Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רוסיה VS אוקראינה. 2022 - ?

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

נראה לי שהקוים האלו על המפה לא הולכים להשתנות במשך הרבה זמן. והימור לסוף המלחמה:

דונטסק של הרוסים, השאר חוזר לאקוראינה, חצי האי קרים נשאר אצל רוסיה.

הניחוש שלי הוא שהכל יקום ויפול על חרסון (המחוז, לא העיר), מה שנותן לרוסיה רצף טריטוריאלי לקרים.

אם המחוז יחזור לאוקראינים- ההימור שלי הוא שנראה את הרוסים פתאום מוכנים לשיחות שלום.

שימו לב שזו דעתי האישית בלבד בהתבסס על איך שאני קורא את המצב ולא שום סוג של עובדה.

עריכה אחרונה על ידי Pika007
פורסם (נערך)

ההימור שלי שהרוסים הולכים להפסיד את קרים. הם רוצים שיחות שלום אבל בתנאים שאף אחד לא רוצה. יהיה להם לבנון2. 

קרים פשוט יהיה יקר מדי לאחזקה. אירופה לוחצת את מחיר הנפט מתחת ל 70$ (בעזרת הריבית). הנפט הרוסי נמכר ב 55$ לחבית . עוד קצת ולא ישתלם לשאוב. הבארות יקפאו. מה שווה פוטין בלי נפט ?

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם
לפני כשעה, Mech Morphix כתב:

אם כבר, הייתי לוקח את סשה ברון כהן לתפקיד.

עם כל הכבוד שלי לאידריס אלבה (ויש המון כבוד, שחקן אדיר), שחקן אפרו-בריטי לא ממש מסתדר לי בתור נשיא אוקראינה.

מצד שני ברון כהן לדעתי שיחק מצויין ב"המרגל", אז הוא גם יתאים לסרט על זלנסקי. גם שניהם קומיקאים.

• לא הבנתי... 1

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם (נערך)
לפני 22 שעות, David32 כתב:

מה הקשר וואדים.

גם אני חושב שארהב זה לא טוב, או רע, ממלא סיבות. אז אני צריך לא לצרוך שיט שאיכשהו קשור לארהב? למה?

מה זה האבסולוטיות הזאת?

נגיד פוטין מתלונן על עיניין של ערכי המשפחה המסורתיים. אוקיי. אני לא מסכים איתו. 

אבל נגיד והייתי מסכים איתו שמשפחה זה רק אבא זכר ואמא נקבה - לטענתך אני צריך להחרים כול מקום שתומך/מרשה נישואים חד מיניים.

אגב, גם האוקראינים בעלי הממון, שכמובן בחלק גדול מהמקרים גנוב, שולחים את ילדיהם ללמוד בחול.

יש הבדל בין "אני לא מסכים עם כל תרבות המערב", לבין "המערב רוצה לרצוח את כל העם שלנו בואו נצח להלחם בו".

אם נקביל את זה אלינו - אריה דרעי וש"ס מנסים להגיד שהם מייצגים את המזרחים (שלא מתקבלים למוסדות אשכנזיים), בזמן שדרעי בעצמו וילדיו למדו בישיבת חברון. צביעות.

עריכה אחרונה על ידי יובל .מ.
פורסם
לפני 15 דקות, יובל .מ. כתב:

המערב רוצה לרצוח את כל העם שלנו בואו נצח להלחם בו"

אשמח לשמוע איפה פוטין אומר את זה.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

הוא לא כזה טיפש ואומר את הדברים בצורה שונה. ויש לו שליחים שמעבירים את הרעיון בהרבה תוכניות תעמולה יום יום מלא שעות. המסר שנקלט הוא שכל מערב זה גאים/לסביות רוסופובים שמתים לפרק את רוסיה לחתיכות.  

פורסם

יש לי שאלה: האם זה נכון שמאז 2014 צבא אוקראינה הפגיז אוכלוסיה אזרחית ברפובליקות בדלניות (דונבאס)? יש איזה אתר רוסי שאני עוקב אחריו וכותבים בו בלוגרים משני הצדדים. לא הצלחתי להבין מה האמת, או שכרגיל, אין אמת אחת.

