Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1466 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום שמי שי בן 24 ותמיד היה לי רצון להביא רכב ספורט והגעתי למסקנה שזה בול השלב בחיים שיתאים לי להחזיק אחד לכמה שנים. חלום הילדות שלי זה לקנות ניסן 370Z ומצאתי כמה מודעות של רכבים שנתון 2010-2011.

רציתי לדעת כמה הדגם הזה אמין והאם אפשר לסמוך על זה שרכב שמטופל טוב ובמצב תקין בשנתון הזה יחזיק עוד כמה מאות קילומטרים והאם עוד כמה שנים ארצה למכור אותו אם קיים לרכב מסוג זה שוק? (מבחינת ק"מ לא מצאתי פחות מ160,000 ויד 3-5).

פורסם

שי שלום, וברוך הבא לפורום!

נוסעות על כבישי ישראל כרגע 27 מכוניות מדגם 370Z מהשנים 2010-2011. בכמויות כאלה קשה לדבר "שוק" ועל "מחיר".

12 מ-2010 (כולן עם גיר אוטומטי)

15 מ-2011 (5 ידניות ו-10 אוטומטית)

מכוניות במצב שמור וטוב ישיגו מחירי גבוהים יחסית למחירון, ובמכוניות שחוטות לא הייתי נוגע.

מנוע ה3.7 V6 נחשב אמין אך שתיין. קח בחשבון שמדובר במכוניות בנות יותר מ-10 שנים כך שזה מאד תלוי באופן בו הן טופלו בשנים האחרונות.

כמו כן, בשל גילך הצעיר יחסית כדי שתבדוק עלויות ביטוח לפני שתרכוש.

במכוניות כאלה מחליפות ידיים לעיתים תכופות יחסית כך שלא הייתי נרתע מיד גבוהה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
לפני 6 דקות, zvit כתב:

שי שלום, וברוך הבא לפורום!

נוסעות על כבישי ישראל כרגע 27 מכוניות מדגם 370Z מהשנים 2010-2011. בכמויות כאלה קשה לדבר "שוק" ועל "מחיר".

12 מ-2010 (כולן עם גיר אוטומטי)

15 מ-2011 (5 ידניות ו-10 אוטומטית)

מכוניות במצב שמור וטוב ישיגו מחירי גבוהים יחסית למחירון, ובמכוניות שחוטות לא הייתי נוגע.

מנוע ה3.7 V6 נחשב אמין אך שתיין. קח בחשבון שמדובר במכוניות בנות יותר מ-10 שנים כך שזה מאד תלוי באופן בו הן טופלו בשנים האחרונות.

כמו כן, בשל גילך הצעיר יחסית כדי שתבדוק עלויות ביטוח לפני שתרכוש.

במכוניות כאלה מחליפות ידיים לעיתים תכופות יחסית כך שלא הייתי נרתע מיד גבוהה.

מבחינת ביטוח לקחתי את זה בחשבון גם את הדלק אבל עדיין מעסיקה אותי השאלה אם אמכור אותו בעתיד עוד שלוש ארבע שנים יהיה היצע לרכב

פורסם

Z370 הוא רכב נישה, אישית מאמין שתמיד יהיה לו ביקוש בגלל האופי שלו (ראה גם מיאטה, BRZ... כלל האייקונים היפנים שגם כך כמעט ואין בארצנו).

אישית אם מדובר על יפנית הנעה אחורית כרכב ראשון הייתי מחפש משהו יותר FREINDLY ועם קהילה יחסית גדולה בארץ כמו מיאטה או BRZ.

2 מכוניות שגם המחירים שלהם בשנים האחרונות לא נשחקים יותר מדי ועם המון ידע בארץ (מודה אישית שמת לקנות מיאטה NA ככה לנשמה).

2012 Alfa Romeo Mito Sprint TcT

Peugeot 208 GTI 2015

Suzuki Jimny 2015

Subaru XV Premium 2.0 2015

פורסם

אם יש לך תקציב של 120,000 שח אני ממליץ לך לקנות רכב ספורט קצת יותר חדיש ועממי, משם תבין את העלויות והרצונות שלך, חלומות זה יפה ואתה צעיר

• אהבתי 1

בעבר: טויוטה קורולה 2009 GLI (רובוטית), טויוטה קורולה 2014 GLI

בהווה: BMW 330e 2018

• תוכן חדש...