Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1500 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם 

בימים האחרונים אני רוצה לקנות סוזוקי ויטרה 2016 אבל לא כך כך מצליח למצוא משהו טוב כל רכב שאני רואה ניראה לי שבור ולא טוב (מחפש את הגרסה של 4*4 ) 

חשבתי במקום הויטרה או שווה ללכת על קשקאי  אבל מחיפוש פה בפורם ראיתי שיש לרכב בעיות עם מנוע וגיר האם זה נכון האם באת לא כדאי להתקרב לרכב ?

פורסם (נערך)

שלום,

בגדול, השילוב של מנוע אטמוספרי וגיר אוטומטי בויטרה אמין יותר מאשר מנוע טורבו בנזין 1.2 וגיר רציף בניסאן.

מנוע דיזל בקשקאי לדעתי עדיף על בנזין.  אבל גם כאן הגיר הרציף  לא ברמת האמינות של גיר אוטומטי בסוזוקי.

במכוני גירים ממליצים לחדש נוזל תיבה רציפה כל 60 אלף קילומטרים ( גם אם אין דרישה כזאת מהיצרן/ היבואן). חלק מהמכונים מחמירים אפילו להמלצה להתקין קולר גיר נפרד לתיבה הרצופה בניסאן. 

עריכה אחרונה על ידי vladclar
  • אהבתי 1

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם (נערך)

הייתי בדיוק באותה התלבטות כמוך לפני שנה אבל חיפשתי קשקאי דיזל ולא בנזין ובסוף החלטתי על ויטארה 2016 במקרה נפלה לי הזדמנות של דגם 4x4.

הקשקאי גדול יותר אבל הגעתי למסקנה שאני לא צריך את הגודל הזה וגם המנוע בנזין הוא לא יפני והיו בדור הריאשון שלו בעיות.

המנוע בויטארה 2016 הוא מנוע שמיוצר הרבה שנים והוכיח אמינות טובה, הגיר הוא אוטומטי של טויוטה.

מציע לך לאזור סבלנות ולהמשיך לחפש ויטארה.

בכל רכב צריך להחליף את השמן בגיר בגיר רציף בתדירות גבוהה יותר.

עריכה אחרונה על ידי levy
  • תוכן חדש...