Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1494 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נתקלתי בכתבה הזו זיכוי לקצינה ביחידה מובחרת שפגעה בהולכת רגל במעבר חצייה (סרטון בפנים)

ניתן לראות שיש לנהגת שדה ראייה מצוין לעבר מעבר החצייה, 

ההולכת רגל חצתה בריצה קלה מחצית ממעבר החצייה, ולאחר 4 שניות נפגע.

לא ברור לי איך ניתן לזכות את הנהגת .

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)

אם תקרא קצת יותר לעומק תמצא כל מיני תקלות טכניות בעדויות ובהתנהלות המשטרה. כרגיל. זה עוזר לזיכוי.

בנוגע לסרטון - תשמע, לדעתי האישית - מצא מין את מינו. שתיהן בלי טיפת מודעות סביבתית, *כלום*.

כל נהג/ת סביר/ה היה/הייתה לפחות בולמ/ת - אם כי לא בטוח שהפגיעה הייתה נמנעת.

עריכה אחרונה על ידי hans
  • רעיון טוב! 1

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

הוידאו הוא מזווית שלא מאפשרת לדעת האם הנהגת יכלה לראות את הולכת הרגל.

ולכן נדרשו לעדים שיאשרו האם הנהגת יכלה לראות את הולכת הרגל. ושניהם כשלו על הדוכן.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

דווקא זה ניראה כאילו היה לנהגת זמן להגיב אבל היא בחרה להתעסק כנראה עם משהו אחר. היא עומדת להשתלב בכיכר אז על אחת כמה וכמה.

קצת אבסורדי שזאת התוצאה של המשפט

פורסם

השופטת קיבלה את הטענה של הנהגת שהיא נהגה על 20 קמ"ש והאטה לפני המעגל תנועה.

היא גם קיבלה את הטענה שהולכת הרגל הייתה בריצה קלה. והולכת הרגל הודתה שהיא בעצמה לא האטה, רק ראתה את הרכב והניחה שאם היא ראתה את הרכב, הנהגת ראתה אותה.

השופטת גם קיבלה שזה לא עבירה מסוג אחריות קפידה, ולכן על התביעה להוכיח את כל יסודות העבירה.

כיוון ש-20 קמ"ש זו לגמרי מהירות הגיונית בגישה למעגל תנועה, התיק נשאר עם השאלה - האם הנהגת יכלה לראות את הולכת הרגל מספיק זמן לפני?

התביעה לא הצליחה להוכיח את זה בעזרת שני העדים שלה, כל אחד והסתבכותו על הדוכן.

בגירסה מקוצרת - התביעה הייתה צריכה להוכיח ולא הצליחה.

• אהבתי 1

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

בגדול,

עבודת משטרה + תביעה מרושלת וגרועה. מאוד נפוץ בישראל.

הולכת רגל שלא הקשיבה בשיעורי בטיחות בדרכים מגיל 3 בערך, בהם הדגישו כי חוצים כביש בהליכה ולא ריצה, ואילו יש ליצור קשר עין ולוודא עצירה של הרכבים טרם החציה.

נהגת עם כישורי נהיגה נמוכים ומטה אשר בהתקרב למעבר חציה לא טרחה לחפש הולכי רגל באופן אקטיבי, כפי שכל נהג סביר עושה בשיעור הנהיגה הראשון שלו ואילך. לא משהו מפתיע או חדש בכבישנו. 

כמו שנאמר כאן, צריך שניים לטנגו ופה, יש טריו מרשים. 

• אהבתי 9

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
לפני 41 דקות, ניקו פ. כתב:

צריך שניים לטנגו ופה, יש טריו מרשים. 

ציטוט לפנתיאון. ועוד משטרה בתור הצלע השלישית במשולש הרומנטי...

• אהבתי 1

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

לא מבין מה זה קשור העיסוק של הנהגת. אם היא הייתה אם חד הורית ל5 ילדים שעובדת ב3 עבודות או נהגת אוטובוס מקצועית עם 20 שנות ותק? כולן צריכות להיות שוות לפני בעת המשפט.

• רעיון טוב! 2
פורסם (נערך)

כל האזרחים שווים. מה שעושה את ההבדל זה שכ''ט של עו''ד.

