Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1399 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בתאריך 5.9.2022 בשעה 02:29, ניקו פ. כתב:

זה שונה. הרעות ההדדית מוטעמת כל כך חזק בתרבות שזה לא עניין של טיפים או לא. אנשים שם יצאו מגדרם לעזור אחד לשני. בכל חלק קטן מהיום יום שלהם הם קודם כל חושבים איך אני לא מךריע לאחרים ורק אז על "אני רוצה לעשות". זה פער תרבותי של גלקסיות שלמות זלא נכסה לעולם, לדעתי. 

איך זה מסתדר עם מה שהם עוללו בתחילת שנות ה 40?

• תגובות 172
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

עזוב את זה, מה לגבי התקופה הפיאודלית? 

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

עזוב תקופה פיאודלית, מה לגבי התקופה הפליאוליתית?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לפני 22 שעות, Night Driver כתב:

אתה צודק במקרה הזה.

או שתגיד ללקוח שאתה כבר סגור או שתשרת אותו כמו שצריך. אין להגיד פתוח ולהתייחס כמו סגור.

יש מקומות שלא מבינים שהם לא מוכרים אוכל אלא שירות וחייוה. מי שרוצה למכור רק אוכל שיפתח באסטה של שלם, קח ועוף לי מהעיניים. כשהלקוח יודע שהוא בא לבאסטה כזו אז כולם מתואמים ומרגישים טוב.

האמת שזאת מסעדה טובה ומאוד מצליחה

לא באמת היה בא להם להכניס עוד לקוחות אבל היו חייבים וככה נראה השירות.

אם בעל הבית היה מסתובב בעסק שלו בשעות האלה זה לא היה ככה.

גם אם החליטו לסגור

יכלו להשאיר את המטבח עוד 2 דק בדיוק, לוודא שהמנות טעימות ולשחרר את העובדים. אפשר לחשוב.

הבעיה שכמו המלצרים גם העובדי מטבח מתמרמרים שנכנס לקוח ועושים פרצופים למנהל

פורסם
בתאריך 6.9.2022 בשעה 07:38, Night Driver כתב:

מי שרוצה למכור רק אוכל שיפתח באסטה של שלם, קח ועוף לי מהעיניים. כשהלקוח יודע שהוא בא לבאסטה כזו אז כולם מתואמים ומרגישים טוב

בשביל זה יש מחלקות אוכל מוכן אצל יוחננוף ושות'

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אם יש הסכמה כוללת שמסעדה מוכרת חוויה ולא רק אוכל וזה מגולם במחיר המנה, איך מצדיקים שמנה שמזמינים לקחת ובאים לאסוף עולה אותו דבר כמו לשבת ולבזבז למסעדה אווירה?

• אהבתי 1
  • מעניין 1

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם

1. הזמנת פיקאפ היא חד וחלק הדרך הכי רווחית למסעדה. לפחות בארהב - הרבה מאוד מסעדות אחרי הקורונה צמצמו או ממש ביטלו אכילה במקום לטובת זה. אפילו משלוחים ברוב המקרים משתלמים יותר.

2. לפחןת בארהב יש הרבה פעמים מבצעים / הנחות נוספות על פיקאפ ספציפית

3. עדיין יש עלות נוספת של כל האריזות אבל זה יחסית בקטנה

3. לרוב כשאתה יושב במסעדה אתה משאיר גם טיפ - שלא נותנים לרוב בפיקאפ וזה מכסה בהחלט חלק מהעלויות כח אדם (אפשר לשלם מינימום כי מלצרים חיים על טיפים)

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
לפני 17 דקות, Liviur כתב:

3. עדיין יש עלות נוספת של כל האריזות אבל זה יחסית בקטנה

אומנם המספרים שאני זוכר במעורפל תקפים ללפני 12+ שנים, אבל אריזות איכותיות (בדגש על באמת איכותי) לאוכל לא היו באמת זולות. אולי עכשיו זה בקטנה.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 22 דקות, Liviur כתב:

לרוב כשאתה יושב במסעדה אתה משאיר גם טיפ - שלא נותנים לרוב בפיקאפ

שאלה לאמריקאי - איך אתה מצדיק את האופנה החדשה שהתחילו לדרוש להשאיר טיפ גם בפיקאפ?

הרי אני לא מקבל שירות, כולה נכנס לכמה שניות לאסוף שקית, אז על מה הטיפ?

לפני 4 דקות, David32 כתב:

אומנם המספרים שאני זוכר במעורפל תקפים ללפני 12+ שנים, אבל אריזות איכותיות (בדגש על באמת איכותי) לאוכל לא היו באמת זולות. אולי עכשיו זה בקטנה.

היום האמת התחילו להשקיע באריזות. לא יודע אם יקר או זול, אבל היום לכל מסעדה (כולל מקדונלדס) יש גימיק אחר באריזות.

פורסם

היום מחיר האוכל עלה אז מרכיב האריזה יותר קטן.

הסיבה משלמים עדיין אותו המחיר היא שזו עדיין מסעדה וכל האופרציה של מסעדה כולל מקום הישיבה עדיין קיים והוא חלק מהעלויות של המקום.

מה שכן, יש כבר מסעדות עם תפריט משלוחים שונה גם בהרכב וגם במחירים.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 36 דקות, Liviur כתב:

הזמנת פיקאפ היא חד וחלק הדרך הכי רווחית למסעדה

נראה כך

לפני 6 דקות, Night Driver כתב:

הסיבה משלמים עדיין אותו המחיר היא שזו עדיין מסעדה וכל האופרציה של מסעדה כולל מקום הישיבה עדיין קיים והוא חלק מהעלויות של המקום.

אותי זה לא מעניין בתור לקוח, אני מקבל פחות
לא נכנסתי, לא לכלכתי כלים, לא תפריטים, לא שום דבר. מנה בקרטון. למה לשלם אותו דבר? אם חלק מהחוויה של המנה זה הפרזנטציה כמו במסעדות סושי מפונפנות למה רול בקרטון עולה אותו דבר כמו לשבת כמו מאליכ ולקבל הכל יפה לשולחן?

פורסם

נכון וגם לא מעניין אותך כמה עולה כל רכיב וכמה הם מרוויחים (או מפסידים).

יש מחיר למה שאנחנו רוצים ואנחנו פשוט מחליטים לפי מה ששווה לנו אם להזמין או לא. אנחנו לא שותפים של בעל העסק.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

הדבר הנכון זה לגבות תוספת על שירות, אם יושבים במסעדה.

בפועל - אם משלמים כך או כך, למה למסעדן להפסיד כסף שהוא מקבל בחינם?

פורסם
לפני 35 דקות, Night Driver כתב:

נכון וגם לא מעניין אותך כמה עולה כל רכיב וכמה הם מרוויחים (או מפסידים).

יש מחיר למה שאנחנו רוצים ואנחנו פשוט מחליטים לפי מה ששווה לנו אם להזמין או לא. אנחנו לא שותפים של בעל העסק.

בקיצור אין לגיטימציה אמיתית וזו "פרצה" פסיכולוגית אצל הרבה אנשים שמוכנים לשלם מחירים של "לשבת" בלי ללכלך צלחת אחת

• תוכן חדש...