Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1576 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בתאריך 8.3.2022 בשעה 18:53, Blaz00r כתב:

יש לי 100 "רגיל" (בזק/בזק בינ"ל) ולא מרגיש שום צורך בסיבים למרות שיש תשתית. מקבל את מלוא המהירות, יציב, אין התנתקויות או תקלות, סלקום tv רץ חלק, שירותי סטרימינג אחרים רצים חלק, לא רואה סיבה לשלם יותר (פי 2 בערך) על 0 ערך מוסף. אבל זה אני

אף פעם לא קרה שרצית להעלות סרטון FHD (אפילו לא מדבר על 2K או 4K) של יותר מכמה דקות בודדות ליוטיובז? עם אפסטרים של 3-5 מביט זו חוויה מתסכלת למדי.

• תגובות 72
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)

לא חושב שאי פעם העלתי משהו ליוטוב... זה משהו שמשתמשי אינטרנט "רגילים" עושים?

עריכה אחרונה על ידי Blaz00r
פורסם

היה לי אינטרנט "רגיל" של סלקום (תשתית בזק) במהירות 300M אם אני לא טועה. שדרגתי לסיבים במהירות 600. ביום יום אני לא מרגיש הבדל, אבל כשאני עוד מהבית (מתחבר לעבודה) - הבדל ענקי. גם מהיר יותר (כעת שקוף לי שאני מהבית, קודם היה איטי יותר) וגם יציב יותר (קודם היו הרבה ניתוקים קטנים וכעת כמעט ולא)

מוטי, מוטי, מוטי - אני לא סתם בחור אידיוטי 

פורסם

At long last, נזק פרסו סיבים ברחוב (בתים צמודי קרקע) ומתחילה "מתקפת ההצעות" 

אני כרגע בהוט טריפל, יקר ולא משתלם ביחס לתמורה. 

פרטנר היציעו היום 120 ש"ח לתשתית+ספק (אני ממילא עם 012 מיום היוולדם) ו 25 שקלים שכירות לראוטר "זקן" של Sagemcom 5670  (זה מודל שנולד ב2017!)  אבל - הם רוצים 900 שקל התקנה! 

חבילת הTV חסרה את ערוצי דיסקברי שאני אוהב וכמובן את HBO ואחרים. 

ממתין בינתיים להצעת בזק ( עם המוצרים של heights telecom , למי שלא יודע הם ההורים של ה bfiber וה MoCA )

מתלבט לגבי TV, כלאמר לרדת מהטריפל, להישאר עם הוט TV והשאר עם אחרים.

תובנות? 

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם

תשתמש באחד מהמוצרים שלך ודחוף לו SFP, אתה לא חייב ראוטר שלהם

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

לא זו הנקודה. 
5 שקלים לחודש על ממיר GPON ל RJ45 ?   וגם 900  שקלים להתקנה (למשוך סיב על פני 15 מטר מהארון על הגדר לארון התקשורת)? , לא דובר עדיין על MoCAעל מנת לעבור לקומה השניה.

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם (נערך)
לפני שעתיים, zaf כתב:

At long last, נזק פרסו סיבים ברחוב (בתים צמודי קרקע) ומתחילה "מתקפת ההצעות" 

אני כרגע בהוט טריפל, יקר ולא משתלם ביחס לתמורה. 

פרטנר היציעו היום 120 ש"ח לתשתית+ספק (אני ממילא עם 012 מיום היוולדם) ו 25 שקלים שכירות לראוטר "זקן" של Sagemcom 5670  (זה מודל שנולד ב2017!)  אבל - הם רוצים 900 שקל התקנה! 

חבילת הTV חסרה את ערוצי דיסקברי שאני אוהב וכמובן את HBO ואחרים. 

ממתין בינתיים להצעת בזק ( עם המוצרים של heights telecom , למי שלא יודע הם ההורים של ה bfiber וה MoCA )

מתלבט לגבי TV, כלאמר לרדת מהטריפל, להישאר עם הוט TV והשאר עם אחרים.

תובנות? 

כשהתקינו לי סיבים, מיד עזבתי את הטריפל של הוט, 

לטובת אינטרנט בסיבים, ללא ראוטר רק עם מתאם סיב.

נשארתי עם טלויזיה בלבד, קיבלתי הנחה משמעותית סביב ה120 ש"ח לחודש בהוט. 

המשכתי עוד שנה וחצי בטלויזיה של הוט, וסיבים בנפרד. 

