Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1566 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אכן אני גם נמצא בקבוצה הנ״ל ויש המון תלונות, רכבים בני יומיים שלושה עם נורות תקלה של פנס שרוף/ראדר לא עובד וכו׳.

כולם ממתינים לעדכון מושיע מהיצרן כבר שנה בערך, בינתיים נשמע שאנשים חיים עם ה״תקלות״ האלה מחוסר ברירה.

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ההחלטה נפלה על מאזדה 3, צמד הסיאט נפלו עקב בעיות אמינות כמו שהעלו כאן וראיתי בעצמי. בנוסף, ראיתי המון המון תלונות על צ׳מפיון שהוציאו את החשק.

• רעיון טוב! 1
פורסם

מתלבט אם לפתוח שרשור חדש אבל איך משיגים הנחות בתקופה הזו?

ביקשתי במאזדה הצעה לטרייד אין על הרכב שלי. הציעו לי 10K מתחת למחירון (לא משוקלל!), בסיאט הציעו הרבה יותר. ביקשתי ממנו שיתן הנחה או הטבה ש״תכפר״ על זה ואמר שאין הטבות בתקופה הזו. אבל ברכישה אונליין יש הטבה של קודן, עלוקה ומרימי שמשות בחינם (שווי הטבה 2612₪) והוא לא הציע. בהצעת מחיר שנתן הוא רצה מחיר מלא על זה. אממה, ברכישה אונליין יש רק דגמי סדאן בשחור ולבן עם ריפוד שחור - לא מה שרציתי. מרגיש לי שאם הוא רוצה הוא יכול לתת לי את ההנחה הזו… לא בטוח, איך אני מוציא את זה? מה הגישה שעובדת בד״כ?

לא בא לי לצאת פראייר :) 

פורסם

בסיאט היה לי סיפור דומה, בסניף קיבלתי מחיר של X + 1,000.

יום לאחר מכן בדקתי באונליין וקיבלתי מחיר של X - 1,000.

באותו היום הלכתי שוב לאותו נציג עם צילום מסך של הצעת המחיר מהאונליין, הוא דיבר מנהל הסניף ולבסוף נתנו לי מחיר של X - 2,000, זול יותר מהאונליין ב1,000 ש״ח.

כמובן שיש להם משחק במחירים, אם ראית באונליין שהמחיר על המיגון עצמו זול יותר אז תבקש את המחיר הזה.

פורסם

תמכור לבד. בימים כאלו לא אמורה להיות בעיה לקבל קצת מעל למחירון לרכב במצב טוב. 

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם
לפני 11 שעות, AsafRS כתב:

מה הגישה שעובדת בד״כ

לא ברור לי - אתה מחפש לקבל את ההטבה אחרי שכבר הזמנת?

אם אתה לפני הזמנת הרכב - אתה יכול לנסות ולשחק בין סניפים שונים של דלק מוטורס - אולי אחד מהם ייתן לך את הטבת האונליין.

פורסם (נערך)

לא מנסים לקבל הנחה על הרכב אחרי סגירה.. במצב שוק יד2 בימים אלה, אם אין לך נבלה שחוטה לא רואה מצב שאתה מקבל כל כך הרבה מתחת למחירון.

עריכה אחרונה על ידי aviaviavi
פורסם
לפני שעה, גור אדם כתב:

לא ברור לי - אתה מחפש לקבל את ההטבה אחרי שכבר הזמנת?

אם אתה לפני הזמנת הרכב - אתה יכול לנסות ולשחק בין סניפים שונים של דלק מוטורס - אולי אחד מהם ייתן לך את הטבת האונליין.

לפני 49 דקות, aviaviavi כתב:

לא מנסים לקבל הנחה על הרכב אחרי סגירה.. במצב שוק יד2 בימים אלה, אם אין לך נבלה שחוטה לא רואה מצב שאתה מקבל כל כך הרבה מתחת למחירון.

עוד לא סגרתי, החלטתי :)

היום הולך לסגור..

