Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1404 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שאלת הקיטבג בכותרת, אשמח לעזרה

רכשתי מאמזון טוחן קפה שהוא 110V עם 150WATT ואני לא מוצא את עצמי בחיפוש של ממיר מתח מתאים לקניה בארץ, שכן הבנתי שאם אחבר עם מתאם רגיל הוא יתפוצץ לי בפרצוף.

מה אני צריך לרכוש?

תודה רבה :) 

Opel Adam S 2017

פורסם

בעייתי. ברגע שמדובר על מוצר עם מנוע הבדלי הHZ ישגעו אותו.

המנוע יעבוד בצורה פחות סדירה ויתחמם מאוד. אין אפשרות להחזיר?

פורסם

השתמשתי במיקסר אמריקאי עם שנאי (ענק) מ 220 ל 110, זה שנאי "אנלוגי" (סליל ענק) שמחזיק מנועים בלי בעיה.

חפש משהו דומה\משומש במרשתת, אולי תצליח לדוג משהו.

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם (נערך)

אתה יודע מה מצחיק? אתה יכול להזמין שנאי מ...

אמזון.

זה מה שעשיתי בזמנו.

בנוגע להבדלי hz - מדובר במטחנה, שהיא מוצר פשוט שעובד מעט מאוד ולפרקי זמן קצרים,

אם יהיה הבדל במהירות, הוא יהיה זניח ולא ישפיע על התוצר.

עריכה אחרונה על ידי hans
  • אהבתי 1

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

תודה רבה חברים.

באמזון מצאתי דווקא שנאי הפוך מ 110 ל 220 משום מה, חבל שלא שמתי לב הייתי מזמין יחד.

השנאי עולה כמו 6 מכונות כאלו 🥴

אולי פשוט אזמין מכונה עם תקע או שנאי מתאים וזהו יעלה לי פחות בטוח.

לפני 14 שעות, nev כתב:

קשה לומר. תנסה ותראה..

"בום".

Opel Adam S 2017

פורסם

חפש מכשיר שמותאם לתקן האירופי - 230 וולט (בעצם 220 עד 240, יש גמישות), 50 הרץ ושאינו מצריך הארקה. הוא יגיע עם תקע מסוג  C ויתאים לרשת ולשקע הישראליים. 

נדמה לי שעדיף לרכוש את המכשיר בישראל ולא להסתבך עם ממירים למיניהם (ושנאי הוא למעשה ממיר מתח).

שים לב שרק התאמת התקע, בלי לתאם את מתח הרשת, אכן עלול לגרום למכשיר "להתפוצץ לך בפרצוף".

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

שנאים 220-110 להספק גדול הם יקרים, וכבדים (הרבה נחושת). אלו מוצרים מאוד פשוטים ואמינים, בסה"כ שנאי גדול.

יש כאלו לפעמים למכירה ביד2, או ביחד עם מוצרים שעובדים עם 110V. פעם קניתי מסור גרונג מקיטה אמריקאי עם שנאי 2000 ואט כזה ב-200 ש"ח (שווה רק בשביל השנאי...).

:turn-l:
פורסם

ממה שראיתי אחד כזה עולה פי 5 בערך.

בכל אופן אקנה פשוט טוחן מתאים, זה אתרום כבר למישהו :D 

אולי אמצא אצל אבא שלי שנאי כזה פעיל מהתקופה שהיה גר שם והביא לפה מלא שטויות.

ככה זה כשצריך מוצר סתם בשביל לסגור משלוח חינם ב 50$ בעמזון

Opel Adam S 2017

פורסם
לפני 23 שעות, nev כתב:

בעייתי. ברגע שמדובר על מוצר עם מנוע הבדלי הHZ ישגעו אותו.

המנוע יעבוד בצורה פחות סדירה ויתחמם מאוד. אין אפשרות להחזיר?

הפעלתי במשך מספר שנים עשרות יחידות של ציוד אלקטרוני מדוייק עם כמה מנועים. הציוד היה מיועד לרשת אמריקאית 115V, רכשתי בארץ שנאים 115/220 והכל עבד בלי שום בעיה.

• תוכן חדש...