Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1496 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כל השוטפים בעיקר מורחים. בכל הבדיקות יש כאלו שניקו טוב יותר וכאלו שפחות. יש כאלה שלטפל בהם זה כמעט כמו לחתל תינוק. אחרי כל סבב שטיפה.

אם אתם לא בקטע של שטיפה יומית הפתרון המשולב לא ממש מנקה.

אללי יש שואבים לשאיבה ושטיפה מתבצעת עם אותו דלי פלא  כבר 3 שנים בערך. היתרון הוא שדלי הפלא שימושי גם בשטיפת כלי הרכב  בעיקר כשצריך להגיע לגג או לספי הדלתות החיצוניים/תחת הפגוש ( לא עם אותו "ראש"  . מחליפים את ראש המירו פייבר , האחד לגג והאחר לספי הדלתות והפגושים. 

image.png.96a325640c61749f0964c5ec1350ea52.png

אחרי זמן מאד קצר מתרגלים לצורת העבודה איתו. הרומבה הותיק (מ 2012) עובד יומית על פי שיגרה קבועה (הקירות הוירטואליים /מגדלור זה חרטה שזולל סוללות סתם) 

בינתיים, תתחדש. ספר לנו בעוד כמה זמן, כמה פעמים עברת אחרי השוטף, שוב עם דלי וסמרטוט.

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם

איך המכשירים האלו לשטחים גדולים? 

ספונג'ה לוקח 25 דק, הבאסה זה ההתתעסקות ולרגיש מלוכלך אחר כך..

כמה מר מכשירים כאלו נותנים?

אני אוהב אותך.

סע לאט, סע לאט.

פורסם
לפני 3 שעות, roy007 כתב:

רק רציתי לעדכן שקניתי שואב שואף טינקו s3 וביקשתי מהחנות אטמי אזניים שלא אשמע תקיטורים

ה TINECO S3 וה-BISSELL 2582N (ודומיו) הם ממובילי הקטגוריה, החלטה נבונה. אלו 2 המכשירים היחידים שלא מורחים אלא שואבים את הליכלוך כמו שצריך.

התיפעול דורש ממש מעט הסתגלות ולאחר מספר שימושים אתה תראה שהעסק *רץ*. אל תתייאש.

הניקיון לא משתווה לשום סמרטוט או MOP מאחר ואף אחד מהם לא שואב פיזית את הליכלוך למיכל כמו ה TINECO וה-BISSELL.

תתכונן לראות כמויות של מים מלוכלכים אחרי כל ניקיון.

בתאריך 3.6.2022 בשעה 10:36, yossy כתב:

אני מחזיק את שניהם. 

כנ"ל.

זה הדבר הנכון לעשות, כי ליכלוך יבש \ אבק אתה שואב עם הדייסון - והשואב שוטף הוא יותר למטרת שטיפת הרצפה ולא לשאיבה של מעט ליכלוך או אבק.

• אהבתי 1

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

אז רק חוזר לעדכן ששינינו את דעתינו ובחרנו משהו אחר כי היינו צריכים פתרון גם לשאיבת שטיחים, ריהוט פינות וכדומה..

אז ביטלנו את הטינקו S3 ולקחנו  תחנת נקיון בובוט DSP 121+ עם אביזר השטיפה.

ככה יהיה לנו גם שואב אלחוטי וגם שוטף.

ראיתי אותו אצל חבר והתרשמתי ממנו שהוא עושה עבודה לא פחות טובה מדייסון שעולה כפול 

פורסם
בתאריך 3.6.2022 בשעה 19:52, hwgeek כתב:

מה לגבי הרובוטים החדשים שיש להם יכולת ספונגה אמיתית

חרטא ברטא

במקרה הטוב הם מורחים מטלית לחה, זה לא תחליף לספונג׳ה לפי רוב המחליטות.

לפני 6 שעות, roy007 כתב:

אז רק חוזר לעדכן ששינינו את דעתינו ובחרנו משהו אחר

התכוונת "שינתה" ו"בחרה" ?

אם כן, החלטה נבונה 😉

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

פורסם

אצלי יש רובורוק ששואב את הבית. ואז ביסל ששוטף ומקרצף. לפעמים אחרי השואב אני עובר עם  מגב וסמרטוט כי לא תמיד יש לי כח לניקוי של המכשיר בסוף. כל עוד אין חיות בבית - לי זה מספיק טוב

בעבר: טויוטה קורולה 2009 GLI (רובוטית), טויוטה קורולה 2014 GLI

בהווה: BMW 330e 2018

פורסם

לא רובוט, זה הכי חשוב. אין תחליף ללהחליט בעצמך איפה צריך עוד ויש ואיפה הכי חשוב לעבור קודם ומה אחר כך, במקום לתת לכבודו להסתובב בבית ולהחליט האם בא לו לעבור במטבח או שהוא רוצה לדלג עליו להיום.

אם הייתי יכול לעשות טרייד אין של השואב שיאומי שלי על ביסל הייתי עושה את זה כבר אתמול

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

• תוכן חדש...