Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיג'ו 208 2012 לא מניע

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1695 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים אשמח לעזרה.

הרכב של אשתי פיג'ו 208 מנוע 1.6 היום בבוקר החליט לא להתניע, החשמל ברכב עובד וכשפותחים את הסטרטר נשמע קליק אבל הרכב לא מתניע. 

לאחר שהשארתי את המפתח בחצי סיבוב (החשמל באוטו עובד) וחיכיתי דקה שתיים קצת פימפמתי את הגז וסובבתי את המפתח והאוטו התניע.

האוטו עבר טיפול אצל גבע לפני כחודשיים ולא היו בעיות עד כה. 

נשמח לשמוע דעות :)

פורסם

המצבר בין שנה וחצי בערך של Bosch. 

אני רגיל לזה שכשהמצבר הולך אין בכלל חשמל ברכב ואילו פה זה יש חשמל להכל חוץ מלמנוע

פורסם

בקליאו גם היה מקרה דומה, יש חשמל אבל כשאני מנסה להניע יש קליקים, אצלי המצבר עשה את שלו.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

עדכון קצר: 

בבוקר הייתי במוסך בעיר שאני מתגורר בה (עיר פריפאריאלית בנגב) היה חסר קצת נוזל קירור(אמרתי להם על זה ) החליטו שהלך הטרמוסטט וגם כנראה משאבת המים או שיש צינור חסום. הרגיש ממש חירטוט .

נסעתי למוסך בבאר שבע בדקו עם לחץ האם יש נזילה של נוזל קירור לא היה וזה רק מצבר. 

על המצבר כתוב 12/18 נראה לי קצת מוקדם שהלך אבל שמח שרק זה הייתה הבעיה. 

• תוכן חדש...