Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1541 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אשמח לעזרה

קניתי רכב חדש והגיע עם הרכב ריפודי עור

אשמח לחומר שינקה וישמר את הריפודים אשמח גם לטיפים אך לנקות 

תודה רבה

ח'ברה תיזהרו בכבישים!!

מתגלגל לי בבורה 1600 לאט ובטוח.:? נמכרה ב21.8.12 :lol:

ניסן קשקאי 2010 רכב למישפוחה:wink:

פורסם

אם זה באמת עור אמיתי ולא סקיי , אתה צריך חייב גם חומר נקיון ייעודי וגם קונדישינר לעור אחרי ניקוי. חומר ניקוי כללי לא מתאים כי הוא עם ph גבוה מה שמייבש את כל המשטחים. 

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

פורסם
בתאריך 13.4.2022 בשעה 21:44, 98civic כתב:

אם זה באמת עור אמיתי ולא סקיי , אתה צריך חייב גם חומר נקיון ייעודי וגם קונדישינר לעור אחרי ניקוי. חומר ניקוי כללי לא מתאים כי הוא עם ph גבוה מה שמייבש את כל המשטחים. 

אך יודעים אם זה עור אמתי או סקיי? עדיין זה רכב סיני🤣 מקסוס .. אגב החומרים לנקוי עור שמוכרים בסופרים סנו יעקובי טובים? תודה

ח'ברה תיזהרו בכבישים!!

מתגלגל לי בבורה 1600 לאט ובטוח.:? נמכרה ב21.8.12 :lol:

ניסן קשקאי 2010 רכב למישפוחה:wink:

פורסם (נערך)
פורסם

אם זה רק סיני כנראה שהכל שם סקאיי שזה פלסטיק. כל חומר להגנת פלסטיק יתאים.אם זה רכב חדש לגמרי פשוט פעם בחודש לנגב עם מים וטיפה סבון . כל זה לא תקף אם זה באמת עור אמיתי.

eton ug20 -brax gx2000

fiio m11plus-brax dsp

פורסם

יש לי בבית גם קיט כזה של cg וגם קיט של furniture clinic, שזה אחד הקיטים הכי טובים בעולם ,חברה אנגלית שכל התמחות שלה זה מוצרים לשימור וחידוש העור. ומה אגיד לך ,לא הרגשתי כזה הבדל גדול לטופ אוף דה לליין ל"זבל". קניתי את האנגלים בכלל שיש לי הגה נאפה והוא די יקר ורוצה לשמור עליו אבל בדיעבד לא שמתי לב לשום יתרון. 

eton ug20 -brax gx2000

fiio m11plus-brax dsp

• תוכן חדש...