Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1634 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 7 דקות, gsi16v כתב:

ואם תבא אליך ביקורת

אל תכניס אותם.

אני לא ממליץ לגנוב תוכנה, אבל אין סיכוי להתפס.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תגובות 65
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)

ל HP יש מחשבי AIO מצויינים ומומלצים.

אבל, אישית אני לא אקנה AIO ובאופן כללי נמנע ממכשירים "משולבים" - מכונת כביסה ומייבש, מיקרו וטוסטר אובן, מסך ומחשב משולבים. המכשירים המשלובים האלו לא זולים בהרבה מסכום מרכיבים (מסך + מחשב למשל), וכשאחד הרכיבים מתקלקל, כל המוצר מושלך לפח (לא ניתן להשתמש כ AIO כמסך כשמתקל לו לוח האם למשל).

ממליץ על מחשב מיני ומסך. מחשב מיני יכול להיות מספיק קטן לחיבור בגב של המסך או מתחתיו, "כמעט AIO".

https://www.aliexpress.com/item/1005001604414719.html?spm=a2g0o.productlist.0.0.3c6743a1vnstoM&algo_pvid=0db2118e-76e8-4888-b262-3bb8a13f402e&algo_exp_id=0db2118e-76e8-4888-b262-3bb8a13f402e-6&pdp_ext_f={"sku_id"%3A"12000016761046892"}&pdp_pi=-1%3B31.03%3B-1%3BILS+12.37%40salePrice%3BILS%3Bsearch-mainSearch

עריכה אחרונה על ידי yuvk
:turn-l:
פורסם
לפני 5 דקות, yuvk כתב:

ל HP יש מחשבי AIO מצויינים ומומלצים

זו אמירה בעלמא. היא לא מתייחסת לא לצרכים ולא לאלטרנטיבות.

לפני 7 דקות, yuvk כתב:

ובאופן כללי נמנע ממכשירים "משולבים"

כ״א והדת שלו...

מחשבי AIO מיועדים לאפס התעסקות בקנייה והתקנה, וחיסכון במקום. כשאתה חברה שצריכה למלא חלל באופן יעיל, יש בזה היגיון. אדם פרטי, שיש לו טיפה זמן להשקיע בקניה, מקבל תמורה לא טובה.

בקנייה הזו הייתי שם דגש על מסך בהיר, בגודל מתאים ואיכותי. רצוי שיהיה גדול, כי אנשים מבוגרים מעדיפים בד״כ לעבוד עם פונטים גדולים.

פורסם

יש לי קשר מקצועי עם הקבוצה ב HP שמפתחת את ה AIO, ומהזוית הזו יכול להמליץ עליהם כפתרון איכותי מאוד (אם כי לא זול). אני לא שולט בדגמים ומחירים וגם לא באלטרנטיבות.

אני חושב שכן יש ערך בהמלצה שלי שאם פות"ש מעוניין ב AIO, שיבחן את אלו של HP.

• רעיון טוב! 1
:turn-l:
פורסם
לפני שעתיים, falou כתב:

אדם פרטי, שיש לו טיפה זמן להשקיע בקניה, מקבל תמורה לא טובה.

ממש לא מסכים איתך. הדרישה היא למחשב אינטרנט למבוגרים בני 70+ ולא למחשב גיימרים לילד בן 15. בהיבט הזה מחשב אסטטי, בלי כבלים מכוערים מכל כיוון  ואפס התעסקות, זו התמורה.

פורסם

אין שום קשר בין מה שכתבתי למה שענית.

מה עניין גיימרים לפה, מי בכלל דיבר על ביצועים?!

ואהבתי את ההגזמה האוולית ״כבלים מכוערים מכל כיוון״.

מכל כיוון...

הכבל היחיד שאתה חוסך במחשב ״האסתטי״ שאתה מציע, זה הכבל בין הקופסא הקטנה למסך. זהו. תצמיד אותה לגב של המסך ופתרת את הבעיה.

אנשים מבוגרים צריכים מסך טוב יותר. זה החלק הכי חשוב במחשב, זה הפרמטר העיקרי.

• רעיון טוב! 1

פורסם (נערך)

אתה חוסך גם כבלים של רמקולים, מצלמה, מיקרופון, כבל מתח של המסך ואולי עוד כל מיני ששכחתי.

מי אמר שאין מחשבי AIO עם מסכים טובים?

עריכה אחרונה על ידי FARM
פורסם
לפני כשעה, FARM כתב:

מי אמר שאין מחשבי AIO עם מסכים טובים?

בדקת עם אילו מסכים באים מחשבים בתקציב הזה?

ומאיפה הבאת דרישה למצלמה ורמקולים?

אם כבר יש דרישה כזו, באמת עדיף נייד. לפחות הוא גם... נו, נייד. בניגוד ל-AIO, שסובל מכל החסרונות של נייד, רק שהוא לא... נו, נייד. יענו, אם בא לך לקחת את השיחת זום שלך מחדר הטלוויזיה לסלון או לחדר שינה או לאנשהו... אתה לא יכול.

