Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1569 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השאלה היא שכיון שמיכל הגז נמצא מאחור בתא המטען או תחתיו אז במקרה של תאונה האם זה יכול להתפוצץ או לא?

פורסם

גם רכב בנזין רגיל ללא מערכת גפ"מ עלול להתפוצץ בעת תאונה. בעת התקנת מערכת שכזו חשוב לבצע אותה אצל מתקין מנוסה ולבדוק אם רכבך זקוק למשמנת או לא. מהי הנסועה השנתית שלך, דגם הרכב והשנתון שאתה שוקל התקנה של המערכת?

שים לב, מערכת גמ"פ מונעת ממך מלהכנס לחלק מהחניונים התת קרקעיים, לשיקולך.

POLO, 1.4 2001 > SPARK, 1.0 2014 > 108, 1.2 2016 > CLIO - 5, 1.0T 2021

פורסם (נערך)
לפני 5 דקות, Kooper כתב:

שים לב, מערכת גמ"פ מונעת ממך מלהכנס לחלק מהחניונים התת קרקעיים, לשיקולך.

ישנם מערכות גז שכתוב ברישיון הרכב מורשה חניונים, ככה שזה לא צריך להיות השיקול,

עריכה אחרונה על ידי קצת נהג יותר אוטו
פורסם

מערכות גז בטוחות כמו מערכות בנזין.

תקפיד להתקין מערכת במקום עם ביקורות טובות וניסיון.

התקנה כדאית למי שנוסע הרבה ותחסוך בין 40-30% מההוצאות על דלק (לפעמים גם יותר).

פורסם
לפני שעה, קצת נהג יותר אוטו כתב:

ישנם מערכות גז שכתוב ברישיון הרכב מורשה חניונים, ככה שזה לא צריך להיות השיקול,

לפי הידוע לי האיסור להיכנס לחניון שרשום שהכניסה אליו אסורה היא גם אם ברשיון רשום שמותר. זה בא לכסת"ח את בעל החניון במקרה דליפה.

פורסם
לפני 9 שעות, David2540 כתב:

לפי הידוע לי האיסור להיכנס לחניון שרשום שהכניסה אליו אסורה היא גם אם ברשיון רשום שמותר. זה בא לכסת"ח את בעל החניון במקרה דליפה.

נשמע לי קצת מוזר לחלק בין חניונים שיש חניונים שמותר ויש שאסור, הרי  בחניונים פתוחים ודאי שמותר, ומה שכתוב מורשה חניונים אני הבנתי שזה בכל חניה תת קרקע.

אני בכל אופן נכנסתי מספר פעמים לחניון אם הרכב שלי שמוסב לגז מורשה חניונים 

אם אסור אשמח לעדכון.

פורסם
לפני 11 שעות, קצת נהג יותר אוטו כתב:

ישנם מערכות גז שכתוב ברישיון הרכב מורשה חניונים

כל פעם הבלבול הזה מחדש. שימו לב מה כתוב: "חניה בחניון סגור מורשה גפ"מ". הכוונה היא שמותר לחנות רק בחניונים המותאמים לכך, כלומר חניונים חדשים יחסית עם מערכת איוורור מתאימה. זה שהעניין כלל לא נאכף זה סיפור אחר.

פורסם
לפני 7 דקות, RBRB כתב:

זה שהעניין כלל לא נאכף זה סיפור אחר.

כנראה שהסיבה שלא מקפידים בבדיקה אם הרכב מונע בגז בגלל שהמערכת מספיק בטיחותית בשביל שלא יהיה לה דליפות הרי שהרכב מכובה אין דרך שיצא גז מהמערכת.

• לא הבנתי... 1
פורסם
לפני 32 דקות, קצת נהג יותר אוטו כתב:

נשמע לי קצת מוזר לחלק בין חניונים שיש חניונים שמותר ויש שאסור, הרי  בחניונים פתוחים ודאי שמותר, ומה שכתוב מורשה חניונים אני הבנתי שזה בכל חניה תת קרקע.

אני בכל אופן נכנסתי מספר פעמים לחניון אם הרכב שלי שמוסב לגז מורשה חניונים 

אם אסור אשמח לעדכון.

מה שכתוב מורשה חניון הכוונה לחניונים סגורים שלא רשום בהם הכניסה אסורה במפורש. ואין כאלה היום.

• תוכן חדש...