Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1387 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים, למישהו כאן יש ניסיון אם הזמנת קיטים כאלה מאתרים כמו איביי או אחרים?

איך זה עובד עם המכס? והאם יש סיכון בהחרמת החלקים בהגעתם ארצה?

פורסם

אתה מדבר על משהו כזה?

איזה טורבו? לאיזה רכב?

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

שם את עניין המכס בצד לרגע (אין לי מושג , לא גר בארץ) - אבל בגדול אם זה קיט של חברה גדולה זה דבר אחד.

אם אתה מנסה לחסוך עלויות - הקיטים הסינים עם הטורבויים הזולים - oh boy ... אל... זה מקרה קלאסי של הזול יוצא יקר.

קודם כל - כמות ההתאמות שתצתרך לעשות לקיטים גנרים - כדאי שיהיו לך ידיים טובות - ואז גם משהו שיהיה מוכן לדאוג לך לניהול מנוע (במיוחד אם הרכב לא טורבו במקור) - ואז תסיים עם קיט עם אורך חיים שהוא הימור מוחלט.

כן ראיתי רכבים באיזור שלי נוסעים דיי חזק עם קיטים סינים (בעיקר הונדות) - אבל לא ראיתי אחד שהחזיק בלי לשבור (מנוע או טורבו, או שניהם) שנה.

• אהבתי 2

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
בתאריך 28.7.2022 בשעה 00:49, ch2856 כתב:

אין דרישת תקן לייבוא אישי של מגדש טורבו. 

זה אומר שאין בעיה לייבא טורבו לאדם פרטי ולא יעשו בעיות במכס? 

פורסם
לפני 12 דקות, ch2856 כתב:

כן, כל מה שנדרש להצהיר שזה לשימוש אישי

איפה אני מצהיר על זה? זה כבר דרך חברת השילוח ששואלת אותי אם זה לשימושי הפרטי, לא? או שאני צריך לרשום מכתב למשרד התחבורה לפני ההזמנה?

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
  • תוכן חדש...