Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1361 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבוע מבורך,

אני נוסע מדי פעם לאזור נס הרים רק בשביל הכיף, כמו כל בן-אדם נורמלי...

אני אף פעם לא בטוח (1) איזה מקטע אני הכי אוהב, (2) איפה ומתי יש סיכוי הכי טוב שהכביש יהיה יחסית פנוי, (3) מה יהיה המסלול המעגלי האופטימלי בשאיפה 'לכסות' את כל הכבישים, בלי לחזור על אותו כביש או לעבור בקטעים משעממים.

אשמח לעזרתכם!

שאלת בונוס:

ראיתי שהרבה מתייחסים לקטע נחמד שמכונה לוזית (כביש הבר מצוה?), אבל אין לי מושג איפה בדיוק זה נמצא. אשמח להכוונה.

תודה רבה!

Life is a journey,

Enjoy the ride...

פורסם (נערך)

לדעתי המקטע בין ברבהר למערה - בגיחות ליליות אני מוצא את עצמי עושה אותו כמה פעמים, והקרבה לנקודת המפגש הפופולרית רק עוזרת. קח בחשבון שהקטע הזה יהיה ריק אך ורק מוקדם מאוד בבוקר או מאוחר בלילה, כשאוטובוסים/משאיות/רוכבים כבר לא נמצאים שם.

עריכה אחרונה על ידי nadavd4
  • אהבתי 1
פורסם
לפני 43 דקות, Or05230 כתב:

המקטע האחרון, אחרי בית החולים הוא הטוב ביותר לטעמי.

אחרי? העלייה לכיוון העיר?

לפני 44 דקות, Or05230 כתב:

לוזית-עגור

זה?

image.thumb.png.cff809951b2bf1a18898cf89e9ca0b82.png

Life is a journey,

Enjoy the ride...

פורסם
לפני 10 דקות, Froyne כתב:

אחרי? העלייה לכיוון העיר?

לדעתי הוא מתכוון לחלק מהכיכר שאתה פונה ימינה לכביש 386 ועד לצומת של הכיכר שליד בר בהר. גם אני הכי אוהב את המקטע הזה. 

לפני 12 דקות, Froyne כתב:

זה?

כן, הקטע מעגור ללוזית מאד כיפי. הקטע משריגים לעגור אני אישית פחות אוהב בגלל אספלט חלקלק מאד ודל באחיזה. 

• אהבתי 1
פורסם

לא יודעת מה איתך, אני אוהבת כל מקטע ומקטע מההתחלה עד הסוף.

מבחינת מסלול,

מתחיל במעגל תנועה של עין כרם, עולה את כל 386, עד לכיכר של צור הדסה, פונה ימינה ויורד לעמק האלה, אפשר להמשיך ללוזית או לחתוך לכל מקום אחר.

עוד אופציה זה לרדת דרך נס הרים ולעלות לצובה.

אפשר גם סתם לעקוב אחרי הכביש, מדי פעם להוציא אצבע ולבדוק לאן הרוח נושבת. ככה או ככה כל כביש באיזור הוא כיפי ומדהים.

אגב, גיליתי לאחרונה את 44 לכיוון כביש 3. וואו כמה כיף.

• מעניין 1
פורסם
לפני 6 דקות, NofarTorino כתב:

אגב, גיליתי לאחרונה את 44 לכיוון כביש 3. וואו כמה כיף.

כוונתך מ-38 ל-3?

Today is a great day!

Just like every day...

פורסם
לפני כשעה, GR8Day כתב:

כוונתך מ-38 ל-3?

לא. מאשתאול, מהצד האחורי איפה שאיקאה, כביש 44 עד 3. (טכנית הוא ממשיך עד יד רמבם בערך, אבל אני לא נסעתי בו מעבר לצומת שלו עם 3) עובר בתעוז והראל ושות'.

• תוכן חדש...