Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7712 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אנחנו רוצים להחליף את המאזדה לנטיס 99. הכוונה היא לקנות אוטו בסביבות 85 אלף. השנה של האוטו צריכה להיות מינימום 2001 אך 2001 זה הכי ישן שאפשר ועדיף להתחיל מ-2002. מה שאנחנו צריכים זה אוטו טוב מבחינת ביצועים, ובקיצור אוטו משפחתי לכל דבר.

המכוניות שבהן התעניינו עד עתה הן:

• גולף 1.6 שנת 2002 -
  • הונדה סיוויק ES 1.6 שנת 2002 -
  • טויוטה קורולה GLI 1.6 שנת 2002 -

בבקשה תנו דעתכם בקשר למכוניות שכתבתי ותנו הצעות למכוניות אחרות, פתוח להצעות.

בתודה מראש,

שגיא.

*** עריכה - נמחקו המחירים מתוך מחירון ***

פורסם

אני חושב שפורד פוקוס ניכנסת בתקציב שלך..תיבדוק!

משלושת הרכבים שציינת ההונדה היא הכי טובה מיבחינת עיצוב וביצועים..כל שאר ברכבים הם מיושנים..

בנים 2001 תתקנו אותי אם אני טועה!

פורסם
אני הייתי הולך הטויוטה, כי זאת טויוטה.

באותו עיקרון אפשר לבחור גם בגולף כי היא גולף וגם בסיביק כי היא סיביק.

אם אין לך נסיון או התרשמות עניינית מנומקת - אל תגיב בפורום ייעוץ.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

גולף 1.6 לא שווה גרוש..

רכב אנמי לגמרי.. חסר כל כח ולא מהנה לנהיגה ולמשפחה הוא לא גדול מספיק הן מבחינת מרווח פנים והן מבחינת מרווח תא המטען..

הסיביק על הפנים מבחינת ביצועים...

כח במנוע יש מעט אך השלדה הורסת הכל מנסיון!!!

הקורולה 2002 GLI לדעתי הכי טובה מבין אילו שציינת..

לרכב יש כח ומספיק... השלדה שלו טובה יחסית והנסיעה ברכב מהנה ומפנקת (יחסית כמובן!)

אם אתה מחפש רכב שההנאה מהנהיגה היא שבאמת חשובה לך התי הולך על הפוקום כמו שנאמר ה...

רכב משפחטומטי... 1600 ובהחלט נכנס לתקציב.

כח במנוע יש מספיק (זה עדיין לא רכב ספורטיוי)..

והשלדה..הוי השלדה.

ממש מעולה... והרכב פשוט מספק הנאה מושלמת מנהיגה.

בהצלחה

אלירן

אלירן לוק

Citroen ZX Volcane

למכירה :(

0526599998

פורסם

מחזק את ידידי עם התגובה מעליי ...

ישנה גם אפשרות של סובארו B4 , רכב משפחתי מצויין , מנוע 2 ליטר או 2.5 ליטר

יש בשוק הנעה קדמית וגם כפולה , במחירים האלו!

Greddy Type S - טעם החיים 8)

פורסם

מה קשר סובארו b4 הוא מדבר על משפחתומטית רגילה עם מנוע 1.6 ואתה מציאה רכב מעולם אחר???

אני הייתי הולך על טויוטה כי להונדה ביטוח קצת יקר וגולף קצת כבדה ל 1.6. כמו כן הייתי בודק את האופציות של מגאן ופוקוס.

יום טוב!

Zoom-Zoom...

פורסם

דבר ראשון - כותבים מציע*

דבר שני B4 היא משפחתית , דיברתי על שנים 2001-2002

לא על החדשות!!!!!

פורסם

פוקוס לא מומלצת בגרוש!!! אוטו לא חסכוני בכלל מבחינת דלק,ביצועים נחמדים...אבל בעייתית כמו לא יודע.

כל החיים יש נזילה מהגיר,ועוד מלא בעיות..רק מי שהייתה לו פוקוס יותר משנתיים יכול להעיד על זה..

הונדה סיויק אפשרות באמת טובה..רק חבל שהמחירון שלה נופל הרבה כל כך..והאוטו קצת יקר לאחזקה(ביטוח מאוד אבל מאוד יקר,טיפולים יקרים,וחלקים עוד יותר)

גולף בכלל לא מתאימה לפה...אל תחשוב לכיון הזה בכלל...

מגאן מבחינת נוחות הנסיעה,מבחינת מרווח ובטיחות עוד בסדר..אבל האמינות שלה?! עדיף לא לחשוב על זה.

