Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1706 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 5 דקות, EliC25 כתב:

קורנפלקס FITNESS - השקר הכי גדול

רק כריות נוגט - האמת הכואבת

לפני כשעה, SlowRide כתב:

לא אכפת לי שמעלים כל הזמן את מחיר הדלק כי אני תמיד מתדלק ב100 שקל 🙂

פורסם (נערך)
לפני 7 שעות, ברווז כתב:

2,803.

בהתחלה חשבתי להמליץ על התפריט הזה שנתתי לינק פה למטה (תפריט 1900) אבל ממה שאני זוכר אתה מספיק גדול בשביל תפריט יותר "ליברלי" ומה גם מתאמן מדי שבוע.

https://www.onebody.co.il/1900-nutrition-plan/

הוא גבולות גזרה. לא צריך להיות strict about it אבל גם לא צריך להוסיף עכשיו ארוחה שישית של פאסט פוד.

אני ממליץ על התפריט של 2500 אלא אם תגיד לי עכשיו שזה בעצם התפריט שלך.

https://www.onebody.co.il/2500-nutrition-plan/

עריכה אחרונה על ידי DareDevil
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני 11 שעות, EliC25 כתב:

קורנפלקס FITNESS - השקר הכי גדול

כל המוצרי "לייט", "דיאט" ושות' זה לדעתי שקר.

צריך פשוט לדעת מה לאכול ובמה לא לגעת עם מקל.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• חברי המעגל הראשון
פורסם

בחלקם זה לא שקר, באמת מופחת קלוריות אבל במקום קלוריות דוחפים לך ממתיק מלאכותי כלשהו שלא הופך את זה ליותר בריא.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

יכל להמליץ על משהו קצת אחר,כל פעם שמתחשק לנשנש/משהו מתוק קולה זירו. 

אין מה לפחד מלשתות גם ליטר-שתיים ביום,אין באמת מחקר שזה באמת לא בריא בכמיות הגיונות. 

כמו שכבר רשמו הכל זה ערך קלורי,אפשר להשמין מלאכול חזה עוף ואורז ולרדת במשקל מלאכול רק פיצה. 

תוריד מזון עם המון קלוריות בלי שובע(פיצוחים/טחינה ממרחים)ולהפסיק לגמרי עם שתייה מתוקה,רק משקאות עם 0 קלוריות. 

אפשר להיות עם גוף מאוד מרשים וחזק עם אוכל גאנק. 

הכל משחק של מספרים.

אבל מה זה משנה המספר על המשקל?שקלתי 75 קילו(1.85)והיום 90 קילו והרבה יותר טוב ככה. 

כמעט תמיד הבן אדם עם הקצת כרס וגוף רגיל יעדיף לעלות במשקל עם מסת שריר מאשר סתם לרדת במשקל וזה לא יראה בהכרח יותר טוב. 

אני לפחות פעם בשבוע מפרק לאפה שניים ועם גוף דיי טוב,אין דבר כזה אוכל שגורם להשמנה. 

ממליץ לתת מבט על קבוצת evb בפייסבוק(כל השאר דיי חרטא)

פורסם

כמה פעמים בשבוע אתה לומד?

אם אני זוכר נכון לימודי ערב להנדסאי זה פעם או פעמיים בשבוע.

בימים האלה תאכל ארוחת צהריים גדולה ומשהו קטן לנשנש. בשאר הימים תשמור על דיאטה ואולי תעשה קצת כושר להוריד את הקלוריות שאגרת

פורסם
לפני 12 שעות, motek כתב:

מצטער על הספוילר, אבל לא יעבוד.

בפיתה מחיטה מלאה יש יותר קלוריות מפיתה רגילה (בהנחה ושתיהן באותו משקל).

באופן כללי אנשים צריכים לצאת מהסרט שאוכל בריא יגרום להם לירידה במשקל. אין שום קשר.

אני לא בטוח שיש יותר קלוריות בקמח מלא מלבן?

היתרון באוכל מדגן מלא, הוא שהוא בעל ערך גליקמי יותר נמוך, ולכן הוא גם משביע לאורך יותר זמן. נפילת הסוכר יותר איטית.

מה עוד שאתה מרוויח יותר ערכים תזונתיים, סיבים שנמצאים בכל הגרעין(סובין). כנ"ל בכוסמין מלא, שהוא החיטה מהזן היותר מוקדם ופחות מתורבת.

פורד פומה 2021, כריזמה אייר 2002 

יאריס 2005

?Is it just me, or is it getting crazier out there

פורסם
לפני 8 דקות, לירון .ה. כתב:

היתרון באוכל מדגן מלא

ואז פתאום יש לך בעיות בקיבה והיכולת לעבד אותו. מה שגורם לעצירות וכדומה. 

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

אם אתה אוכל המון סיבים, יכול לעשות עצירות, לכן צריך לשתות יותר מים. מי שאלרגי לגלוטן, חולי צאליאק, לא יכולים בלי קשר הרבה מהדגנים.

היתרונות של דגן מלא עולים הרבה על אלו שלא.

