Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1587 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אצלנו היא גם ידעה לטפס על המיטה שלנו.

אבל זה עובד, אבל זה לא מותאם לגיל שלהם.

חוץ מזה בשינה הם לא צריכים מקום להשתולל אלא דווקא יותר Cosy כמו שציין @misterb

זו גם הסיבה שהתחלנו עם עריסה ולא עם מיטת תינוק, זה גדול עליהם

עריכה אחרונה על ידי m3x7r3m3

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• חברי המעגל הראשון
פורסם

עריסה זה בעיקר נח להורים כי זה קומפקטי ואפשר לשים אותו ליד המיטה בחודשים הראשונים. לא חושב שלילד הגודל של המיטה מפריע, רק אם היא קטנה מדי והוא מתגלגל וחוטף מכות.

כבר עכשיו הוא נרדם במיטה הזוגית שלנו לבד, ואחרי זה אנחנו מעבירים אותו למיטת תינוקות. 

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

לא רק שלילדים לא איכפת בגרוש איפה הם ישנים, לפעמים אני תופס אותם מתחלפים במיטות או ישנים שניים באותה מיטה או ישנים עם ברכיים על הרצפה וראש על המיטה ***ולהפך***.

אצלנו ספציפית הילדים נעזרים במיטת תינוק עם סורג מתפרק בצד אחד, משהו מאיקאה שקיבלנו בירושה. משם עוברים הישר למיטה רגילה/גלרייה.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

או שלי יש ילדים מיוחדים, או שלכם יש ילדים מיוחדים.

את הקטן אנחנו בתהליך מעבר מהעריסה למיטת תינוק, הוא ישן היום דקה שלמה במיטת תינוק (אחרי הרדמה על הידיים) וקם

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

כל ילד הוא שונה. כל הורה הוא שונה. אין שיטה אחת מתאימה לכולם.

הבן הגדול שלי היה סיוט להרדים אותו. מתעורר מכל רחש. עד היום בגיל 17 הוא כזה, רק שאני כבר לא צריך להרדים אותו..

הבן הצעיר היה נרדם תוך 5-10 דקות.

אם היה לי רק את הצעיר, הייתי בטוח שאני איזה מומחה ושפיצחתי את בעיית ההרדמה שמטרידה כ"כ הרבה הורים. אבל האמת היא שזה לא אני, זה הוא. והגדול הוא ההוכחה...

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

דווקא לא קשור ספציפית להרדמה, אצלי שניהם מגיל 0 היו ובילו במיטת תינוק, אבל לא ישנו בה, או שישנו דקות בודדות

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מצאתי שהרדמה בנסיעה זה הכי אפקטיבי, במיוחד בגיל של כמה חודשים. אחרי 20 דקות אתה יכול לשים אותו גם על מדף בארון והוא ימשיך לישון.

להרדים בידיים זה שובר את הגב ולשכב לידו במיטה זה מרדים בעיקר אותך.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

כן, גם ההרגל לישון במיטה כזו או אחרת, עם ההורים או בלעדיהם וכו', זה פועל יוצא של האופי של הילד ושל ההורים.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

במיטת מעבר לא הייתי משקיע יותר מדי.

אם אפשר להיפטר מהמיטת תינוק עם הסורגים ולהעביר את המזרן למיטת מעבר אז זה אחלה.

בגלל זה זה נוח יותר בעיקר עם ילד שני והלאה.

אני חושב שלנו יש מיטת מעבר שנקנתה במוצצים לםני כשלוש שנים ועלתה 200 שח גג 250.

ראיתי מיטות שנראו טובות משמעותית לפני כמה זמן שהייתי בחנות תינוקות כלשהיא.

המזרון של המיטת תינוק שהיה של עמינח והיה השני הכי זול עבר לשם.

מצד שני, היא מאוד קלה ויש לה רק ארבע רגליים. המשקל הקל יתרון כשאתה רוצה להעביר את המיטה. עזר עם בידודים וקורונה וכו. עזר כשהילדה הקודמת ירדה מהמיטה כל פעם כשהעברנו אותה ממיטת תינוק למיטת מעבר.הוא חסרון כשהילדים רוצים לדחוף את המיטה.

יש מעקה מורכב עם ברגים והוא על חצי מיטה. לא נרשמו נפילות משמעותיות.

