Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1351 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

ברשותנו סקודה סיטיגו, אני פונה ליבואן שימסור לי את חוברת תחזוקת הרכב,

צמפיון לא מוסרים את החוברת תחזוקת רכב ואומרים-> לך למוסך מורשה שם יכינו בעבורך תוכנית טיפולים.

סה"כ מעוניין לדעת דרך חוברת התחזוקה את הדברים מראש, נניח והאוטו עבר עד כה 40 א' ק"מ אני רוצה לדעת תחזוקה שלו עד 150 א' ק"מ למשל (למשל רצועת טיימינג, מצתים)

בטויוטה(2005) יש לי את זה במסגרת החוברת הוראות שימוש ברכב ולא הייתה כל בעייה לקבל את זה לפני 12 שנה כשקניתי את האוטו והוא עוד היה יד 2, 
כאן הסקודה יד 1 וככה מסרבים למסור מידע!

פויה!

פורסם

3 אפשרויות:

לפנות ליצרן ולקבל ספר באנגלית

לחפש בגוגל ספר באנגלית

להלחם ביבואן שחייבלספק ספר בעברית. אפשר לנסות לערב את משרד התחבורה והמועצה לצרכנות

פורסם

החוק מחייב לספק ספר בעלים עם רכב חדש, אבל אני בספק שלרכב משומש. עדיין, אני מניח שהוא חייב להיות זמין בתור חלף בטיחותי, אבל חבל על הזמן לריב עם יבואן.
בעבר קיבלתי את הספר ממספר יבואנים עבור רכב משומש שהגיע ללא, ואפילו חינם; אחרים רצו כמה עשרות ש״ח.

אפשר לאתר את הספר באופן מקוון לפי דגם מדוייק (שנה ומנוע), או עוד יותר טוב, מס׳ VIN כאן:
https://manual.skoda-auto.com/210/en-gb/Models

בחר קודם את הדגם Citigo, אח״כ שנה, ואז אפשר לבחור שפה -- יש אפילו עברית, כך שדי בטוח שזה ייתן את מררוחי הטיפול הנכונים אפילו אם יש הבדלים בין הארץ לאירופה (למשל בגלל האקלים).

• אהבתי 1
פורסם

יש את TG שיושבים באשקלון כנראה שהם קיבלו לידיהם איזו סיטיגו או שניים שהושבתו - תנסה לדבר איתם אולי יש להם ספר רכב.

נכנסתי לקנות טולדו חדשה - אשתי אמרה שזה אוטו של זקנים ->

ובאותה נשימה שאלה מזה הרכב היפה הזה ->

בסוף יצאתי עם לאון 1.2TSI MK3 !

פורסם

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

• תוכן חדש...