Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1481 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים

פיג'ו 107 שנת 2012. אני נועל את הרכב עם השלט, ובודק שדלתות נעולות, ולאחר כמה שעות אני חוזר ורואה שהן פתוחות, ושוב נועל ורואה שהן נעולות, ושוב אחרי כמה שעות הן פתוחות.

יש הסבר ופתרון למישהו?

תודה רבה

פורסם (נערך)

קןרה רק במקום מסויים (למשך, ליד הבית) או בכל מקום בו הרכב חונה?

יתכן שיש בסביבה רכב נוסף עם שלט וקוד דומים, ואז כשבעליו לוחץ על השלט גם הרכב שלך נפתח.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

באמת לא מדובר בשלט המקורי.

נבדוק את זה.

בהנחה וזו אכן הבעיה, איך ניתן לפתור אותה? אני רוצה לחנות כן ליד הבית...

וחוץ מזה כאילו ההמלצה היא לא לבנות על הנעילה גם בכל מקום, כי אולי גם בחניון הציבורי יהיה עוד מישהו עם שלט דומה?

פורסם

התופעה אינה שכיחה, אך קיימת. 

הבוס שלי בעבר סיפר שיצא לחניה בחוף דדו, לחץ על השלט ושתי מכוניות זהות צפצפו - האחת 50 מ' מימין, השניה 50 מ' משמאל.

הבעיה שלך היא שכנראה מדובר בשכן שחונה בסביבה הקרובה ולכן התופעה חוזרת על עצמה. נסה להסתובב באזור וללחוץ מדי פעם על השלט, אולי איזה רכב יקרוץ עם הפנסים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...