עריכה אחרונה על ידי Boltik
פורסם
לפני 13 דקות, gollu כתב:

לא מבין מה זה קשור העיסוק של הנהגת. אם היא הייתה אם חד הורית ל5 ילדים שעובדת ב3 עבודות או נהגת אוטובוס מקצועית עם 20 שנות ותק? כולן צריכות להיות שוות לפני בעת המשפט.

במקרה הזה אולי טיפה רלוונטי, כי בית משפט צבאי הוא זה ששפט.

אבל בפועל אתה צודק. מניח שזה בעיקר כי ככה דווח בחדשות וככה מקבלים רייטינג. לרוב אנשים מציינים עיסוק כדי ששופטים ירחמו\יתחשבו בהם. אני חייל, אני מתנדב, הילד שלי נכה ואני מטפל בו וכו'. 

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

לנהגת היה שדה ראיה רחב ופתוח ואין מצב שהיא לא ראתה את הולכת הרגל.

פשוט במקום לעצור ולתת להולכת הרגל זכות קדימה היא עשתה בדיוק ההיפך, רואים בבירור שהיא האיצה, להבנתי מתוך ניסיון להספיק לעבור את מעבר החציה לפני הולכת הרגל. 

סרטון הוידאו מספיק כדי לראות מה קרה. 

פורסם

לא יודע.

אותי לימדו שמבחינתך כל פעם שאתה מתקרב למעבר חצייה - אתה אמור לצפות שיקפוץ הולך רגל.

אני מכיר לא מעט מקרים של נהגים שקפץ להם הולך רגל לא במעבר חצייה בתוך שכונה ונמצאו אשמים במידה כזאת או אחרת.

מה שכן - וזה מניסיון אישי. הסנגורים הרבה פעמים חותרים לעסקאות טיעון ולא רוצים לנהל תיק כזה עד הסוף.

סוגרים על איזו שלילה זניחה או בלי שלילה בכלל. מודים באשמה ומתקדמים הלאה.

בנוסף זה היה בית דין צבאי, כנראה שזה קל יותר שם.

• אהבתי 4
פורסם

הולכת הרגל הזו היא המקרה שבו העונש על טפשות הוא מוות (למזלה זה נגמר רק בפציעה). רואה רכב מתקרב וממשיכה לרוץ? איפה השכל שלה. בגיל 5 למדתי שאסור לסמוך על נהגים שיעצרו.

ועם זה - קטונתי מלהבין את פסק הדין. נהגת ערנית היתה צריכה לראות את האהבלית הזו ולעצור. חיפשתי איזה גורם הסחת דעת מימין לרכב, כזה שיכול להסביר שמבטה לא ישוטט לרוחב כל הכביש, ולא ראיתי (במגבלה של העץ שמסתיר למצלמה). 

• אהבתי 2
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

הפסיקות בארץ הן בד"כ מאוד חד כיווניות.

הכוונה היא - פגעת ברכב מאחורה? אתה אשם. אתה צריך לצפות כל הזמן שהרכב מלפניך פתאום בלי שום סיבה יעצור במקום.  זה לא משנה אם זה מישהו שחתך אותך ובלם בלימת פתע או כל סנריו אחר.

נסעת רוורס? אתה אשם. לא משנה שאתה כבר 3/4 אוטו בחוץ ומישהו החליט שלמרות שהוא רחוק הוא יאיץ וינסה לעבור בכל מקרה.

אותו דבר על פגיעה בהולך רגל. בד"כ אתה כנהג אשם, בייחוד על מעבר חצייה.

בהחלט פסק דין מוזר. אני לא חושב שיש "התפרצות" במעבר חציה, כשצריך לעצור להולך רגל שכוונתו לעבור. לא רק לאחד שהתחיל לעבור.

והיא פגעה בה אחרי שהשלימה יותר מחצי ממעבר החציה.

תמוהה.

אני עדיין בתיאורית הקונספירציה שלי שבבית דין לתעבורה רגיל היא הייתה מורשעת.

אגב, אני גם לא מבין למה צריך לשפוט אנשי צבא בסיטואציה אזרחית לחלוטין בעבירה אזרחית לחלוטין בבית דין צבאי. פריוילגיה מוזרה.

• אהבתי 4
  • רעיון טוב! 1

• תוכן חדש...