פורסם
לפני 9 דקות, SlowRide כתב:

מצאתי שהרדמה בנסיעה זה הכי אפקטיבי, במיוחד בגיל של כמה חודשים. אחרי 20 דקות אתה יכול לשים אותו גם על מדף בארון והוא ימשיך לישון.

הלוואי וזה היה נכון

כמו שאמרו, כל ילד הוא אחר

התאומים היו נרדמים, היינו מעבירים אותם מהאוטו למיטה בלי שום בעיה

עכשיו הקטן אתה רק נוגע בחגורה לפתוח אותה הוא כבר מתעורר וצריך להרדים אותו בחזרה

כשהוא היה קטן יותר, אם רק העזתי לשניה להכנס לחדר לקחת משהו, עצם הדריכת רגלים הוא היה מרים את הראש, רואה אותנו וקם

לשמחתי היום הוא פחות מתעורר וגם אם הוא מתעורר אז הוא חוזר לישון יחסית בקלות

פורסם
לפני 8 דקות, phpclub כתב:

עכשיו הקטן אתה רק נוגע בחגורה לפתוח אותה הוא כבר מתעורר וצריך להרדים אותו בחזרה

צחקתי בקול רם. בול הגדול שלי.

היינו חוזרים בימי שישי מארוחת ערב אצל ההורים והתאומים היו נרדמים באוטו.

היינו מפנטזים על ערב שקט מול איזה סרט. עוצרים בוידאומט ובוחרים סרט.

הייתי מעלה את שני הסלקלים הביתה בעדינות של חבלן שסוחב TNT.

את הבת הייתי מעביר למיטה של בלי בעיה. אבל הבן, איך שהייתי פותח לו את החגורה היה פותח עיניים ומסתכל עלי, והייתי יודע שסרט כבר לא נראה..

• אהבתי 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 46 דקות, פינדר כתב:

והייתי יודע שסרט כבר לא נראה..

בטח שכן, פשוט לא הסרט מהוידאומט.

• מצחיק 4
בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם
לפני שעה, SlowRide כתב:

להרדים בידיים זה שובר את הגב ולשכב לידו במיטה זה מרדים בעיקר אותך.

לא מתאר את הילדים שלי בכלל 😂

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
לפני 3 שעות, phpclub כתב:

הלוואי וזה היה נכון

כמו שאמרו, כל ילד הוא אחר

לגמרי. כל אחד וסיפור שונה לגמרי. אצלי יש אחד שמסרב להירדם, אחר שקם מכל שטות, שניים שנרדמים תוך 45 שניות עד הבוקר, והקטן שעדיין לא החליט על אסטרטגיה.

כולם נרדמים יפה בנסיעות, אין כמו כיסאות נפרדים במיניוואן.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
לפני 10 שעות, SlowRide כתב:

יש לנו ילד בן 2. הוא גדול מדי למיטת תינוקות גבוהה עם סורגים, מתעורר ורוצה לצאת החוצה אז מתחיל לטפס עליהם וזה נהיה מסוכן. רוצים לקנות לו מיטה של גדולים שיקום ממנה בעצמו בלי לקרוא לנו לשחרר אותו מהכלא כל בוקר.

ראינו שיש מיטות מעבר בגודל של המזרן שיש לו עכשיו, מחירים מ200 שקל עד כמה אלפים. מצד שני, אפשר לקנות מיטה נמוכה בגודל רגיל עם מזרן וזה ישמש אותו הרבה יותר שנים. מה עדיף? המלצות מבעלי ניסיון?

תודה!

תבנה סורגים עד לגובה התקרה מסביב לכל המיטה וזהו.

אני אומר לך מניסיון, הכי כיף זה שהם עדיין לא יכולים לצאת לבד מהמיטה. ברגע שתוותר על זה - תתחיל הטיילת למיטה שלכם 🤣

...ועכשיו ברצינות: מיטת מעבר. יש לך עוד כמה שנים טובות עד שהוא יצטרך מיטת נוער, ולאחר המיטת נוער הוא יצטרך מיטה יותר גדול (מיטה וחצי או זוגית) כי זה כבר לא יתאים לגודל\משקל של הילד. כל מיטה תלווה את הילד לכמה שנים בודדות.

אם אתה רוצה לקנות עכשיו משהו שישמש אותו הרבה שנים, תקנה לו כבר עכשיו מיטה וחצי ותסגור עניין :mm_tongue

• מצחיק 1

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• תוכן חדש...