פורסם

ב2014 בעקבות המהפכה האוקראינית קבוצת בדלנים רוסיים הרגנה מחאות בדונבאס. רוסים ניצלו את ההזדמנות והתהלו לשלוח לשם ציוד, נשק "מתנדבים" ואנשי צבא "בחופשה". ביניהם איגור גירקין קולונל FSB (לשעבר KGB) שנעמד בראש כוחות של בדלנים ואחר כך מונה לשר הגנה ראשון של רפובליקה דונבאס. התפתחה שם מלחמה עם שימוש בארטילריה ושריון משני הצדדים. במלחמות מהסוג הזה אין הפרדה נטו בין אוכלוסייה אזרחית וצבא, כי חלק מהיחידות נמצאות גם בתוך האוכלוסייה. במיוחד כאשר ל-2 הצדדים אין כלים מתקדמים במיוחד. 2 הצדדים הפגיזו את הישובים. 

פורסם
לפני 18 שעות, David32 כתב:

אשמח לשמוע איפה פוטין אומר את זה.

כלבתא, במטותא...

הפרופגנדה שלו דואגת להבהיר שכל אירופה זה גייז שמתים לתת בתחת לרוסים ולכפות עליהם המרה להומוסקסואליות, ושהמערב מנוגד אידיאולוגית לכל מה שרוסיה מייצגת ועומדת איתן מולו. הוא לא צריך או אמור להגיד את זה בעצמו. בפועל זה עושה את העבודה, והבייס שלו אכן מאמין בזה. 

לפני 14 שעות, avngas כתב:

יש לי שאלה: האם זה נכון שמאז 2014 צבא אוקראינה הפגיז אוכלוסיה אזרחית ברפובליקות בדלניות (דונבאס)? יש איזה אתר רוסי שאני עוקב אחריו וכותבים בו בלוגרים משני הצדדים. לא הצלחתי להבין מה האמת, או שכרגיל, אין אמת אחת.

לפני כשעה, mikyl כתב:

ב2014 בעקבות המהפכה האוקראינית קבוצת בדלנים רוסיים הרגנה מחאות בדונבאס. רוסים ניצלו את ההזדמנות והתהלו לשלוח לשם ציוד, נשק "מתנדבים" ואנשי צבא "בחופשה". ביניהם איגור גירקין קולונל FSB (לשעבר KGB) שנעמד בראש כוחות של בדלנים ואחר כך מונה לשר הגנה ראשון של רפובליקה דונבאס. התפתחה שם מלחמה עם שימוש בארטילריה ושריון משני הצדדים. במלחמות מהסוג הזה אין הפרדה נטו בין אוכלוסייה אזרחית וצבא, כי חלק מהיחידות נמצאות גם בתוך האוכלוסייה. במיוחד כאשר ל-2 הצדדים אין כלים מתקדמים במיוחד. 2 הצדדים הפגיזו את הישובים. 

אותה קבוצת בדלנים תודלקה על ידי הרוסים ולא עשתה שום דבר בפני עצמה. זה לא שהם ניצלו את ההזדמנות, הם יצרו את ההזדמנות.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
לפני כשעה, RK כתב:

הפרופגנדה שלו דואגת להבהיר שכל אירופה זה גייז שמתים לתת בתחת לרוסים ולכפות עליהם המרה להומוסקסואליות, ושהמערב מנוגד אידיאולוגית לכל מה שרוסיה מייצגת ועומדת איתן מולו

מה בזה עיניין קיומי?

אני לא אומר שאין עיניין כלפי 'הערכים' של 'החברה הרוסית' לטענתו. וגם כנגד ההגמוניה ושינוי הערכים האלה ברוסיה ע''י המערב. אבל שום דיבור על רצח העם הרוסי. גם בנאום שלו לפני כמה חודשים, היה בעיקר בולשיט על הומואים וערכים, לא על סכנה קיומית.

או שאולי כפי שאומרים פה, אני לא שומע מספיק את סולוביוב ולא מאמין לו מספיק. אבל אני לא רואה סיבה לצפות בזה ולא יודע מי כן צופה בזה...

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם (נערך)
לפני 15 שעות, avngas כתב:

כן. האזורים שעברו לשליטת הרוסים ב-2014 (למשל העיר לוהנסק) אכלו הרבה חרא מהצבא האוקראיני, כולל פגיעות בבתי מגורים.

אם זה מוצדק או לא מוצדק ואם זה מכוון או לא קשה לקבוע, אבל הפגזות היו, ולא מעט.

עריכה אחרונה על ידי gadik6

פורסם
לפני 1 דקה, David32 כתב:

או שאולי כפי שאומרים פה, אני לא שומע מספיק את סולוביוב ולא מאמין לו מספיק. אבל אני לא רואה סיבה לצפות בזה ולא יודע מי כן צופה בזה...

אתה לא קהל היעד של הפרופגנדה ולא צפוי להיות מושפע ממנה. הבייס שלו כן. אל תשליך מעצמך.

• אהבתי 1

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

• תוכן חדש...