Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1441 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברה, ברשותי פולסווגן פולו שנת 2013 ולפני שנה התחילה לי בעיה מוזרה שהרכב לו מצליח להניע מהפעם הראשונה אלה רק מהפעם השניה( במקרים נדרים גם מהפעם השלישית) עכשיו החלפתי מצבר אך זה לא עזר, הלכתי למוסך הפרטי בו אני מטפל ברכב הוא אמר לי שהוא ניקה שם משהו אך בכל זאת הבעיה ממשיכה בלי שום שינוי. לאחרונה הלכתי למוסך מורשה של פולסווגן ושם הפקיד אמר לי שעדיף לי להישאר עם הבעיה הזו כי זה רכב ישן וזה קורה לרכבים ישנים ואם הם יתחילו לחפש מה הבעיה ולנסות לתקן זה יעלה לי הרבה כסף לבסוף הוא המליץ לי לקנות תוסף דלק 44קי אז קניתי אותו הוספתי לדלק ונסעתי ישר 30 קמ אך עדיין הבעיה ממשיכה ללא שום שינוי… מישהו יודע מה זה יכול להיות והאם זה נורא או שזה לא כל כך נורא? בכל זאת זה מאוד מבאס אותי…

פורסם (נערך)

לא יודע לענות לך, אבל לגבי התוסף - אם יש לו השפעה כלשהי (והנושא הזה נתון בויכוח) היא רק אחרי שנסעת מספיק כדי להשתמש במרבית המיכל, כלומר כמה מאות ק"מ.

דרך אגב - היכן אתה ממלא דלק?

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני שעתיים, sperial כתב:

לא יודע לענות לך, אבל לגבי התוסף - אם יש לו השפעה כלשהי (והנושא הזה נתון בויכוח) היא רק אחרי שנסעת מספיק כדי להשתמש במרבית המיכל, כלומר כמה מאות ק"מ.

דרך אגב - היכן אתה ממלא דלק?

היי תודה על המענה. במהלך התקופה החלפתי מספר תחנות דלק כדי לראות אם הבעיה אכן בדלק מסויים שהתחנה מביאה. דילקתי בדלק מנטה, דור אלון וכרגע אני מתדלק ביילו ובכולם הבעיה נוכחת

פורסם

אתה יכול לפרט:

יש סטרטר אבל לא מניע?

אין סטרטר?

מה קורה אם נותנים סטרור ארוך? עדיין לא מניע עד לסגירת סוויץ' וניסיון נוסף או שמניע בסוף בסטרטר ארוך?

האם הבעיה רק במנוע קר או בכל מצב?

מה קורה אם מכבים את המנוע ומנסים להניע אחרי כמה דקות? תקין או עדיין יש את הבעיה?

פורסם
לפני 15 דקות, Buki כתב:

אתה יכול לפרט:

יש סטרטר אבל לא מניע?

אין סטרטר?

מה קורה אם נותנים סטרור ארוך? עדיין לא מניע עד לסגירת סוויץ' וניסיון נוסף או שמניע בסוף בסטרטר ארוך?

האם הבעיה רק במנוע קר או בכל מצב?

מה קורה אם מכבים את המנוע ומנסים להניע אחרי כמה דקות? תקין או עדיין יש את הבעיה?

יש סטרטר

סטרטר ארוך לא עוזר עד סגירת סוויץ ובנסיון השני מניע מהר

בעיקר בעיה במנוע קר שעמד כמה שעות. לאחר כמה דקות או שעה שעתיים האוטו בכל זאת יניע טוב.

פורסם
לפני 5 דקות, Buki כתב:

רעיון פרוע, תנסה לבטל את הקודנית אם הביטוח לא דורש אותה.

אין לי קודן ברכב.

פורסם (נערך)

הייתה לי פעם אחת בעיה דומה עם הפאביה שלי ( מנוע 1.4 שנת 2014 ). מאז שהבעיה התחילה, אתה מתדלק באותו המקום?

במקרה שלי, הבעיה הייתה הדלק. 

תדלקתי בתחנה מזדמנת (seven או משהו כזה) והתחילו הבעיות. המוסכניק שמטפל לי ברכב אמר לי לשרוף חצי מיכל בערךת ולתדלק במקום יותר אמין... ומאז הבעיה נעלמה.

עריכה אחרונה על ידי Ldh_88
פורסם
לפני שעתיים, Ldh_88 כתב:

הייתה לי פעם אחת בעיה דומה עם הפאביה שלי ( מנוע 1.4 שנת 2014 ). מאז שהבעיה התחילה, אתה מתדלק באותו המקום?

במקרה שלי, הבעיה הייתה הדלק. 

תדלקתי בתחנה מזדמנת (seven או משהו כזה) והתחילו הבעיות. המוסכניק שמטפל לי ברכב אמר לי לשרוף חצי מיכל בערךת ולתדלק במקום יותר אמין... ומאז הבעיה נעלמה.

מאז שהבעיה אחלה תידלקתי במקומות שונים כדי לראות אם אכן זו הבעיה כל תחנה במשך תקופה של כמה חודשים ובכל אחת מהן יש את אותה הבעיה…

לפני שעתיים, רפי לין כתב:

1. איזה מנוע?

2. כמה ק"מ יש למכונית?

3. מהיכן אתה בארץ?

בברכה  -  רפי לין

מנוע 1.4 עם 98,000 ק״מ

פורסם

ניסית לפתוח סוויצ' לכמה שניות ארוכות מבלי להניע, לסגור סוויצ', לפתוח שוב ולהניע? 

אותו הדבר?

כלומר צריך שהסטרטר יעבוד, יפסיק ואז יעבוד ויניע? 

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

• תוכן חדש...