Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 911 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מתנצל אם כבר הזכירו, מבט וירטואלי מלמעלה !

חוויתי את זה פעם אחת לכמה ימים כאשר שכרתי פז'ו 3008, שלל המצלמות והחייזנים יוצרים ע"י תוכנה שמותקנת ברכב תמונה שנראית כמו מבט עילי מרחפן מעל הרכב, וכך בזמן תמרוני החניה אפשר לראות בקלות איפה הרכב ביחס לכלי רכב אחרים, שפת המדרכה, קירות וכו'.

אם היתה ל-i20 רמת גימור שכוללת בנוסף לכל מה שיש ב-supreme plus גם את הדבר הזה, הייתי פותח את הארנק בשמחה וברצון כדי לקבל את התכונה הזאת.

יונדאי i-20 ,  שמח שלא הקשבתי לשונאי הגיר הרובוטי.

פורסם

בתמונה התחתונה הוכחה שזה לא מועיל.

• אהבתי 2
  • מצחיק 2
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
בתאריך 25.7.2023 בשעה 12:00, Fraysa כתב:

את אמא שלי זה עיצבן, כי כשהיא יוצאת מהרכב היא הולכת לדלת הנוסע כדי להוציא דברים ואז לא יכולה להניח את האצבע על הידית כדי לנעול את הרכב.

לצערי זה אחד מהדברים הרבים בהם עשו חיסכון בארונה, ושמו את החיישן רק בצד הנהג. הזמנתי לה ידית עם שקע, חיישן kessy, חיווט, קודדתי והוספתי לה גם אחד כזה בצד הנוסע.

באופן שאינו מפתיע, במודול של ה-Kessy יש כבר פינים לדלת צד הנוסע ואפילו לדלתות האחוריות.

HumbleMechanic עשה תהליך דומה לגולף R שלו:

האם יש פתרון להוסיף חיישנים לדלת הבגאז?

אצלי בגולף יש פתיחה ונעילה בדלת הנהג, ובדלת הנוסע נעילה בלבד.

אני תמיד מגיע עם ציוד לשים בבגאז לפני שאני ניגש לדלת הנהג. וכשמסיימים נסיעה, הדבר האחרון שעושים זה להוציא ציוד מהבגאז.

ואז ללכת לדלת הנהג בשביל לנעול - כל כך טפשי, כבר עדיף ללחוץ על השלט.

כל הקילס הזה דבר מטומטם, גורם שמי שהמפתח בכיס שלו יכול לצאת מהרכב בטעות ולהשאיר ברכב אנשים ללא מפתח.

• לא הבנתי... 1

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

בראןנה הבגאג' נפתח עם מפתח קרבה גם כשהרכב נעול

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני שעה, amosbmw כתב:

האם יש פתרון להוסיף חיישנים לדלת הבגאז?

אצלי בגולף יש פתיחה ונעילה בדלת הנהג, ובדלת הנוסע נעילה בלבד.

אני תמיד מגיע עם ציוד לשים בבגאז לפני שאני ניגש לדלת הנהג. וכשמסיימים נסיעה, הדבר האחרון שעושים זה להוציא ציוד מהבגאז.

ואז ללכת לדלת הנהג בשביל לנעול - כל כך טפשי, כבר עדיף ללחוץ על השלט.

כל הקילס הזה דבר מטומטם, גורם שמי שהמפתח בכיס שלו יכול לצאת מהרכב בטעות ולהשאיר ברכב אנשים ללא מפתח.

אין כזה דבר "נעילה בלבד" בדלת הנוסע, אם יש לך נעילה אז יש לך גם כניסה (זה לא בא בנפרד).

מה שאתה יכול לעשות לבג'אז זה: לנעול את הרכב דרך דלת הנהג כשאתה מסיים את הנסיעה, לפתוח את הבגאז'

דרך הכפתור (יש שם חיישן אז הוא יזהה את המפתח ויתן לך לפתוח אותו). ברגע שתסגור אותו, הוא ינעל את הבגאז'.

תעשה ניסיון, זה נחמד.

לפני שעה, sperial כתב:

בראןנה הבגאג' נפתח עם מפתח קרבה גם כשהרכב נעול

בדיוק, אבל הוא יצטרך לנעול דרך דלת הנהג לפני כן כדי שזה יעבוד וכדי שהרכב ינעל את הבגאז' כשהדלת של תא המטען נסגרת.

2016 BMW M235i.

פורסם (נערך)
לפני 3 שעות, amosbmw כתב:

זה בקטנה...

אבל כשאתה מביא את הרכב לאשתך נניח, מונע וממוזג, והשלט נשאר אצלך בכיס,

והיא לא כ"כ מתייחסת להודעת "אין מפתח"

ואחרי כמה שעות כשהיא מסיימת את ענייניה 100 ק"מ מהבית

ובאה להתניע את הרכב כדי לחזור הביתה ואין תגובה...

זה הזמן להגיד ש Keyless זה דבר מטומטם!

(*מבוסס על מקרה אמיתי)

🥴

עריכה אחרונה על ידי BoazB11
  • מצחיק 1
  • מבאס 2
פורסם

בטסלה זה לא היה קורה ;)

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
לפני שעתיים, BoazB11 כתב:

זה בקטנה...

אבל כשאתה מביא את הרכב לאשתך נניח, מונע וממוזג, והשלט נשאר אצלך בכיס,

והיא לא כ"כ מתייחסת להודעת "אין מפתח"

ואחרי כמה שעות כשהיא מסיימת את ענייניה 100 ק"מ מהבית

ובאה להתניע את הרכב כדי לחזור הביתה ואין תגובה...

זה הזמן להגיד ש Keyless זה דבר מטומטם!

(*מבוסס על מקרה אמיתי)

🥴

זה קורה גם עם רכבים רגילים שאתה יושב בפגישה וחושב ששמת את המפתחות על השולחן וכאתה יוצא אתה לוקח רת הצרור ונוסע שעה חזרה למשרד.

בסוף היום אתה מגלה את הצרור הנוסף ואז לנסוע כל הדרך חזרה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

האמריקאים שעלו לירח המציאו עט שגם שאין כוח משיכה שיוציא דיו-העט יעבוד

הרוסים עלו עם עיפרון

גם אם הסיפור לא נכון אני היתמכרתי לרעיון שהפשוט הכי טוב לי   

• מעניין 1
פורסם

האמת שבדודג' ניטרו היה לי את אחד הפריטים שממש אהבתי.

רצפת תא המטען היתה מגש העמסה שיוצא חצי מטר החוצה ומסוגל לשאת עד 200 קילו.

זה היה סופר שימושי לנסיעות משפחתיות או סתם הובלה של חפצים.

זה משמש אמריקאים לטיילגייטינג ונו טוב, הן לא תמיד מגיעות במידות קטנות.

צריך כזה בכל suv!

• רעיון טוב! 1

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
לפני 4 שעות, דובצע כתב:

האמריקאים שעלו לירח המציאו עט שגם שאין כוח משיכה שיוציא דיו-העט יעבוד

הרוסים עלו עם עיפרון

גם אם הסיפור לא נכון אני היתמכרתי לרעיון שהפשוט הכי טוב לי   

זו אגדה. הרוסים קנו את העט האמריקאי.

• תוכן חדש...