? לאיזה מוקד הכוונה. סמכתי על משרד העורכי דין מטעם חברת הביטוח שלי בנוגע לתקשורת עם AIG. אבל בטח שלא יזיק לנסות 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אין לי מושג. תתקשר ותתחיל לנווט.

עריכה: מה אומר עו״ד שהגיש את התביעה? יש לו אישור שהיא התקבלה? הם ניסו לדבר איתם ולבדוק סטטוס?

עריכה אחרונה על ידי Be roo
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני כשעה, 666pluto כתב:

סמכתי על משרד העורכי דין מטעם חברת הביטוח שלי בנוגע לתקשורת עם AIG. אבל בטח שלא יזיק לנסות 

בדברים האלה אני לא סומך על אף אחד אני בעצמי מתקשר שולח מסמכים מתקשר לוודא שיש הכל ומשלים את החסר,

וממשיך להתקשר עד שאני רואה את הכסף

"בלי סיכון אין סיכוי"

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא בטוח שבחברת הביטוח שלך יש למישהו אינטרס לעבוד בשבילך, אולי הם עושים רק מה שהם חייבים ורק כשאתה מנדנד.. אולי יותר משתלם להם שתתבע אותם והם יתבעו את AIG..

תנסה טלפון לAIG לברר מה הסיפור, לא הופתע אם יתברר לך שחסרים מסמכים ואף אחד לא טרח לשלוח להם או משהו בסגנון.

• אהבתי 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 786 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...