פורסם
לפני 19 שעות, AsafRS כתב:

ההחלטה נפלה על מאזדה 3, צמד הסיאט נפלו עקב בעיות אמינות כמו שהעלו כאן וראיתי בעצמי. בנוסף, ראיתי המון המון תלונות על צ׳מפיון שהוציאו את החשק.

חשבת על פולו GTI החדשה שאמורה להגיע?

זה נשמע כמו ה all around האולטימטיבי בשביל מה שאתה מחפש. הדגם של 2022 יהיה כבר עם מערכות מולטימדיה וכו' מהדור החדש.

אם אתה מחזיק את הרכב 2-3 אין לך מה לחשוש כי אתה באחריות, יהיה קל מאוד למכור את הרכב.

פורסם

מציע לך להושיב את כל המשפחה כולל כסאות בטיחות אם יש במזדה 3 באולם תצוגה ותראה אם נוח לכם במיוחד בהצבק שהגג נמוך בחלק האחורי.

נסעתי במאזדה 3 בתור נוסע והיה צפוף מאוד מאחורה גם במרווח רגליים ובמיוחד ברוחב המושב. משווה למשפחתיות אחרות שיצא לי לנסוע כמו אוקטביה החדשה, אלנטרה וקורולה.

פורסם

דגם ההאצ'בק של ה-3 נראה נהדר, אך גובה מחיר בתא המטען (כ-300 ליטר, פחות מסופר מיני) ובמושב האחורי תחושה קלסטרופובית בגלל חלונות קטנים.

פורסם (נערך)
לפני שעתיים, GTאי כתב:

חשבת על פולו GTI החדשה שאמורה להגיע?

זה נשמע כמו ה all around האולטימטיבי בשביל מה שאתה מחפש. הדגם של 2022 יהיה כבר עם מערכות מולטימדיה וכו' מהדור החדש.

אם אתה מחזיק את הרכב 2-3 אין לך מה לחשוש כי אתה באחריות, יהיה קל מאוד למכור את הרכב.

הוא יגיע גם עם מנוע 1.5? זה המנוע שיותר מעניין אותי וגם אם כן, אני מניח שהמחיר יהיה קרוב מאד למאזדה כבר.

לפני שעתיים, TZR84 כתב:

מציע לך להושיב את כל המשפחה כולל כסאות בטיחות אם יש במזדה 3 באולם תצוגה ותראה אם נוח לכם במיוחד בהצבק שהגג נמוך בחלק האחורי.

נסעתי במאזדה 3 בתור נוסע והיה צפוף מאוד מאחורה גם במרווח רגליים ובמיוחד ברוחב המושב. משווה למשפחתיות אחרות שיצא לי לנסוע כמו אוקטביה החדשה, אלנטרה וקורולה.

לפני 37 דקות, mottis כתב:

דגם ההאצ'בק של ה-3 נראה נהדר, אך גובה מחיר בתא המטען (כ-300 ליטר, פחות מסופר מיני) ובמושב האחורי תחושה קלסטרופובית בגלל חלונות קטנים.

פרקטיות פחות קריטית לי כי אנחנו זוג + כלב. וזה ישאר ככה בשנתיים שלוש הקרובות… 

כרגע נוסעים בשברולט ספארק ואין לנו בעיית פרקטיות בשום צורה. 

עריכה אחרונה על ידי AsafRS
פורסם
לפני 33 דקות, AsafRS כתב:

הוא יגיע גם עם מנוע 1.5? זה המנוע שיותר מעניין אותי וגם אם כן, אני מניח שהמחיר יהיה קרוב מאד למאזדה כבר.

לא, זה מנוע 2 ליטר (207  כ"ס). זה כמענה למה שרשמת לגבי הלאון 2 ליטר.

המחיר יהיה גבוהה יותר, אבל במקום להחזיק את הרכב 2-3 שנים, תחזיק אותו 3-4 שנים באותו כסף אבל תהנה הרבה יותר

• מעניין 1

• תוכן חדש...