Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1601 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הסיפרה 4 תקועה בקודן שלי והסיסמא מורכבת מהספירה 4 זה בקושי נלחץ ואני מאמין שבקרוב יפסיק בכלל להילחץ ולהגיב.

אני רוצה להחליף לסיסמא שלא תכלול את הסיפרה 4

איך מחליפים סיסמא בקודן בבקשה?

פורסם

זה קודן שאני חושב שנקרא ספטרוטק. 

אפשר לשנות קוד אבל לא יודע איך משנים בקודן הזה. שינוי קוד לא יפתור את הבעיה כי היום זה כפתור 4 לא עובד, אחרי זה כפתור אחר לא יעבוד, כל הכפתורים מתבלים עם הזמן. 

ממליץ להחליף את גומיית לוח המקשים שאפשר לקנות אצל מתקיני אביזרים ב 50 שקל או קצת יותר, אחרי החלפת הגומיה רוב הסיכויים שכל הכפתורים יעבדו טוב. 

הגומיה נראית ככה: 

1111111.jpg.b680cfd6ac204b965a6abff430dc3db5.jpg

פורסם

אני יחליף בהקדם, בכל זאת אם מישהו מכיר את הקודן ויודע איך להחליף עד אז את הסיסמא אשמח.

תודה רבה

לפני 34 דקות, Buki כתב:

זה קודן שאני חושב שנקרא ספטרוטק. 

אפשר לשנות קוד אבל לא יודע איך משנים בקודן הזה. שינוי קוד לא יפתור את הבעיה כי היום זה כפתור 4 לא עובד, אחרי זה כפתור אחר לא יעבוד, כל הכפתורים מתבלים עם הזמן. 

ממליץ להחליף את גומיית לוח המקשים שאפשר לקנות אצל מתקיני אביזרים ב 50 שקל או קצת יותר, אחרי החלפת הגומיה רוב הסיכויים שכל הכפתורים יעבדו טוב. 

הגומיה נראית ככה: 

1111111.jpg.b680cfd6ac204b965a6abff430dc3db5.jpg

פורסם

אם אתה מצליח לפרק הקודן,

גם ניקוי של הגומייה של המקשים, על נייר לבן נקי (ללחוץ לא חזק על הספרה הבעייתית ו"להסיע" את כל הגומייה על הנייר כך שהמגע של המקש 4 "יצייר" מעט על הנייר).

מספר לא מבוטל של מכשירי טלפון (שולחניים) תיקנת ככה.

• אהבתי 1

alfa 156 2.5.

פורסם
לפני כשעה, הייתי נהג חדש כתב:

אין לי ולו מושג מה באמת עזר

אין מצב!

תן לפחות דיווח חלקי. אני מאוד אודה לך!

פורסם
לפני 17 דקות, eish כתב:

אין מצב!

תן לפחות דיווח חלקי. אני מאוד אודה לך!

חבר כתב לי מה לעשות ואמר שזה יכול לקחת כמה פעמים, ניסינו כמה פעמים בסוף הצליח.

וכה כתב:

שינוי קוד קודן ספטרוטק

1. הקש קוד קיים.
2. פתח סוויץ ובמקביל לחץ לחיצה קצרה על כוכבית.
3. הקש קוד חדש וכוכבית
4. הקש שוב קוד חדש וכוכבית.
5. בסיום התהליך,
ישמעו 2 ביפים ארוכים לאישור.
6. סגור סוויץ׳, והקש שוב קוד חדש וכוכבית.

פורסם
לפני 14 שעות, הייתי נהג חדש כתב:

חבר כתב לי מה לעשות ואמר שזה יכול לקחת כמה פעמים, ניסינו כמה פעמים בסוף הצליח.

וכה כתב:

שינוי קוד קודן ספטרוטק

1. הקש קוד קיים.
2. פתח סוויץ ובמקביל לחץ לחיצה קצרה על כוכבית.
3. הקש קוד חדש וכוכבית
4. הקש שוב קוד חדש וכוכבית.
5. בסיום התהליך,
ישמעו 2 ביפים ארוכים לאישור.
6. סגור סוויץ׳, והקש שוב קוד חדש וכוכבית.

בדקתי שוב והחלפתי שוב סיסמא, אכן כמו שכתוב מעל, רק שצריך לדייק בשנייה הנכונה להדליק סוייץ וללחוץ כוכבית מיד מיד אם יש איזה שניה מיותרת זה לא נקלט, בנוסף לסובב את הסוויץ' רק עד שנדלק אורות בלוח מחוונים, ולא להדליק את המנוע.

• רעיון טוב! 1
  • 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם
בתאריך 3.1.2022 בשעה 10:20, הייתי נהג חדש כתב:

בדקתי שוב והחלפתי שוב סיסמא, אכן כמו שכתוב מעל, רק שצריך לדייק בשנייה הנכונה להדליק סוייץ וללחוץ כוכבית מיד מיד אם יש איזה שניה מיותרת זה לא נקלט, בנוסף לסובב את הסוויץ' רק עד שנדלק אורות בלוח מחוונים, ולא להדליק את המנוע.

מצטרף למה שנכתב.

עשיתי כך, והחלפתי גם אני קוד.

תודה!

• רעיון טוב! 1
  • תוכן חדש...