Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1598 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

חשבתי על האודי RS7 אבל המחיר ממש לא שפוי בארץ. 

איזה רכב יתן ביצועים מצוינים, רכב מנהלים נח במחיר שפוי (יחסית)? 

אפשר גם רכב יד-שניה, שנה על הכביש (עד 10,000 ק"מ).

תודה

screenshot-www.icar.co.il-2022.02.22-22_38_08.png

עריכה אחרונה על ידי TheWiz
פורסם
לפני 15 שעות, TheWiz כתב:

חשבתי על האודי RS7 אבל המחיר ממש לא שפוי בארץ. 

איזה רכב יתן ביצועים מצוינים, רכב מנהלים נח במחיר שפוי (יחסית)? 

אפשר גם רכב יד-שניה, שנה על הכביש (עד 10,000 ק"מ).

תודה

screenshot-www.icar.co.il-2022.02.22-22_38_08.png

יש חברות שמתמחות בייבוא רכבים כגון ה-RS7 מחו"ל כיד שניה עם ק"מ נמוך... דבר איתם  

2020 Citroën C5 Aircross 1.6 180HP

פורסם

אתה לגמרי לא סגור על עצמך, או ללא יוקרה ביצועים קיצוניים עם 700 כ"ס או יוקרה עם 300.

תשקול דגמי ג'נסיס, נראה לי פשרה שתתאים לך.

לפני 8 שעות, זבובון כתב:

המוסכניק שלי באמת נראה שעובד בניסוי והטעיה

פורסם

אם מראש חשבת על חשמלית, בדוק את ה-וולבו XC40 Recharge P8.  ב-300K ש״ח נותנת יותר תמורה מהאאודי והמרצדס המקבילים (סוללה 78 קוט״ש וטווח WLTP 414 ק״מ, מנוע 408 כ״ס הנעה AWD, תאוצה 0-100 בפחות מ-5 שניות).
לפחות לפני כחודש היו כאלה במלאי אצל היבואן. ראיתי שניים על הכביש.
יש גם גירסה הנעה קדמית בלבד ב-270K ש״ח עם סוללה וטווח קצת קטנים יותר.
https://www.volvocars.com/il/v/cars/xc40-electric

ויש אפילו frunk (תא מטען קדמי קטן) 😀

פורסם

דיל כמו הטסלה בספק אם תוכל להשיג (בכל מקרה לא הייתי מבטל את ההזמנה שלה סביר להניח שתוכל למכור אותה בהרבה יותר. יש רשימות המתנה עליה בכל העולם). אאודי gt etron יהיה הדבר הכי קרוב שתוכל להשיג(אם יש מלאי) וזה יהיה בתוספת כסף ועם טווח קצר יותר(מבאס) וביצועים קצת פחות טובים (פחות נורא לרכבים עם כל כך הרבה ביצועים).

כל פיתרון אחר יכלול יבוא אישי או ירידה בקטגוריה.

פורסם
לפני שעתיים, Uri-G כתב:

דיל כמו הטסלה בספק אם תוכל להשיג (בכל מקרה לא הייתי מבטל את ההזמנה שלה סביר להניח שתוכל למכור אותה בהרבה יותר. יש רשימות המתנה עליה בכל העולם). אאודי gt etron יהיה הדבר הכי קרוב שתוכל להשיג(אם יש מלאי) וזה יהיה בתוספת כסף ועם טווח קצר יותר(מבאס) וביצועים קצת פחות טובים (פחות נורא לרכבים עם כל כך הרבה ביצועים).

כל פיתרון אחר יכלול יבוא אישי או ירידה בקטגוריה.

בארה״ב לא ניתן להעביר (או למכור) הזמנה לאדם אחר. אפשר רק לחכות שהרכב יגיע, לשלם עבורו, ואחרי שהוא רשום ע״ש המזמין, למכור אותו. הסיבה ברורה -- הם רוצים לצמצם מקרים של ספסרות.
המצב בארץ שונה? וכמובן, המשמעות כאן היא תוספת יד ברשיון, מה שכמעט לא משנה בארה״ב.

פורסם

לי גם יש הזמנה של S, לאישתי קניתי טסלה 3, מניסיון עם הטסלה של אישתי שווה לחכות, רכב נדיר.

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

בהווה:ALFA ROMEO STELVIO 280

פורסם
לפני 3 שעות, אליהו שבת כתב:

כמה עלה בהזמנה?

מחילה אך מה הההבדל המשמעותי בינה לבין מודל 3?

זאת אומרת גרסת הבסיס של הS לעומת פרופורמנס של ה3?

כמו ההבדל בין C63 לS350, רכבים שונים לחלוטין.

• תוכן חדש...