Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עדכון waze בוולוו v40

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1190 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכולם,

הרכב הוא וולוו v40 2016.

הגיעה מהיבואן עם קופסת אנדרואיד שהותקנה על ידי יוזב מערכות ועליה waze.

הwaze מצליח למצוא כתובות ולנווט אבל כל הזמן דלוקה הודעה של "מחפש רשת", והwaze לא מקבל מידע על פקקים או לוחות זמנים.

אני חושד שהבעיה נובעת מכך שמדובר בגרסה ישנה שלא עודכנה.

הבעיה שהגישה להגדרות במערכת נעולה (ראו תמונות) ולא ניתן לעדכן אפליקציות וכד' 

בשיחה עם יוזב לא ממש רצו לעזור, והיו עסוקים בנסיון שכנוע שצריך בכלל להחליף למערכת חדשה עם מסך גדול יותר וכו'..

האם למי מכם יש אולי מושג מה הססמא שתאפשר לנסות לעדכן? או לאתחל את המערכת?

IMG_20220228_094827_788.jpg

IMG_20220228_094820_209.jpg

עריכה אחרונה על ידי ari C5
פורסם

ה wifi תקין והקליטה מלאה,אבל כנראה אין לך חבילת גלישה כי היא נגמרה.

לכן הייתי בודק קודם אם יש חבילת גלישה בתוקף.

אלא אם כן בדקת ואז אכן הבעיה היא אחרת.

• 11 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

המולטימדיה במכונית כוללת Apple car. .

בוויז מופיעה הודעה ״ להשתמש כאן״

לחיצה על הפתור ״להשתמש כאן״ גוררת הודעת ביטול ולאחר מכן הודעת ״ משהו השתבש״ ואינה מאפשרת המשך הניווט בוויז במסך הרכב. 

האם מישהו נתקל בבעיה זו?

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

הייתה לי את הבעיה הזאת גם.. היה לי דונגל עם סים data שמחובר ב usb למערכת. משום מה תמיד הוייז היה רושם "מתחבר לרשת" ולא מציג נתונים וזמנים.. אצלי המערכת פתוחה אז התקנתי כל מיני גרסאות של ווייז כלום לא עזר. בחלוף הזמן החלפתי את הדונגל הזה לדונגל ראוטר שמקבל סים ומשדר wifi ברכב ואת הסים data הפכתי לקו רגיל עם חבילת גלישה (הבדל של 10 שקלים) המערכת מחוברת דרך wifi והכל הסתדר. אני מניח שהוייז דורש מהירות של דור רביעי לפחות. תנסה להתחבר עם נקודה חמה מהטלפון ותראה אם זה פותר את הבעיה. 

במדינת ישראל אחד עוזר לשני... לדפוק ת'שלישי ! :wink:

• תוכן חדש...