בקיצור האפשרות הכי טובה היא טויוטא קורולה..(היא בכלל נכנסת לך בתקציב? מודל 2002?)

אוטו מהיר, חסכוני בדלק, ביטוח סביר, משפחתי ומרווח, שומר על ערך הרכב כמו שצריך..

אם אתה רוצה ללכת על מודל יותר גבוה(2003) ישך את סובארו אימפרזה..אתה יכול לקנות את ה1.6 אוטו מאוד חסכוני..

אבל עדפיות ראשונה זה טויוטא!

פורסם
פוקוס לא מומלצת בגרוש!!! אוטו לא חסכוני בכלל מבחינת דלק,ביצועים נחמדים...אבל בעייתית כמו לא יודע.

כל החיים יש נזילה מהגיר,ועוד מלא בעיות..רק מי שהייתה לו פוקוס יותר משנתיים יכול להעיד על זה..

אינני יודע מהיכן שאוב המידע שלך לגבי הפוקוס, אך אין הוא מנסיון על/עם הרכב.

צריכת הדלק של הרכב הינה ממוצעת ומשתווה לכל שאר הרכבים באותה קטגוריה -1:11, בנסיעה משולבת אשר רובה יותר בעלת אופי עירוני.

צריכת דלק שנמדדה בנסיעה בינעירונית - 1:15.5, זאת כאשר הרכב עמוס ב-2 מבוגרים+3 ילדים עם תא מטען עמוס מזוודות, בנסיעה הכוללת מזגן.

בעיות מכאניות: הרכב שלי עם נסועה של 95K, אינו סובל אפילו מהזעות שמן, כל שכן מנזילות כרוניות מהגיר!!!

עברו של הפוקוס הינו מליסינג, כך שלא ניתן לומר שחייו היו קלים, תיקונים מעבר לטיפולים שוטפים - מיסב לגלגל אחורי, פלאנצ' מים ומש' דלק(RECALL).

לבוא להשמיץ רכב זו המלאכה הכי קלה, אם הפוקוס שהינך מכיר הינו בעל בעיות, זה מעיד רק על טיב האחזקה שלו ולא על מהותו של הרכב.

לדעתי פוקוס מומלץ ביותר, יש לקחת בחשבון ירידת ערך די גבוהה מהמוצע עקב הצפת השוק ברכבי ליסינג והשכרה.

עמית

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

יש לנו פוקוס 5 שנים, שום בעיה עם הגיר. תקלות עד היום: מנוע של חלון חשמלי, חוטי הצטה. לרכב יש כמעט 110K ק"מ. סה"כ הרכב מראה אמינות גבוה מ-א-ו-ד. לדעתי הוא אופציה מעולה.

לגבי הB4, הדור הנוכחי והקודם, הגיעו רק עם הנעה כפולה ולא עם קדמית. הדור שלפני (כמי שיש לאיציק למשל) הגיע בעיקר עם קדמית וכפולה.

גיא.

פורסם

הבנתי... תודה על התיקון :)

אז ה B4 בדור הקודם שנים 2001+ הם רק הנעה כפולה??? שום הנעה קדמית?

רק הבדלים במנועים בין 2 ליטר ל 2.5 נכון?

פורסם

ממליץ על הסיוויק בחום, מניסיון, יש לי סיוויק 2001, לא היו איתו שום בעיות, סוס עבודה, נוח מאוד ומרווח, חסכוני זריז סוחב מצויין וגם מאוד יציב.

למי שקישקש פה( טורבו משהו) שהסיוויק על הפנים במחינת ביצועים, איך הגעת למסקנה הזאת? אתה שפוי? היא לא רואה קורולה ממטר.

פורסם

הבחירות הכי טובות הן קורולה וסיביק, הייתי הולך קולה מכיוון שרוקולה גם ידועה בשיא שלה וגם בגלל שעכשיו יש לה שוק גבווה יותר משל הסיביק (ככה שמתי לב)

בקיצור טויוטה גם אנחנו רוצים לקנות את ה 2001 או 2002

Suzuki Jimny

פורסם

גם לנו יש פורד פוקוס כבר שנה וחצי קנינו מליסינג שנת 2002 ו1600 סמ"ק

עדיין לא הייתה במוסך פרט לטיפול 75 אלף(האוטו עבר 90 וקצת אם אני לא טועה )

והפוקוס שלנו עוד מליסנג אז תחשוב..

הוא לא צורך הרבה דלק... ומאוד נוח בקיצור

אני ממליץ גם בחום על הפוקוס!

• תוכן חדש...