Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1495 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היכן בחיפה העבודה שלך?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 5 דקות, or_b7 כתב:

לגבי הנקודה השניה - קצת התבלבלתי, אתה אומר שרכבי בנזין רגילים יהיו חסכוניים יותר מהיברידיים?

לא, היברידיים יהיו חסכוניים יותר בדלק. אבל ההצעה שלו הייתה "רכב בנזין פשוט מסוג סופר-מיני שנחשב הכי אמין" 

כנראה בהתמקדות על אמינות ומחיר קנייה זול יותר

מוטי, מוטי, מוטי - אני לא סתם בחור אידיוטי 

פורסם
לפני שעה, or_b7 כתב:

לגבי דיזל - נקודה מעניינת, יש רכבים לדוגמה? מה צריכת הדלק שאני אמור לצפות לה? עלות הסולר הגבוהה (ואולי גם טיפולים?) לא אמורה להפוך את העסקה ללא כדאית?

לגבי הנקודה השניה - קצת התבלבלתי, אתה אומר שרכבי בנזין רגילים יהיו חסכוניים יותר מהיברידיים?

נקודה נוספת, האמת שאני יכול לקחת רכב קצת גדול יותר ולהסתדר על חניון באיזור (למרות שאני מעדיף רכבים קטנים אם אפשר).

הסולר לא יותר יקר מהבנזין בחלק גדול מהתחנות. אין פיקוח על המחיר של הסולר ולבנזין יש מה שמייצר מחירים שונים בין התחנות עד להפרש של 2.5 ש"ח לליטר. תצטרך למצוא תחנה זולה על המסלול שלך (בחיפה יש מחירים נמוכים עם תחרות גבוהה).

לגבי ההיברידיים הוא לא התכוין שרכב מקביל בנתונים יהיה ההיברידי פחות חסכוני אלא שתלך לכיוון של רכבים חסכוניים לא היברידיים כי ההיברידי לא מספיק יעיל לסוג הנסועה שלך ומייצר עלויות נוספות (בחדש תהיה עלות קניה גבוהה יותר ובמשומש סיכון על החלפת בטריה שגם היא הוצאה יקרה מאוד).

• תוכן חדש...