פורד פומה 2021, כריזמה אייר 2002 

יאריס 2005

?Is it just me, or is it getting crazier out there

פורסם
לפני שעתיים, Ido12 כתב:

יכל להמליץ על משהו קצת אחר,כל פעם שמתחשק לנשנש/משהו מתוק קולה זירו. 

למה שמישהו ירצה לשתות את הדבר המגעיל הזה?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לפני שעתיים, לירון .ה. כתב:

אני לא בטוח שיש יותר קלוריות בקמח מלא מלבן?

היתרון באוכל מדגן מלא, הוא שהוא בעל ערך גליקמי יותר נמוך, ולכן הוא גם משביע לאורך יותר זמן. נפילת הסוכר יותר איטית.

מה עוד שאתה מרוויח יותר ערכים תזונתיים, סיבים שנמצאים בכל הגרעין(סובין). כנ"ל בכוסמין מלא, שהוא החיטה מהזן היותר מוקדם ופחות מתורבת.

בקמח מלא יש דווקא פחות קלוריות מלבן, אבל בפיתה קמח מלא יש יותר מפיתה קמח לבן.

ובעיקרון אתה צודק, חיטה מלאה היא פחממה מורכבת יותר ולכן תתפרק לאט יותר, וכביכול תשביע יותר, או יותר נכון תשביע לאורך זמן ארוך יותר. אבל זה יותר נכון תיאורתית ממעשית. בעולם האמיתי זה די זניח.

מה גם שהפיתה מהקמח המלא מכילה יותר קלוריות כאמור, אז גם אם היא משביעה מעט יותר, היא עדיין "משמינה" יותר ולכן זה מתקזז. משמע זה לא יעזור לירידה במשקל (או ירידה בשומן). לפחות ככה אני טוען.

לגבי הערכים התזונתיים, כן, זה בריא יותר. אבל אין לזה שום קשר לירידה במשקל (או באחוזי השומן).

לפני כשעה, SlowRide כתב:

לא אכפת לי שמעלים כל הזמן את מחיר הדלק כי אני תמיד מתדלק ב100 שקל 🙂

פורסם
לפני 3 שעות, עדי-אל כתב:

כמה פעמים בשבוע אתה לומד?

אם אני זוכר נכון לימודי ערב להנדסאי זה פעם או פעמיים בשבוע.

בימים האלה תאכל ארוחת צהריים גדולה ומשהו קטן לנשנש. בשאר הימים תשמור על דיאטה ואולי תעשה קצת כושר להוריד את הקלוריות שאגרת

3 פעמים.

לפני 3 שעות, לירון .ה. כתב:

אם אתה אוכל המון סיבים, יכול לעשות עצירות, לכן צריך לשתות יותר מים.

שותה הרבה בלי קשר.

לפני כשעה, vadim6385 כתב:

למה שמישהו ירצה לשתות את הדבר המגעיל הזה?

עדיף על קולה דיאט. בעעעעעעע.

זה סביר למדי והכי קרוב מבין משקאות הדיאט בטעם ל"דבר האמיתי". 

לפני 13 דקות, motek כתב:

לגבי הערכים התזונתיים, כן, זה בריא יותר. אבל אין לזה שום קשר לירידה במשקל (או באחוזי השומן).

זה גם לחלוטין חלק מהשיקולים לגבי למה אני רוצה גם לרדת במשקל, האמת. מעבר למעבר שעשיתי למזון בריא יותר. 

אין לי כל כך אפשרות לשנות את ארוחת הצהריים שלי. 

אני כן אוכל משהו קטן וקל לפני הלימודים (משרה חלקית, מספיק להגיע הבייתה בנחת ולנוח קצת, לנקות את המוח).

אבל בלימודים עצמם... הכי קל זה לקנות בקבוק\פחית קולה ואיזה מאפה נחמד בקפיטריה. 

לא רוצה להגיע לזה.

לקח לי זמן והשקעה להגיע ל-107 ק"ג, הכי נמוך שהייתי מאז הצבא. התחלתי עם 115 בערך.

אני שואף להגיע להיות 90 ו. כל מספר מתחת ל-95 יהיה בשבילי מדהים.

אני מתמיד בדיאטה כי זה עוזר לי לספורט (ולא להיפך כמו ברוב המקרים :lol:), שלצערי גם נאלצתי לצמצם בגלל הלימודי ערב.

ופשוט לא רוצה להישבר ולעשות מה שנוח וקל, אלא עדיין מעוניין להגיע לתוצאות.

DAREDEVIL, התפריט שהעלית בלינק הוא יותר ממה שאני אוכל ביום ממוצע :shock: ונועד בעיקרון להעלאה במשקל:lol:

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
לפני כשעה, ברווז כתב:

עדיף על קולה דיאט. בעעעעעעע.

זה סביר למדי והכי קרוב מבין משקאות הדיאט בטעם ל"דבר האמיתי". 

למה לשתות את הזבל הזה מלכתחילה?

אני הפסקתי עם שתיה מתוקה לגמרי, אחד הצעדים הכי טובים שעשיתי בחיים

• אהבתי 1

• תוכן חדש...