Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1499 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

לא הכי מבין בנושא, מנסה לבוא מוכן. רנו קליאו 2014 ידני 900, נרכשה לפני כמה חודשים, ב97,000 עברה טיפול תקופתי שכלל שמן, מסנן שמן, מסנן אוויר ומצתים 

נדלקה לי נורה של טיפול עכשיו ב 107,000 ובכל מקרה רוצה ליישר קו במוסך גבע (לא יודע את רמת איכות הטיפולים לפני)

לא מצאתי בספר רכב. מה מצפה לי מבחינת טיפול? טיפול קטן? גדול? 

ושאלה נוספת, רצועת טיימינג הוחלפה ב70,000 כמדומני, אבל לפני בערך 500 קמ התחילו לי רעשים של רצועה חורקת שהרכב קר

במהלך הנסיעה ולאחר כמה דק שהרכב עובד אין רעש בכלל, כנראה שצריך החלפה נוספת כבר? 

פורסם

אני לא כ"כ אוהב את המונחים האלה "טיפול קטן/גדול". צריך לעשות מה שצריך לעשות לפי לוח הטיפולים, לפי ק"מ וזמן. בקרסו בד"כ שמים את לוח הטיפולים בחוברת נפרדת שנקראת "חוברת שירות ואחריות" או משהו בסגנון; בדוק אם בכל זאת יש אצלך בתא הכפפות, או בקש משירות הלקוחות של קרסו לשלוח לך הטבלה.

אם אין לך תיעוד טיפולים אתה לא יכול לדעת בוודאות מה עשו ומה לא לאורך השנים. בכל מקרה, אם אתה רוצה לבצע יישור קו, מה שעשו לא רלוונטי; אתה צריך להניח שצריך להחליף הכל - כל הפילטרים והנוזלים.

אין לך רצועת טיימינג אלא שרשרת. מה שהוחלף אצלך זו מן הסתם רצועת אביזרים, וייתכן שצריך להחליף שוב (גם לרצועה זו יש הגדרת ק"מ/זמן להחלפה). בכל אופן גם רצועה שטרם הגיעה זמנה יכולה לחרוק בגלל מתיחה לא תקינה.

חזיר דיזל

• תוכן חדש...