Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1533 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ילדים באיזה גיל? איה ציוד וכמה?

יש כאן שרשור מצויין בדיוק על הנושא הזה. על פניו הרכב הזה אינו מספיק - כי תא המטען שלו אינו מספק. אם את עם ילדים צעירים שצריכים ציוד (מושבי בטיחות, עגלות וכו') - רכב 7 מקומות עם קיפול המושבים האחוריים. אם את עם ילדים יותר בוגרים לכי על ואן כזה, או, מינימום סטיישן (בהתאם לצרכים). בטיולים עד 8-9 ימים עם ילדים בוגרים הסתדרתי עם אוקטביה סטיישן אם כי היה קצת צפוף. 

כתבתי באותו שרשור ואני חוזר: רכב לא מתאים יחרבש את הטיול. את משקיעה הרבה מאוד כסף בטיול המשפחתי, אז שיהיה כיף ולא יהיה צריך לתכנן כל בוקר את סידור תא המטען. תביאי בחשבון שאת צריכה להוביל מזוודות, אוכל, שישית בקבוקי מים, קניות שעדיין לא אוחסנו במזוודות, וצריכה את הדברים נגישים באמצע היום, כך שעדיף רכב גדול מדי על פני קטן מדי.

• רעיון טוב! 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

@marva78 השאלה לא כ"כ רלוונטית כי חברת ההשכרה לא מתחייבת לתת לך את הדגם הספציפי, אלא דגם השייך לאותה קבוצת דגמים. לגופו של עניין גודלו של הדגם מאד גבולי.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
בתאריך 5.5.2022 בשעה 21:47, zvit כתב:

@marva78 השאלה לא כ"כ רלוונטית כי חברת ההשכרה לא מתחייבת לתת לך את הדגם הספציפי, אלא דגם השייך לאותה קבוצת דגמים. לגופו של עניין גודלו של הדגם מאד גבולי.

בתאוריה זה נכון, אבל בינתיים אחרי השכרות רבות מאוד במגוון חברות ובמגוון גדלים, בכל המקרים נתנו לי רכב זהה או גדול מהרכב שהזמנתי מבחינת גודל תא מטען (הניסיון שלי הוא מהרץ, שלמה סיקסט, קל אוטו, אלדן, וגם אלבר שממש הגזימו בהגדלת הרכב וגרמו לי להעדיף חברה מתחרה).

הבעיה היחידה היתה צריכה של כמה ליטרים בנזין יותר, שום דבר מעבר לזה.

יונדאי i-20 ,  שמח שלא הקשבתי לשונאי הגיר הרובוטי.

פורסם

@harhanegev והניסיון שלי הפוך - כמה וכמה פעמים ניסו לתת לי רכבים לא מתאימים לצרכים שלי, בעיקר בעלי תא מטען קטן מזה של הדגם המיצג שהזמנתי.

• אהבתי 1

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

ממליץ להזמין רכב מקטגוריה גבוהה יותר במיוחד כארש מדובר על טיולים בחו"ל.

מדוע להיות בלחץ אם הרכב יהיה מספיק גדול  ? אני תמיד מזמין רכב גדול יותר כדי שיהיה בוודאות נוח לכולם.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

ל 2מבוגרים ו 3 ילדים בגילאי 6-15 (ללא בוסטר וכיסאות) - חלל הרכב יהיה מספק.
לגבי תא מטען - תלוי בכמות הציוד שלך.

אם מדובר בילדים עם כיסאות ומן הסתם + עגלות וכד' - הרכב לא יהיה מספק.

פורסם
לפני 9 שעות, harhanegev כתב:

בתאוריה זה נכון, אבל בינתיים אחרי השכרות רבות מאוד במגוון חברות ובמגוון גדלים, בכל המקרים נתנו לי רכב זהה או גדול מהרכב שהזמנתי מבחינת גודל תא מטען (הניסיון שלי הוא מהרץ, שלמה סיקסט, קל אוטו, אלדן, וגם אלבר שממש הגזימו בהגדלת הרכב וגרמו לי להעדיף חברה מתחרה).

לי קרה בדיוק הפוך - בספרד (מדריד יורופקאר) - הזמנתי משפחתית ורצו לתת לי מיני קופר שבאותה קטגוריה כי זה מה שהיה.

• אהבתי 1
פורסם
לפני 5 שעות, sperial כתב:

@harhanegev והניסיון שלי הפוך - כמה וכמה פעמים ניסו לתת לי רכבים לא מתאימים לצרכים שלי, בעיקר בעלי תא מטען קטן מזה של הדגם המיצג שהזמנתי.

תודה.

זה כאן בארץ,או אי שם בעולם?

אם זה בארץ, באיזה חברה?

יונדאי i-20 ,  שמח שלא הקשבתי לשונאי הגיר הרובוטי.

פורסם (נערך)

ברחבי אירופה.

בארץ שכרתי פעם אחת , לפני הרבה שנים, קיבלתי בדיוק מה שהזמנתי. ועם הרבה חבלות ישנות שסומנו סביב כל הרכב בטופס המסירה, כך שלא הייתי צריך לדאוג בהחזרה.

באירופה, לעומת זאת, היו לי חוויות שונות, מרכבים לא מתאיצים או תקולים שהצריכו ריצות הלוך ושוב בין הדלפק לחניון, ועד רכבים שהדהימו אותי לחיוב.

עריכה אחרונה על ידי sperial

• תוכן חדש...