נ.ב. אתה יודע מה, תביא מחשב שאתה חושב שהוא מתאים ונראה מה אני יכול להציע כאלטרנטיבה

פורסם

קצת מוזר לי שמי שמתעסק בקניה ומכירה בבורסה משתמש בענתיקה , למסחר נורמאלי המינימום שבמינימום זה I5 עם 16 גיגה על מנת להריץ חלק תוכנות של מסחר וגם ברקע עוד שלל אפליקציות מידע . אלה אם המסחר הוא הוא מהבנק ללא מעקב תמידי שאז גם I3 ו 8 גיגה יספיקו בהחלט והשימוש זה וורד וכרום

פורסם (נערך)

מחשב נייד זה עונש ולא כלי עבודה. מסך מסך קטן, מקלדת צפופה עם מקשים שטוחים. לא מתאים בפרט לאנשים בגיל השלישי ולאנשים בכלל שרוצים ליהנות מהשימוש במחשב.

רמקולים זה פריט חובה במחשב. ובעידן הזום, גם מיקרופון ומצלמה.

כל מסך עם פאנל IPS יעשה את העבודה לצרכים האלו.

פות'ש יכול לבדוק אם נכנס לו לתקציב.

עריכה אחרונה על ידי FARM
פורסם

אני דווקא לא חושב שמחשב נייד הוא עונש, אולי הרגל, כיוון שאני משתמש במחשבים ניידים כבר קרוב ל-15 שנה. אפילו הפסקתי להשתמש במקלדת ועכבר חיצוניים - מסתדר נהדר עם המקלדת המובנה ועם ה-trackpad. אבל זה אישי מאד, ובמקרה הצורך אפשר להוסיף מקלדת ועכבר חיצוניים בהשקעה לא גדולה. בעבודה כמובן משתמש במחשבים נייחים שהרבה פחות נוחים לי, אבל גם אלה לא מהמכשירים שנרכשים בזכות הארגונומיה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני כשעה, FARM כתב:

מחשב נייד זה עונש ולא כלי עבודה. מסך מסך קטן, מקלדת צפופה עם מקשים שטוחים

אתה יודע שאפשר להוסיף לו מסך ומקלדת חיצונים...

אבל בו, תגיד מה אתה מציע לו לקנות במקום לדבר בעלמא ונראה אם אני יכול לעשות יותר טוב.

פורסם (נערך)
לפני שעתיים, dani12 כתב:

קצת מוזר לי שמי שמתעסק בקניה ומכירה בבורסה משתמש בענתיקה , למסחר נורמאלי המינימום שבמינימום זה I5 עם 16 גיגה על מנת להריץ חלק תוכנות של מסחר וגם ברקע עוד שלל אפליקציות מידע . אלה אם המסחר הוא הוא מהבנק ללא מעקב תמידי שאז גם I3 ו 8 גיגה יספיקו בהחלט והשימוש זה וורד וכרום

לדברים האלו ממש לא צריך מחשב על או חצי על...

עם המחשב המחודש שציינתי בתחילה אני מריץ דברים הרבה יותר כבדים כמו דאטאבייס של כמה ג'יגות, sql , ms access, פלאגינים של תוכנות, פלטפורמות של ג'אווה, ממשקי ענן וvpn, תכנות מכשירים online שזה הרבה סרויסים שרצים בו זמנית (לא ברקע..) ואפילו התוכנה הכבדה בעולם שמצליח לפצלח מעבדים מרוב מאמץ -  hp scanner 😆 (נסו אותה, אם לא נתקע לכם המחשב על הפעם הראשונה, אל תקראו לי בוריס)

עריכה אחרונה על ידי gsi16v

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
לפני 16 שעות, falou כתב:

אם לא רוצים קופסא של מארז, אפשר לקנות מיני PC, בטח לשימושים האלו. 

הבעיה עם מחשבי AIO זה שיש להם את כל החסרונות של מחשב נייד, פשרה בין רכיבים וקושי בתחזוקה/תיקון/שדרוג, בלי יתרון הניידות. לצרכים של פות"ש אין משמעות למעבדים/ביצועים וכו', אבל עם אפשר לקבל מסך עדיף אם קונים סך ומחש בנפרד, וזה כבר כן משנה. בהירות וחדות  של התצוגה משנות ועושות הבדל, בטח בגיל מבוגר.

בכל מקרה, אם כן קונים AIO, לוודא שאפשר יהיה לחבר אותו כמסך בלבד, למקרה שהמחשב יתקלקל (זה מה שעשיתי עם זה שהיה להורי, אחרי שהתפגר).

לא מדוייק, מחשב AIO מגיע עם מקלדת ועכבר חיצוניים, מסך גדול ויושב על השולחן בצורה רגילה שלא כמו מחשב נייד.

תחזוקה ותיקון כבר לא רלוונטי כמעט בימינו, מחשבי מותג כמעט ולא מתקלקים ואם כן, יש טכנאי עד הבית שזה חשוב לאנשים מבוגרים במיוחד

פורסם

אחה מבטל כמה נקודות חשובות שהעלו לטובת מחשבים כאלו. קודם כל, העדר כבלים. אני מניח שהיום כולם רוצים מקלדת ועכבר אלחוטיים, ככה שמה שמגיע עם המחשב לא חשוב

דבר שני, אם תחזוקה ושירות לא חשובים, אז אז זה עוד 'יתרון' של לקנות קופסא אחת עם אחריות שלא משנה 

צמצמת את כל היתרון לנוחות הקנייה בלבד... 

אבל בינתיים כולם מדברים ועוד לא ראיתי מחשב אחד מומלץ. תביאו, נראה מה אפשר לעשות בתקציב אחרת

• תוכן חדש...