Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1546 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

הרכב: VW טיגואן 4-MOTION (גר בארה"ב ולכן זוהי הגירסה הארוכה אם זה משנה משהו) 215/65/17.
צמיג קדמי התפוצץ, לא ניתן לתיקון. הרכב עבר 15 אלף ק"מ- שנה על הכביש והצמיגים האחוריים (שעדיין לא העברתי קדימה) במצב טוב מאוד - הרכב חונה בחניה מקורה.

האפשרויות הן להחליף שני צמיגים בלבד מאותו הסוג בדיוק (Bridgeston Ecopia 422+) או ארבעה צמיגים ובהזדמנות זו להשתדרג מעט לMichelin Primacy A/S.

 

החנות טוענת שהאחוריים במצב כמעט חדש ולכן אפשר להחליף רק שניים אבל אני לא בטוח כמה זה רעיון טוב ברכב AWD.

מה אומרים המומחים?

 

 

0CABC4D1-4D46-4DB7-9A4F-2C3511591671.jpg

עריכה אחרונה על ידי gil.kalish
×
×
  • תוכן חדש...