אחרי שנה וחצי הוט רכשו את 015, שוב הפכתי ללקוח הוט באינטרנט. 

הציעו לי להצטרף לHOTV עם ממירי אינטרנט שלהם,

ויתרתי כי ביקשתי רק גישה לאפליקציה שלהם.

לפני חודש ניתקתי את הטלויזיה של הוט קניתי סטרימר GOTV , 

התחברתי לYES PLUS , (אפשר לקבל מהם סטרימר ללא עלות)

(כרגע במסלול 69 ש"ח לחודש)

עולם אחר אפשר לצפות שבוע אחורה, תכנים ואיכות צפייה מצויינים.

היתרון בסטרימר פרטי , אין לי ציוד של הספקית, אני יכול לעבור בין החברות ברגע. 

עריכה אחרונה על ידי shimta
פורסם (נערך)
לפני 24 דקות, zaf כתב:

לא זו הנקודה. 
5 שקלים לחודש על ממיר GPON ל RJ45 ?   וגם 900  שקלים להתקנה (למשוך סיב על פני 15 מטר מהארון על הגדר לארון התקשורת)? , לא דובר עדיין על MoCAעל מנת לעבור לקומה השניה.

הם לא ב-GPON אלא P2P, והם לא לוקחים על ה-SFP, את הממיר מדיה אתה לא צריך (תקע את ה-SFP באיזה hAP AC או משהו), ובכל מקרה על ממיר מדיה לא מחייבים (יש אצלי אחד שלהם שאני לא משלם עליו).

גם על MoCA אתה לא משלם אם יש לך טלוויזיה שלהם.

מחיר התקנה זה חרא, בבניין הם לא לוקחים שקל.

עריכה אחרונה על ידי m3x7r3m3

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

תודה, נראה לי כרגע שאנסה אינטרנט+ספק בפרטנר ואשאיר את ה TV בהוט רק בגלל ערוצי הבית+ , היסטוריה ודיסקברי.  HBO זה בונוס משום מה לא מוצע על ידי אחרים. 

פורסם

אם אני זוכר נכון בית+ והיסטוריה יש בפרטנר.

אבל אצלנו גם ככה בקושי רואים בטלוויזיה משהו, הרבה שימוש בספריית VOD שלהם (שדווקא אחלה בינתיים, הילדה רואה סרטי דיסני בכיף)

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם (נערך)

חלק מלקוחותי התלוננו שלא הצליחו להתחבר לסיבי בזק ישירות עם GBIC, משום מה לא הסתנכרן להם. אנחנו בדיוק חוקרים למה, כי זה עובד מעולה בשאר העולם ועם ספקי שרות שונים.

לגבי תכנים -

turbo nights יש רק בדיסקברי 😒  (wheelers dealers  ודומיהם)

עריכה אחרונה על ידי zaf

פורסם

מה זה המחירים האלה. 120 שח + ראוטר = 145 שח בחודש?? אני משלם היום 40 לבזק בינ"ל על 100 "רגיל", לשלם פי 3... אני מבין שיש לזה יתרונות לשימושים מאוד ספציפיים אבל למשתמש הרגיל זה סתם טריק שיווקי (מי אמר ואגיו)

פורסם

פרטנר עובדים אחרת מבזק.

בהתקנה שיבוא המתקין עם ממיר מדיה ו-SFP, אתה תתארגן על hAP AC או משהו שיהיה לך זמין.

אם עובד עם ה-hAP סבבה, אם לא אז תקח את הממיר מדיה, ואם הם רוצים עליו כסף אז תקנה ב-100 שקל (אני כמעט בטוח שזה הדגם המדויק שפרטנר נותנים).

ויש אופציה אחרת - אם אתה גם ככה משאיר טלוויזיה של הוט, אז אפשר לבדוק דרכם MoCA ולהלביש עליהם את האינטרנט לקומה השנייה.

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם (נערך)

בגדול, כן, הסנדלר לא ילך יחף 😜

יהיה HEX-S  בארון, ואז MoCA לכיוון הממד ולקומה השניה. 

בממד יש כרגע RB260GS ( שלקוח החזיר כי לא ידע להגדיר ,ואין שום צורך להגדיר בו כלום חוץ מסיסמא) והציוד מחובר קווית (מדפסות וזבל אחר) . בקומה השנייה יספיק mAP בחדר השינה ואולי עוד אחד ,רק כי יש לי כמה תמיד בהישג יד, בחדר המשחקים. 

עריכה אחרונה על ידי zaf

• תוכן חדש...